- Späť na článok
- 164 príspevkov
Sony Ericsson K610i
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 25.10.2006 - 00:34
Fizzy: Nazdar Riso, akosi na konci recenzie niesu doplnene udaje: Výdrž, batéria
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
anonymous17.01.2007 - 13:02 Trvalý odkaz
Fjodor: No, dioda ma len jednu jedinu funkciu, pokial ide o prevadzku - v pripade dorucenia SMS blika frekventovanejsie, ale len par sekund, co ako uzivatelovi mi je na dve veci... Ak uz to ma diodu, uvital by som oznamovanie SMSky alebo zmeskaneho hovoru s o dost vacsou casovou osou, ako to bolo u starsich typov a u konkurencie...
Inak uplne suhlasim, ze nema ziadny extra velky vyznam, okrem oznamenia o nabytej baterii pri vypnutom MT...
S tym logom - aj ja som hladal "mazacie logo", ale vsetko, co som nasiel, bolo len pre nokiu... Neviete niekto link alebo kod a cislo, kam je potrebne poslat SMS?!?Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; MyIE2; .NET CLR 1.1.4322)
anonymous17.01.2007 - 22:53 Trvalý odkaz
Milko: No to mi je telefón nefunguje mi na nom mikrofón iba ked po nom pobucham tak za?ne fungova? ale po ?ase zase nefungujeSonyEricssonK610i/R1ED Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
anonymous29.01.2007 - 13:26 Trvalý odkaz
zeroboyko: [citat]Fjodor: V sucasnosti som majitelom MT SE K610i - strieborny. Moja matka ma ten isty typ, no cerveny. No, bohuzial, nelisia sa len farbou... Overoval som si to u niekolkych SE K610i - oba farebne varianty. Cervene prevedenie tohto telefonu neobsahuje polozku "Siete GSM/3G" v "Nastavenie-Pripojenia-Mobilne siete". Teda, nie je mozne obmedzit pouzivanie MT len na jednotlivy typ siete /GSM alebo 3G/, cim MT neustale pracuje na oboch sietach a tym vydrz baterie je nizsia. Verzia softveroveho vybavenia je pri tom u oboch prevedeni rovnaka.
Dalsi problem vidim v tom /nemam to overene s inymi typmi MT/, ze pri pouzivani 3G karty nie je mozne pracovat s "Preferovana siet" na rovnakom mieste v menu. Ale pri pouziti starsej GSM karty je tato polozka pouzitelna. Cestujem dost casto do zahranicia a tuto funkciu som neustale v minulosti vyuzival. Je to ako krok spat.
Inak je tento MT celkom fajn...
K tym profilom a zvoneniam:
Ano, je to problem, ze je stale ten isty ton pre vsetky profily :( Nokia s tym problem nemala...
Zvonenie - brachovej priatelke sa to stalo tiez a jedine vychodisko bolo premenovat tento kontakt, vytvorit novy s povodnym menom, tam vlozit toto zvonenie a potom ten prvy problemovy kontakt vymazat... Takisto sa jej stalo, ze jej prestalo evidovat volane, prijate a zmeskane hovory. Zostali tam predchadzajuce, ale od urciteho momentu tie nove uz neevidoval... Riesenie: v menu nechat vsetky hovory vymazat a pojde to opat...
Inak, moj dalsi problem je, ze nie je mozne si precitat doslu SMSku ci aktualnu pripomienku pri zamknutej klavesnici... NOKIA to umoznuje... :([/citat]No ja len tolko ze mam strieborny a nemam tam polozku aby som obmdzil 3GMozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sk; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1
anonymous30.01.2007 - 20:12 Trvalý odkaz
MARIO: S TYM 3G PRAVDU TEDA NEMAS.VSETKY 610-KY TUTO POLOZKU MAJU.ROZDIEL JE LEN V TOM,ZE ZLE CITATE A SLABO HLADATE ISTE VECI V MT.610 OD TM TO MA V POLOZKE MOBILNE SIETE A OR TERAZ NIESOM SI ISTY KDE TO MA TAK NAPISEM NESKOR.ESTE RAZ SA BUDEM OPAKOVAT.ROZDIELI SU LEN V IKONACH MEDZI TM A OR A OR TAM MA NIEKTORE VECI INAK POMENOVANE,ALEBO MU CHYBAJU.Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sk; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1
anonymous01.02.2007 - 12:26 Trvalý odkaz
Fjodor: Sorry Mario, ale ja citat viem a velmi dobre... Bol som aj v Or, kde sme testli fon... Viem, co vidim... A ked v jednom MT je, ako som uviedol v "Nastavenie-Pripojenia-Mobilne siete", pat poloziek a v druhom len styri, tak to teda rozdiel je... Inak, hovoris, ze Tm to ma v polozke mobilne siete a Or nie si si isty kde... Hmmm... Vies co, asi to bude pod hrami alebo aplikaciami, co povies...?!? Ako sorry... Tieto veci su v nastaveniach... Ja som mal v rukach nejeden Or a vsade je to v polozke mobilne siete (ved, kde inde by to malo byt...?!? Vid. moju poznamku skor), akurat ze niekde funkcia na prepinanie sieti chyba...Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; MyIE2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)
anonymous01.02.2007 - 13:46 Trvalý odkaz
mario: ano je to tam aj v mt od or aj od tm.a dokonca je to v polozke nastav.siete,ale kedze to tam nevidis tak to asi budes mat medzi hramy,alebo v poznamkach!?! ateraz este vazne pre ostatnych ak by to tam zas niekto nenasiel.moze to sposobit aj starsi tip sim karty,ale urcite to tam vzdy najdete.tost vsio.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sk; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1
anonymous01.02.2007 - 22:21 Trvalý odkaz
Fjodor: Neber to zle, ale najprv si prever fakty a poriadne precitaj moje prispevky.. Ak je 3G karta podla Teba starsi typ, tak potom vsetko, co tvrdis musi byt pravda..(!?!?!)
