Testujeme SE P990i

• 283 príspevkov
  • Richard Hombauer 27.07.2006 - 01:58

Zda sa byt vyborny...takze sa pytajte. Odporucam predtym precitat recenziu M600i, ktora je softverovo veelmi podobna. ;)

• Anonym (bez overenia)13.04.2007 - 23:14 Trvalý odkaz

Skoda,som pomaly my bad ;)

Lenka Ivančíková29.04.2007 - 18:37 Trvalý odkaz

Kto mozte,pomozte!Pri instalovani app do P990i mi skoro stale vypisuje hlasku,ze behom instalacie doslo k chybe 80070005-pristup byl odepren.Co s tym????A este jeden dotaz.To sa tu nedaju naraz vymazat sms a maily?Nech hladam ako hladam,tak som to nenasla.Len otvorit zpravu a potom vymazat.Po jednom!A vymazat nestiahnuty mail sa uz vobec neda.Len stiahnut cely a tak vymazat.Alebo vymazat na serveri a potom zmizne aj z mobilu.A to sa nedaju cez PC Suite spravovat zpravy z pocitaca?Ako napr pisat a odosielat z PC?Dik.

graffoo29.04.2007 - 19:45 Trvalý odkaz

jess vymazat mozes aj viac veci naraz - uplne vlavo mas policko na oznacovanie. viacej naraz ich pohodlne oznacis aj tak ze sa budes ako keby smykat zvislo po displeji v oblasti kde su tie zaskrtavacie policka. pripadne v menu je polozka Mark > Mark All
    ten mail klient funguje ako keby stale v rezime IMAP - cize to co mas v mobile je aj na serveri. ak nechces aby sa ti mazali maily na servri tak si nastav v nastaveniach ze ma skryt precitane spravy. inak nemusis sa bat ze by sa ti mobil spomalil ked bydes mat vela sprav v priecinku. je rovnako svizny aj ked ich tam su stovky (moj rekord bol zatial 572 mailov, viac uz nezvladla schranka na t-zones :) )
    s tym PC suite ti neporadim, kedze mam linux a tam nejde
    a ohladom tej chyby - aky mas firmware? je najnovsi?

Lenka Ivančíková29.04.2007 - 20:58 Trvalý odkaz

Moja verzia softu:R9EC001.Takze novy nie je.A s tymi sms to je nejake cudne.!Mala som to tam,lebo som to uz raz mazala naraz,ale akosi to nefunguje.Normalne som rozmyslala,ci sa mi to nesnivalo,kedze mi tam teraz taka moznost nepise.No akosi to nechapem,Mozno si zo mna ten fon robi dobry den.Taka lama az niesom,zeby som nevedela naraz oznacovat viac veci,len som si potrebovala overit,ci tu taka moznost je.No nic.Necham ho odpocinut,vypnem,zapnem a uvidim. ;) EDIT:tak si fakt zo mna striela.Teraz sa mi tam ta polozka odstranit objavila!Viem,ze vyzeram ako blazon,ale fakt tam nebola.Uvidim,ci uz tam vydrzi na furt.:lol:

graffoo29.04.2007 - 21:40 Trvalý odkaz

uf, no v prvom rade si daj najnovsi firmware - fon je tak o 100% rychlejsi, daju sa tam uz vypnut animacie ;) a mozno to vyriesi aj tie problemy...

Lenka Ivančíková29.04.2007 - 22:03 Trvalý odkaz

Aj som nad tym uvazovala,len neviem,ci je to take jednoduche ako u Siemensov,tam som s instalaciou noveho FW nemala problemy a nerada by som si dodrbala fon.Ale nieco nastudujem na semanii a skusim.;)

Marian29.04.2007 - 22:08 Trvalý odkaz

Je to velmi jednoduche Jess, niet co studovat. Otvor si stranku sony ericssonu a tam najdes program pre aktualizaciu, nainstaluj a potom sa len riad tym co ti pise...

graffoo29.04.2007 - 22:18 Trvalý odkaz

jj tak tak - zjednodusene > nainstalovat SEUS (Sony Ericsson Update Service) > Spustit ho a ides :)

este podmienkou je aby si mala nainstalovany Adobe Flash 9 cez Internet Explorer. proste aby ti flash animacie a hry a podobne vecicky isli v Internet Exploreri...

