Telekom: poistenie mobilných zariadení od 0,99 €

  • petris 29.05.2013 - 15:04

    kazdy sa musi rozhodnut ci je ochotny priplatit si za poistenie. najma ak sa to nevztahuje na kradez je to podla mna nezaujimave. naco vyhadzovat peniaze z okna? argumenty typu co ak mi spadne a rozbije sa neberiem.

  • sysell29.05.2013 - 15:43 Trvalý odkaz

    Neozumiem tomu, naco to poistuju, ved si ho moze kazdy poskodit schvalne a ziadat poistne. Alebo je vyplatena suma mala ze sa to neoplaca?

    Nightmare29.05.2013 - 15:45 Trvalý odkaz

    Veru...toto mi pride ako zbytočnosť aj obdivujem tyc čo si to daju

    Profile picture for user palincak@gmail.com

    Pali29.05.2013 - 23:42 Trvalý odkaz

    Na palenku ludom neni luto dat...na cigarety detto lebo je iste, ze to prejde pecenou alebo plucami, ale ked im spadne telefon na zem alebo ho utopia a za 2,5€ MESACNE im ho niekto opravi alebo da novy je pre nich nezaujimave...ludia vy aj citate niekedy co pisete??? Sa mi niekedy aj rozum zastavuje, ked citam niektore vase vyroky...vy by ste chceli aby vam este niekto platil, aby ste volali v tej ktorej sieti a vyuzivali ich sluzby...

    petris30.05.2013 - 10:51 Trvalý odkaz

    no ty si tomu teda nasadil korunu. alebo euro?

    podla mna ospravedlnovat nezmyselnu poistku tym ze zopar slabochov pije a fajci je fakt uzasne. to si musel asi dlho vymyslat. alebo to mas od prirodzenia taky dar ktory pokojne mozeme nazvat aj "siesty zmysel"? alebo ti toto nebodaj niekto nakukal ako argumentaciu preco poistka ano a ty si si to len osvojil?

    sysell30.05.2013 - 11:35 Trvalý odkaz

    Pocuj preco je to nezmyselna poistka, ak by to ozaj fungovalo tak si to positi kazdy, za pol roka hodim tel. o zem a dostanem novy. Tam musia byt urcite prisne podmienky.

    paracisko30.05.2013 - 12:00 Trvalý odkaz

    Podla mna je to super a suhlasim s Palincakom. Ten co ma na nový tak si kupi. Ten co nema, tak nosi pavucinu cez display - lebo vymena je draha -

    Profile picture for user palincak@gmail.com

    Pali30.05.2013 - 20:46 Trvalý odkaz

    ano vsetkym si teraz ukazal, ze moja inteligencia si priplatit za to, aby mi niekto garantoval ochranu za padnutie alebo utopenie telefonu je ta nespravna a ty si vzisiel ako vitaz...

    petris30.05.2013 - 22:26 Trvalý odkaz

    ako jednoducho sa nechaju ludia zblbnut a ako jednoducho dobrovolne viac prispievaju na nieco co sa ani nemusi stat. vsak co keby nahodou? hoci aj vo forme poistneho.

    uz mas uzatvorene poistenie proti padu na bicykli? uz mas aj poistenie proti prazdnej penazenke? mas aj poistenie proti vypredanemu tovaru z reklamneho letaku? zdaju sa ti tie poistenia absurdne? fakt? mne uz vo svetle toho co tu dokazujes nie.

    jedinym logickym vysvetlenim preco obhajujes ten nezmysel calovat mesacne co i len 2,50 eura naviac mi pride to ze participujes na tom plneni.

    ja som svoj nazor vyjadril uz v prvom prispevku.

    Nightmare30.05.2013 - 22:27 Trvalý odkaz

    Ja by so si nedal poistku ani keby som kupil novy S4 alebo jablko 5

    Profile picture for user palincak@gmail.com

    Pali31.05.2013 - 01:38 Trvalý odkaz

    tym si chcel povedat, ze vsetci co maju poistenie su podla teba luzri

    si ako prve bozie prikazanie

    taky ludia ako ty su mi lahostajni, nemam dovod uz viac reagovat

    petris31.05.2013 - 10:07 Trvalý odkaz

    nie. tym som chcel povedat len tolko ze nie je poistenie ako poistenie. a toto vase poistenie mobilov je v zmysle mojho prveho prispevku len vyhadzovanie penazi von oknom.