Inak, ja s tym problem nemam.. Mna trapi druha cast a tou su pref. siete vs. GSM a 3G karta, kde problem je prave s novou 3G kartou..
Soft. problemy su najma u operatormi dotovanych MT - zdroj: servisne stredisko pre SE.Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr)
anonymous24.02.2007 - 06:50 Trvalý odkaz
Juraj T: SONY ERICSSON SYNCHRINIZACIA:Pre zaujemcov vkladam tieto zaujimave stranky na synchronizaciu udajov. ODPISTE CI SA VAM PACIA
Vynikajuce v Slovenstine !
MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/
Cell Phone Manager http://www.mobtime.com/en/
anonymous26.02.2007 - 19:29 Trvalý odkaz
wert: NetFront nedokáže spo?ahlivo pracova? so zložitejšími web stránkami (www.Fony.sk), ale s jednoduchšími si poradí ve?mi dobre (www.Fony.sk/text), nehovoriac o WAP-e (wap.Fony.sk).- co to trepes mam ti poslat fotku ako bezproblemovo zobrazuje tuto stranku!!! najlepsie prezeranie web stranok v telefone bez otvoreneho OS !
anonymous08.03.2007 - 18:04 Trvalý odkaz
Majo: Mam SE K610i od Orangeu a zrazu mi nejdu spustit polozky "aplikacie" ani "hry"
a ani ich nejde nainstalovat.
Prosim co mam robit? Pomoste mi prosim!
PS: Uz som skusal asi vsetko: aktualizoval soft., restartol mobil, obnovil aj vymazal nastavenia, sformatoval kartu
a nic.
anonymous09.03.2007 - 12:21 Trvalý odkaz
k610i: Prosim, ako sa mam pripji? cez bluetooth k pocitacu? Skusam do K610i prida? nove zariadenie no nechce mi najst pocitac. Poradte mi
anonymous10.03.2007 - 21:27 Trvalý odkaz
Mario: Majo daj to reklamovat,alebo si da prepalit sw na neorangeovy.Proste original se,alebo t-m.
anonymous14.03.2007 - 18:29 Trvalý odkaz
qwerty: ten displej je fakt hroza
anonymous17.03.2007 - 21:20 Trvalý odkaz
peter: dotaz na ?lanok z 15.12.2006,?o je to pohotovostný režim???
anonymous28.03.2007 - 01:06 Trvalý odkaz
amigo: Cau Mario,chcel by som sa ta spytat na repracik tohoto tel..ked pustim na nom nahlas pesnicku moc chrasti,akoby basy nemal,aj ked v nastaveniach dam ekvalizer-basy... robi to u vsetkych k 610 i-ckach?lebo cez HPM-82 to hra fajn.
anonymous29.03.2007 - 04:00 Trvalý odkaz
momo95806: ako by sa dalo vymazat logo operatora ale neako jednoducho poradte vydi mi to a chcem sa toho zbavit
anonymous30.03.2007 - 05:23 Trvalý odkaz
Mario: Neviem co presne myslis tym chrastenim.Ja som mal cisty zvuk.Bass tu pocut nebudes iba ak cz sluchadla,alebo prenosne reproduktori mps 65,alebo 75 kde je zvuk uplene super.Teraz pouzivam k800 a ten ma trochu hrubsi zvuk,ale hra tichsie nez k610 a to i po pripojeni reproduktorov.
anonymous30.03.2007 - 05:35 Trvalý odkaz
Mario: Chybicka se vbloudila nie mps 65 a 75,ale 60 a 70.