Lenka Ivančíková29.04.2007 - 22:59 Trvalý odkaz

dik za rady,ked budem mat viac casu,jdu na to!

Lenka Ivančíková30.04.2007 - 13:59 Trvalý odkaz

Tak som si robila aktualizaciu firmware,ale ked som mala nabehnutych sedem percent,tak ma to hodilo znova na zaciatok aktualizacie a na vyber fonu.Len tak.Neviete preco?Normalne sa bojim,ze si umrtvym fon. :roll: A este by ma zaujimal cas,ako dlho trva stianutie aktualizacie do telefonu,mne tych sedem percent nabehlo asi za 10-15minut.Sa mi tozda akosi dlho.Ci nie?

levior30.04.2007 - 14:58 Trvalý odkaz

To zalezi od rychlosti pripojenia a od velkosti FW. Ale zvycajne je to tak 20-30 mega, cize ak mas 1Mbit tak povedzme 5-6 minut. A nerobi to rovno do mobilu, ale najprv stiahne a potom zacina aktualizovat. Nejake riziko stale je ale zbytocne sa bat;).

simumarek30.04.2007 - 15:03 Trvalý odkaz

Jess v pohode to pojde, aktualizoval som tak svoju p990i predtym ako isla graffovi a tiez jeho m600i no problem, isiel som cez RI od ako asi aj ty a trvalo to zo stiahnutim a nahratim nejakych 20 minut, ked pojdes pekne podla potupu co ti pise SEUS tak by si nemala mat problem ;) Len smelo do toho. SKus este raz mozno ti zblblo pripojenie a nevladal ti stiahnut fw, ktory najprv stiahne do pc a potom samotna aktualizacia uz prebieha v offline rezime.

graffoo30.04.2007 - 15:13 Trvalý odkaz

tak tak. ja len dodam ze FW pre symbiany ma zhruba 60MB

Lenka Ivančíková30.04.2007 - 15:28 Trvalý odkaz

Hmm....,tak teraz mi to uz asi 15 min ukazuje stahovani softveru-cekejte a je tam stale 60 percent.Sice to je lepsie ako sedem,ale neveiem co s tym.Ked fon odpojim a zasa pripojim a pojdem znovu nepochovam ho tym odpojenim?

levior30.04.2007 - 15:44 Trvalý odkaz

To nerob! Hrozi moznost dodrbania!

borizz30.04.2007 - 15:48 Trvalý odkaz

nemalo by sa mu nic stat pokial ti stale ukazuje stahovanie FW. pokial neprebieha priame kopirovanie FW do telefonu tak by si mu nijak takto nemala ublizit. jo a niektori vraj mali problem so stahovanim okolo 60% im to nejak zatuhlo. stacilo skusit este raz a bolo to ;)

Lenka Ivančíková30.04.2007 - 16:17 Trvalý odkaz

Tak som ho odpojila a zije!Takze fakt sa to najskor kopiruje do PC a nasledne do fonu.No nic,dalsie kolo si dam az ku veceru,lebo nemozem cely den travit za PC.

simumarek30.04.2007 - 16:34 Trvalý odkaz

Jj hlavne si najdi miesto, kde mas ako tak stabilny signal na net a nech ti nekolise :) Potom by to malo byt ok :)

Lenka Ivančíková30.04.2007 - 19:19 Trvalý odkaz

Uz mam toho plne zuby!Aktualizacia sa stiahla,fon sa aktualizoval a ked nabehlo 100 percent,tak to tak ostalo vysiet a nic ine nenabehuje.Uz je tam skoro pol hodiny to iste!Len ukazuje,ako prudi soft do fonu,pise:dokud neskonci aktualizace,telefon neodpojujte!Ale nic ine sa nedeje.Mozem to odpojit,alebo co mam robit?