    juraj02.09.2013 - 00:38 Trvalý odkaz

    dovolim si reagovat na par ludi ktory tu nieco pisali myslim ze 100 ludi sto chuti odsudzovat ludi ze si nieco pripoistia ja ti poviem svoj nazor mam HTC ONE ktory v telekome stoji 650€ vypadol mi na beton a spravili sa mi pavuciny na displeji ked si z ratam ze za dva roky zaplatim dokopy cca 66€ za poistne a displej stoji cca keby len 100€ tak stale usetrim cize aj sedlacky rozum ti vravi ze sa to oplati preco je povine zmluvne poistenie na autach to je to iste aj na telefone ked si zoberiete mate to ako havarijnu poistku na automobil a poprosim komentovat len ludia ktori pouzivaju Rozum nie blbci dakujem

    Gabika26.10.2016 - 00:08 Trvalý odkaz

    Ahojte, tak ja som si kupila mobil v Telekome a tiez si platim poistku. Platim ju kvoli tomu ze mam malu dcerku, co keby ! Stalo sa, pustala som malej v aute spievankovo lebo ked dlhsie cestujeme nechce byt v sedacke ani v aute. Zastavili sme a zabudla som jej ho vziat. Ako som obehla auto otvorila som jej dvere a ona cela rozziarena hodila rychlo mobil o zem a rozbila mi aj kryt aj ochranne sklo mobilu a display. Dnes je to mesiac a 11 dni co je v Telecome v oprave a prvy krat mi bapisali ze priblizny termin opravy bude 14. oktobra a 13 mi napisali ze mi daju vediet kedy ho opravia. Zatial cakam.. uz som bola v Tmobile ze preco nikdo nic kolko dni to este bude trvat ze asi 2 tyzdne a u nich neplati 30 dnova lehota. Tak cakam ...

    Gabika26.10.2016 - 14:50 Trvalý odkaz

    Ahojte dnes mi napisali z Telecomu, ze si mam prist vyzdvihnut na predajnu mobil. Ale ze ho neopravia lebo nemaju nahradne dieli, a mam ist na poistovnu Generali a mali by mi vratit 90 % z ceny poistky.Tak sa Vam ozvem ako dopadnem z poistovnou. Zatial pekny den vsetkym

    funboy27.10.2016 - 15:38 Trvalý odkaz

    Všeobecné poistné podmienky poistenia elektronických zariadení PPEZ 08
    Článok XI.
    Plnenie poisťovateľa
    bod 8. Pokiaľ už nie sú sériovo vyrábané súčiastky poistenej veci na trhu, je poisťovateľ povinný poskytnúť poistné plnenie iba do výšky časovej hodnoty poistenej veci zníženej o hodnotu zvyškov poistenej veci.

    https://www.telekom.sk/swift_data/source/images/telefonovanie/poistenie…

    Gabika15.11.2016 - 23:16 Trvalý odkaz

    Tak teraz ta sranda konci, volali mi z Generali ze nevedia najst zmluvu,". Tak som isla zase do tmobilu za tou istou pani co mi zakladala zmulu. Ze v Generali nevedia najs zmluvu a ani ona ju nevedela najst. My sme sa prave stahovali a ja netusim kde moze byt tak a teraz ma natahuje ze cakame na meil od Tmobile a vyzera to ze ona nam to do zmluvy nedala a bol pri tom aj manzel ked sa zakladala a my sme boli vsetci v tom ze mame poistku. Takze so mnou vyhupala a teraz ma natahuje a uz si nepomozem telefon pokazeny a ja 30e pausal na krku. Zato ze sa clovek nevyzna v zmluvach a necita a nekontroluje.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne15.11.2016 - 23:36 Trvalý odkaz

    telekom neposiela take veci v elektronickej podobe na mail? Ja mam skusenosti len s O2, ale tam, cokolvek som robil prisiel mi sken vytlaceneho dokumentu aj mailom. len taka rana od pasu, aj ked... co ja pozeram svoje veci od telekomu z 2009-2011 tak vtedy nic take nechodilo...

    funboy16.11.2016 - 10:08 Trvalý odkaz

    Takže to je ešte lepšia situácia, ako na začiatku. Keď si naozaj preukázateľne platila poistku, ktorá vlastne neexistovala, mal by Ti Telekom vrátiť nie 90% ale rovných 100% neoprávnene účtovaného a Tebou zaplateného poistného.