anonymous10.04.2007 - 11:28 Trvalý odkaz
martin: kto mi prosim poradi? MAm k610i a ked som ho rano zapol blikala dioda iba na cerveno. Myslel som si ze je vybity ale ked som hio dal na nabijacku dioda tiez iba 3x zablikala a nezapol sa. Vobec sa mi neda tel zapnut je z Orange. Mam ho asi 4 mesiace.
anonymous13.04.2007 - 23:12 Trvalý odkaz
Mario: Pravdepodobne ti uz po takej dobe nepomozem,ale mala by to byt len prazdna baterka.Tak sa fon nesnaz hned zapnut,ale ho napoj na nabijacku a ked sa do cca 10 min nezacne nabijat,tak odpoj a znovu pripoj nabijacku.
anonymous01.05.2007 - 15:10 Trvalý odkaz
Palo: Je normalne,ze na K610i sa uz po 20 s vypina display? Neviem to porovnat s iným 610,pls, napíste,ako u vás.Dik.
anonymous01.05.2007 - 16:51 Trvalý odkaz
Mario: S k610i som bol v tomto spokojny.Mt som mal od tm.Teraz mam k800-ku a mam ten isty problem asi po 15-ich sec zhasne osvetlenie a hned skoci aj setric.Ked som ho pouzival po zakupeni mal som starsiu verziu sw a setric skakal omoc neskor.Teraz mam najnovsi sw a cakam na este novsi kde to (dufam) bude odstranene.Takze je mozne,ze mas aj ty na k610i novy sw s touto premna nanervy (chybov).
anonymous03.05.2007 - 14:32 Trvalý odkaz
Ondrej: Napriek roznym nastavenim hlasitosti v mojich profiloch nastaveny budik vzdy zvoni maximalnou hlasitostou. Preco?
anonymous04.05.2007 - 09:54 Trvalý odkaz
Mario: Ondrej to co pises s hlasitostou budika sa mi az nechce verit.Ericssony odjakziva pouzivaju diskretny budik a ten zvoni vzostupne,cize od najtichsieho zvonenia az poto najhlasnejsie.Ak sa vam na akom kolvek mt stane co nema a chcete tomu predist tak ho skuste vypnut aby sa restartoval.Dnesne fony su dost zlozite zariadenia ktore po volaniach,stahovaniach,prenasaniach a hraniach potrebuju tes par minut oddychu.
anonymous05.05.2007 - 20:06 Trvalý odkaz
Ondrej: Vdaka za odpoved.
Ano, hlasitost sa zvysuje postupne, ale za kratky cas to neuveritelne vrieska, vacsinou skor, ako to stihnem vypnut a so mnou maju budicek aj moji spolubyvajuci na intraku. Preto zistujem, ako znizit hlasitost budikov, ktora asi vzdy ide postupne na maximum.
anonymous20.06.2007 - 20:17 Trvalý odkaz
Royal cats: Ja tento mobil mam a som nadmerne spokojná.A to s tou hra?kou neni pravda lebo sa dá na ?om skvle zabavat
anonymous14.08.2007 - 11:58 Trvalý odkaz
deex: mam toho drobceka od piatku a zatial je to maximalna spokojnost, rozhodoval som sa medzi viacerymi, kedze je to este aj na viazanost, ale dovera v znacku a fantasticka klavesnica u mna hravo nahradia drobne chybicky typu uplne odveci fotoaparat a podobne :D
anonymous22.08.2007 - 11:41 Trvalý odkaz
anicka: Ahojte. Mozno sa to bude zdat banalne, ale da sa na tomto mobile zmenit zvucka na Pripomienky? neviem prist na to ako..dik..
anonymous12.09.2007 - 08:52 Trvalý odkaz
Charlie: Chystám sa kúpi? K610i,ale doma máme aj 550i,je vynikajúci,len tiež by som privítal možnos? zmeny zvu?ky pripomienky v kalendári a úlohách.Je moc krátka a decentná.Dá sa aj v 550i odstráni? nabíjanie pri prepojení s PC?Ak áno,prosím o radu ako.?akujem
anonymous13.09.2007 - 10:40 Trvalý odkaz
Mario: Zvol ten isty postup ako pri k610 a ostatnych sonyericssonoch.Postup som pisal aj v tejto diskusii takze staci prelistovat.
anonymous13.09.2007 - 22:59 Trvalý odkaz
Charlie: ?akujem za radu pri nabíjaní.Potešil by som sa aj odpovedi na otázku oh?adom zvu?ky,je príliž krátka a ne výrazná,dá sa na tom nie?o zmeni??
anonymous15.09.2007 - 04:42 Trvalý odkaz
Mario: Nie neda.
