- Späť na článok
- 11 príspevkov
Takto fotí Samsung Galaxy A5 (2017) A520F + videá z mobilu
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Andrej Balontay 09.02.2017 - 14:28
Mna by celkom zaujimalo ako foti oproti predchadzajucej generacii, ta nepritomnost optickej stabilizacie ma prekvapila...mam verziu 2016 a chcel som vymenit kvoli fotaku, vodeodolnost nepotrebujem. Tak teraz vaham ci sa to vobec oplati alebo dokonca 2016tka nefoti lepsie..
Wayne09.02.2017 - 15:20 Trvalý odkaz
neoplati. oplatilo by sa ti ju ale vymenit za S7, ktora je za 499. +70 eur proti A5 2017...
oxy09.02.2017 - 15:45 Trvalý odkaz
a to sa da "obycajna" S7 kupit aj za 440€
ondrakomous09.02.2017 - 17:34 Trvalý odkaz
i starsi samsung s6 edge foti lepe, testovali na samsungmanii, cena je priblizne stejna, skoda. predni kamera bez automatickeho zaostreni je podle me nejvetsi preslap, v roce 2017 by fotak mel mit automaticke ostreni.
Marek09.02.2017 - 21:02 Trvalý odkaz
Mam tento mobil od pondelka, skusal som teraz selfie a ziadny problem s ostrenim som nemal.jednoducho v normalnej vzdialenosti od tvare v pohode. A este jednu vec chcem povedat:minuly tyzden som kupil s7 no vzhladom na to ze mi ju nechcelo pripajat na router a bateria mi mizla pred ocami tak som ju vratil a tento samsung som odpojil z nabijacky vcera rano a SOT mam teraz necelych 5 hodin plus este teraz 45% baterky tak toto je podla mna pre bezneho pouzivatela lepsia volba ako s7. Super vydrz svizny telefon vodeodolnost ako bonus.Moje prve telefony boli samsungy skoncil som pri s4 mini potom 2 roky xperie compact verzie a opat navrat k samsungu zatial som prijemne prekvapeny a za tych 430 eur je to podla mna vydareny mobil
mental.disease09.02.2017 - 21:21 Trvalý odkaz
Ondra S6 (Edge) fotí lepšie ako S7, prečo by nemal ako A5.
Tak ja neviem, ale ten S7 musel byť dáky vadný kus.
Veď je vo všetkom (okrem spomínanej výdrže) lepší.
A za čo sa dá teraz kúpiť je to najväčší konkurent A5 2017.
Marek09.02.2017 - 21:32 Trvalý odkaz
Fakt nemam pocit ze by mi isiel s7 oproti a5 ovela rychlejsie.hry nehram, pouzivam ho na bezne pozeranie internetu a navigaciu sem tam foto. Pre mna je vydrz najdolezitejsia...na fotenie mam zrkadlovku a profi kompakt a na momentku staci aj tento aj tak to foti 100krat lepsie ako sony...hoci sony ma ine prednosti...
mental.disease10.02.2017 - 03:17 Trvalý odkaz
Nebudem tu vypisovať v čom všetkom je S7 lepšia. Zrejme to neoceníš. Super, že si našiel ideálny mobil za 430€.
Ak ti ide hlavne o výdrž, tak aktuálny rekordér Lenovo P2 (149h e.r.) stojí o 100€ menej. Ak pôjdem do extrému. Aj Redmi 3S Prime (3GB/32GB) za 165€ spraví rovnakú službu pre "bežného používateľa". Tiež s lepšou výdržou.
Jamie10.02.2017 - 11:05 Trvalý odkaz
Skôr by som odporučil Redmi 4 Pro oproti Redmi 3S. Krajší displej s Full HD, ešte väčší výkon a aj výdrž je oproti R3S lepšia...
mental.disease10.02.2017 - 16:59 Trvalý odkaz
Zrejme Redmi 4 Prime s full HD tá výdrž moc logiku nedáva.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8263&idPhone2=8150&idPhon…
ondrakomous10.02.2017 - 18:16 Trvalý odkaz
skoda ty nokie 6, vsichni o ni pisou a nikdo ji poradne nevidel. uz tu mela davno byt, pomalu brezen a ticho po pesine. xiaomi snese srovnani se samsungem jenom na papire.