Mulano30.04.2007 - 19:23 Trvalý odkaz

predaj ho :lol: lebo o mesiac nebude stat ani 7 tisic :)
    ...ale inak by som to asi neodpajall..no neviem...nejak cudne sa to sprava :?

simumarek30.04.2007 - 19:53 Trvalý odkaz

Nie teraz ho v ziadnom pripade neodpajaj, nechaj ho tak posledna faza moze trvat dlhsie ako ostatok, daj si kavicku a kludne pockaj :)

Lenka Ivančíková30.04.2007 - 20:15 Trvalý odkaz

Kedze ani po dalsej polhodine sa neudialo na obrazovke nic nove,tak som to riskla a odpojila...A uff zije!Aj s novym softom.Ale byl to porod! ;) Idem varit veceru a potom si urobim obnovu zalohy a ponastavujem Hermionu k obrazu svojmu. :badgrin:

Mos30.04.2007 - 21:27 Trvalý odkaz

Hmm..tak teketo soky som nastastie nikdy nezazival.A u mna ma aktualizacia velkost skoro 80 mega.... ;)

graffoo30.04.2007 - 21:46 Trvalý odkaz

jess toto mi spravilo kedysi davno ked som prvy krat flashoval M600 - po 10 minutach cumenia na 100% som si povedal teraz alebo nikdy a cuduj sa svete to fungovalo :D

Smiley :-)01.05.2007 - 00:28 Trvalý odkaz

vidis ho v podpise prave - R100

Lenka Ivančíková01.05.2007 - 00:54 Trvalý odkaz

To tazko.Pojdes do nastrojov a tam v rozbalovacom menu je polozka systemove informacie a tam najdes firmware fonu a jeho sucasti.

graffoo01.05.2007 - 09:44 Trvalý odkaz

Pripadne ak mas nahodeny flip tak v zavretom stave stlacis More>Status a tam mas tiez aj info o FW...

jaba7901.05.2007 - 14:44 Trvalý odkaz

CXC162037,R9EC001mozeTObytONO?

jaba7901.05.2007 - 14:48 Trvalý odkaz

neviemPRECOmiNAtomtoMTvTOMTOforeNEJDEpisatMEDZERA

simumarek01.05.2007 - 14:51 Trvalý odkaz

Musi ti ist medzera aj mne isla a kazdy kto tu ma p990i mu medzera ide, takto sa to dost blbo cita. A verzia tvojeho fw je to RC.....

graffoo01.05.2007 - 15:02 Trvalý odkaz

jaba79 - no mas stary FW, daj si najnovsi ;)

tiborm01.05.2007 - 15:03 Trvalý odkaz

Funguje, prave pisem z P990i, firmware mam najnovsi.

dalsen01.05.2007 - 17:02 Trvalý odkaz

app na nahravanie hovoru sa este neobjavila?

jaba7902.05.2007 - 00:21 Trvalý odkaz

Sorry,ale aky je ten new fw,myslim oznacenie.Ta medzera mi na mt nejde v tomo fore,na tejto stranke.Teraz pisem z pc.Je to tym fw?Mam ho asi 10dni,kupeny z Nay.A mam strach,ze by mi mohol skapat,pri nahravani fw.Je to velky rozdiel oproti tomu fw,co mam teraz?Respektive v com sa to odlisuje?Diki. :lol:

graffoo02.05.2007 - 00:55 Trvalý odkaz

Nevahaj a davaj novy soft. Je podstatne rychlejsi cely fon.