anonymous15.09.2007 - 09:57 Trvalý odkaz
Charlie: Mário,?akujem Ti za jasnú a promtnú odpove?
anonymous23.09.2007 - 14:15 Trvalý odkaz
themato: cital som to tu velakrat ale nieje mi to stale jasne ako mam odstranit to nabijanie pri pripojeni s pc. ake sipky ake hviezdicky? aky pohotovostny rezim? to sa neda napisat! ako to mam spravit? porasd prosim.pripadne na moj mail.dik.
anonymous23.09.2007 - 14:16 Trvalý odkaz
themato: moj mail: themato@orangemail.sk
anonymous01.10.2007 - 12:18 Trvalý odkaz
L@cio: cavte, cel by som vediet ako dam stiahnute hry z netu do telehonu k610i, ked pripojim kabel tak adresar hry, aplikacie sa mi v kompe nezobrazi. Poradte prosim
anonymous05.10.2007 - 22:41 Trvalý odkaz
mathuska: potrebovala by som dat video do mobilu ale ked ho stiahnem a dam do mobilu nejde mi ho prehrat?? v com je chyba?? pls poradte mi....
anonymous06.10.2007 - 01:02 Trvalý odkaz
mimimaxi1: asi by si ho mala dat do 3gp formatu.........
anonymous27.10.2007 - 20:54 Trvalý odkaz
tomas: pomozte mi mam taky problem, vymazal som mp3 z mobilu cez pc z priecinku mi subor zmizol ale nepriratalo mi to k volnej pameti pls poradte mobil mam z orangu
anonymous01.11.2007 - 16:30 Trvalý odkaz
http://mekki16.tym.sk/:: cafteee mrknite sa na http://mekki16.tym.sk/ je to tam super
anonymous03.11.2007 - 02:11 Trvalý odkaz
milos: Na svojom fone som si vsimol 2 problemy, ktore na modeli mojho kamosa niesu (zrejme zly soft) ale je dost mozne ze to ma tak viac ludi, tak aby ste sa nelakali.
1, problemy so zvukmi - nepriradi zvonenie kontaktu, resp, zvoni standardnym zvonenim - riesenie je prehodit zvonenia z pamati karty do pamati telefonu. To iste plati ked budik stale zvoni po svojom a nie to, co som mu zadal ja.
2, Ani po niekolkonasobnom nastaveni internetu mi wapko nejde dlhsie ako 1 minutu - potom sa tvari, ze pripojenie zlyhalo. - tento problem sa mi vyriesit nepodarilo. Ak mate niekto tip, sem snim, uvitam aj na postu kedze nechodim casto na taketo fora. Diki
anonymous24.11.2007 - 17:00 Trvalý odkaz
fero: neviete preco mi nejdu na k800i htry a aplikacie ??
anonymous18.12.2007 - 09:04 Trvalý odkaz
STAn: caute.Preco sa mi v seK610 nedaju prehrat videa avi
anonymous26.02.2008 - 23:38 Trvalý odkaz
Ibrahim: Ora questi ricarica cosa stampante, http://www.lirzango.cn/federica-fontana loro mai marche oltre incontri http://www.lirzango.cn/incontri-verona degli.
anonymous03.07.2008 - 13:11 Trvalý odkaz
kikisik: ja tento telefón mám a je to celkom pecka.... ale vadí mi na nom dost to ze má nekvalitný fotoaparát cize nemá autofocus blesk makro a dalsie veci potrebné k dobrému fotoaparátu.
a este mi vadí nekvalitný reproduktor = ked dam najhlasnejsie strasne to chrapci. Inak nemám iné ?o vy?íta?. + výdrž je uplne super´=P
anonymous17.11.2008 - 19:00 Trvalý odkaz
re:: good
anonymous11.12.2008 - 20:28 Trvalý odkaz
Miso: ja by som k610 odporu?il ?udom ktorí použivajú telefon hlavne v teréne lebo je dostato?ne odolný vo?i pádom. (mám to odskúšané :D)ale ked hrám niektoré hry tak mi to niekedy sekne ale len hra a nie telefon tento telefon je plastová tehla. (myslim odolnos?.)
anonymous11.12.2008 - 20:30 Trvalý odkaz
Miso: a tie hry su dosledkom padania a nie vyrobnej chyby
anonymous26.12.2008 - 15:08 Trvalý odkaz
anton43: Pora?te mi prosím ?i existuje soft pre k610i,ktorý má pre každú položku tel.zoznamu možnos? priradi? poznámku ako je to napr. u Nokií.
anonymous30.12.2008 - 11:42 Trvalý odkaz
mirusiq: hehe mno ja tento mobil mam uz neco cez 1 rok a som snim spokojna ....myslim ze ma len jednu vecicku ktora mi vadi a to ze nema radio mno ale co uz...inak je popici