- Späť na článok
- 21 príspevkov
Telekom: poistenie mobilných zariadení od 0,99 €
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
petris 29.05.2013 - 15:04
kazdy sa musi rozhodnut ci je ochotny priplatit si za poistenie. najma ak sa to nevztahuje na kradez je to podla mna nezaujimave. naco vyhadzovat peniaze z okna? argumenty typu co ak mi spadne a rozbije sa neberiem.
sysell29.05.2013 - 15:43 Trvalý odkaz
Neozumiem tomu, naco to poistuju, ved si ho moze kazdy poskodit schvalne a ziadat poistne. Alebo je vyplatena suma mala ze sa to neoplaca?
Nightmare29.05.2013 - 15:45 Trvalý odkaz
Veru...toto mi pride ako zbytočnosť aj obdivujem tyc čo si to daju
Pali29.05.2013 - 23:42 Trvalý odkaz
Na palenku ludom neni luto dat...na cigarety detto lebo je iste, ze to prejde pecenou alebo plucami, ale ked im spadne telefon na zem alebo ho utopia a za 2,5€ MESACNE im ho niekto opravi alebo da novy je pre nich nezaujimave...ludia vy aj citate niekedy co pisete??? Sa mi niekedy aj rozum zastavuje, ked citam niektore vase vyroky...vy by ste chceli aby vam este niekto platil, aby ste volali v tej ktorej sieti a vyuzivali ich sluzby...
petris30.05.2013 - 10:51 Trvalý odkaz
no ty si tomu teda nasadil korunu. alebo euro?
podla mna ospravedlnovat nezmyselnu poistku tym ze zopar slabochov pije a fajci je fakt uzasne. to si musel asi dlho vymyslat. alebo to mas od prirodzenia taky dar ktory pokojne mozeme nazvat aj "siesty zmysel"? alebo ti toto nebodaj niekto nakukal ako argumentaciu preco poistka ano a ty si si to len osvojil?
sysell30.05.2013 - 11:35 Trvalý odkaz
Pocuj preco je to nezmyselna poistka, ak by to ozaj fungovalo tak si to positi kazdy, za pol roka hodim tel. o zem a dostanem novy. Tam musia byt urcite prisne podmienky.
petris30.05.2013 - 11:43 Trvalý odkaz
postuduj:
http://www.telekom.sk/osobne/telefonovanie/apps/poistenie-mobilneho-tel…
http://www.telekom.sk/swift_data/source/images/telefonovanie/poistenie-…
http://www.telekom.sk/swift_data/source/images/telefonovanie/poistenie-…
paracisko30.05.2013 - 12:00 Trvalý odkaz
Podla mna je to super a suhlasim s Palincakom. Ten co ma na nový tak si kupi. Ten co nema, tak nosi pavucinu cez display - lebo vymena je draha -
Pali30.05.2013 - 20:46 Trvalý odkaz
ano vsetkym si teraz ukazal, ze moja inteligencia si priplatit za to, aby mi niekto garantoval ochranu za padnutie alebo utopenie telefonu je ta nespravna a ty si vzisiel ako vitaz...
petris30.05.2013 - 22:26 Trvalý odkaz
ako jednoducho sa nechaju ludia zblbnut a ako jednoducho dobrovolne viac prispievaju na nieco co sa ani nemusi stat. vsak co keby nahodou? hoci aj vo forme poistneho.
uz mas uzatvorene poistenie proti padu na bicykli? uz mas aj poistenie proti prazdnej penazenke? mas aj poistenie proti vypredanemu tovaru z reklamneho letaku? zdaju sa ti tie poistenia absurdne? fakt? mne uz vo svetle toho co tu dokazujes nie.
jedinym logickym vysvetlenim preco obhajujes ten nezmysel calovat mesacne co i len 2,50 eura naviac mi pride to ze participujes na tom plneni.
ja som svoj nazor vyjadril uz v prvom prispevku.