Lenka Ivančíková02.05.2007 - 01:03 Trvalý odkaz

Mam cerstvo prehraty FW a na Semanii najdes k tomu vsetko potrebne.Aj ja ho mam z NAY,ale s medzernikom som problemy nemala.V com je presne lepsi este neviem,lebo som nemala cas sa s nim pohrat,ale hlavne je rychlejsi,su vypnute animacie a na webe po tuknuti na polozku(odkaz)ju aj cierne vysvieti,co mi predtym chybalo.

graffoo02.05.2007 - 01:09 Trvalý odkaz

Tak napriklad pribudla v T9 slovencina, ta rychlost samozrejme, par novych funkcii v mail klientovi a podobne...

jaba7902.05.2007 - 08:53 Trvalý odkaz

Ja neviem,teraz pisem na P990icku a medzera uz ide,haluz.O.K dam si ten new fw,len nemam doma net,tak to chvilku potrva.Skusal som aj nejake aplikacie nainstalovat,no a napr.Smartmovie mi nejde.Nepusti ma ho nainstalovat,ze balicek pouziva chraneny identifikator uid co s tym?Dik.

Lenka Ivančíková02.05.2007 - 10:15 Trvalý odkaz

Ja som si stiahla original z Lonely stranky a v pohode.

graffoo02.05.2007 - 12:18 Trvalý odkaz

dalsen - originalne aj neoriginalne instalacky od Lonely Cat Games su isto podpisane ;) je to seriozna firma...

jaba79 - skus nahodit originalnu verziu, mala by ist... ale mozno to bude chyba starsieho FW, jednoznacne odporucam update...

dalsen02.05.2007 - 14:22 Trvalý odkaz

4grafo - o tom nepochybujem. ale ak phon hodi spominanu hlasku je to sposobene tym co pisem.

jaba7902.05.2007 - 20:04 Trvalý odkaz

Pri aktualizacii fw ste mali mt v tej stolovej nabijacke,alebo len prepojeny s fastportovym kablom.Bol pripojeny na nabijacke,ci staci ked je nabity a treba stiahnut ovladace ne ten kabel co je v baleni,ked chcem aktualizovat?Ked na semanii pisali,ze na fatport kabel treba aj nejake ovladace.

jaba7902.05.2007 - 20:10 Trvalý odkaz

Kedze som nieco take este nerobil,chcem co najviac info.A ked prijmam nejake veci cez bluetooth z ineho zariadenia ide to len do sprav,novy fw to neriesi,ze si mozem sam zvolit cestu kam to ja chcem,lebo takto je to na nervy.Diki!

Lenka Ivančíková02.05.2007 - 21:37 Trvalý odkaz

Fon som mala len nabity a islo to cez normalny kabel bez stojanu.Ovladace stacia tie,ktore sa ti nainstalovali pri prvom pripojeni k PC.Stiahni si najnovsi SEUS II a macromedia flash player.Vsetko najdes na Semanii.Precitaj si navod,ktory tam je,popripade par postov hore,co som mala pritom za problemy a hor sa na to.BT prijem suborov do sprav som este neskusala,takze neviem.Ale ved potom si to ulozis kam ty chces nie?

graffoo02.05.2007 - 23:08 Trvalý odkaz

veci prijate cez BT idu automaticky do sprav a je to vlastnost symbianu ako takeho. ale ved ked nieco prijimes a hned to aj otvoris tak to rovno mozes ulozit kde chces z tej danej aplikacie a obides schranku prijatych sprav ;)

jaba7902.05.2007 - 23:15 Trvalý odkaz

Diki za info,uz som pozeral tu semaniu a pojdem na to.S BT ked prijmem,tak si to potom uz ulozim kde ja chcem to je pravda,ale ked prijmam nieco vacsie,tak to ide na nervy lebo to dlho trva,dokym sa to ulozi do sprav.Mozno to ide na novom fw rychlejsie,neviem.

ZraLOCK14.05.2007 - 00:26 Trvalý odkaz

aktualny letak zo siete datart se p990i za 10.890,- sk. takze ti co ste nestihli najku, tak hrr na ne.