Nightmare30.05.2013 - 22:27 Trvalý odkaz
Ja by so si nedal poistku ani keby som kupil novy S4 alebo jablko 5
Pali31.05.2013 - 01:38 Trvalý odkaz
tym si chcel povedat, ze vsetci co maju poistenie su podla teba luzri
si ako prve bozie prikazanie
taky ludia ako ty su mi lahostajni, nemam dovod uz viac reagovat
petris31.05.2013 - 10:07 Trvalý odkaz
nie. tym som chcel povedat len tolko ze nie je poistenie ako poistenie. a toto vase poistenie mobilov je v zmysle mojho prveho prispevku len vyhadzovanie penazi von oknom.
juraj02.09.2013 - 00:38 Trvalý odkaz
dovolim si reagovat na par ludi ktory tu nieco pisali myslim ze 100 ludi sto chuti odsudzovat ludi ze si nieco pripoistia ja ti poviem svoj nazor mam HTC ONE ktory v telekome stoji 650€ vypadol mi na beton a spravili sa mi pavuciny na displeji ked si z ratam ze za dva roky zaplatim dokopy cca 66€ za poistne a displej stoji cca keby len 100€ tak stale usetrim cize aj sedlacky rozum ti vravi ze sa to oplati preco je povine zmluvne poistenie na autach to je to iste aj na telefone ked si zoberiete mate to ako havarijnu poistku na automobil a poprosim komentovat len ludia ktori pouzivaju Rozum nie blbci dakujem
Gabika26.10.2016 - 00:08 Trvalý odkaz
Ahojte, tak ja som si kupila mobil v Telekome a tiez si platim poistku. Platim ju kvoli tomu ze mam malu dcerku, co keby ! Stalo sa, pustala som malej v aute spievankovo lebo ked dlhsie cestujeme nechce byt v sedacke ani v aute. Zastavili sme a zabudla som jej ho vziat. Ako som obehla auto otvorila som jej dvere a ona cela rozziarena hodila rychlo mobil o zem a rozbila mi aj kryt aj ochranne sklo mobilu a display. Dnes je to mesiac a 11 dni co je v Telecome v oprave a prvy krat mi bapisali ze priblizny termin opravy bude 14. oktobra a 13 mi napisali ze mi daju vediet kedy ho opravia. Zatial cakam.. uz som bola v Tmobile ze preco nikdo nic kolko dni to este bude trvat ze asi 2 tyzdne a u nich neplati 30 dnova lehota. Tak cakam ...
Gabika26.10.2016 - 14:50 Trvalý odkaz
Ahojte dnes mi napisali z Telecomu, ze si mam prist vyzdvihnut na predajnu mobil. Ale ze ho neopravia lebo nemaju nahradne dieli, a mam ist na poistovnu Generali a mali by mi vratit 90 % z ceny poistky.Tak sa Vam ozvem ako dopadnem z poistovnou. Zatial pekny den vsetkym
Lenka Ivančíková26.10.2016 - 15:35 Trvalý odkaz
drzime palce. :)
funboy27.10.2016 - 15:38 Trvalý odkaz
Všeobecné poistné podmienky poistenia elektronických zariadení PPEZ 08
Článok XI.
Plnenie poisťovateľa
bod 8. Pokiaľ už nie sú sériovo vyrábané súčiastky poistenej veci na trhu, je poisťovateľ povinný poskytnúť poistné plnenie iba do výšky časovej hodnoty poistenej veci zníženej o hodnotu zvyškov poistenej veci.
https://www.telekom.sk/swift_data/source/images/telefonovanie/poistenie…
Gabika15.11.2016 - 23:16 Trvalý odkaz
Tak teraz ta sranda konci, volali mi z Generali ze nevedia najst zmluvu,". Tak som isla zase do tmobilu za tou istou pani co mi zakladala zmulu. Ze v Generali nevedia najs zmluvu a ani ona ju nevedela najst. My sme sa prave stahovali a ja netusim kde moze byt tak a teraz ma natahuje ze cakame na meil od Tmobile a vyzera to ze ona nam to do zmluvy nedala a bol pri tom aj manzel ked sa zakladala a my sme boli vsetci v tom ze mame poistku. Takze so mnou vyhupala a teraz ma natahuje a uz si nepomozem telefon pokazeny a ja 30e pausal na krku. Zato ze sa clovek nevyzna v zmluvach a necita a nekontroluje.
Wayne15.11.2016 - 23:36 Trvalý odkaz
telekom neposiela take veci v elektronickej podobe na mail? Ja mam skusenosti len s O2, ale tam, cokolvek som robil prisiel mi sken vytlaceneho dokumentu aj mailom. len taka rana od pasu, aj ked... co ja pozeram svoje veci od telekomu z 2009-2011 tak vtedy nic take nechodilo...
funboy16.11.2016 - 10:08 Trvalý odkaz
Takže to je ešte lepšia situácia, ako na začiatku. Keď si naozaj preukázateľne platila poistku, ktorá vlastne neexistovala, mal by Ti Telekom vrátiť nie 90% ale rovných 100% neoprávnene účtovaného a Tebou zaplateného poistného.