Unikli fotografie pripravovaného Samsungu Galaxy A53

Uvedenie novinky sa zrejme blíži. Na srbskej stránke si môžeme pozrieť živé fotografie smartfónu, na ktorých má byť zatiaľ nepredstavený nástupca obľúbeného modelu áčkovej série.

Fotografie vyzerajú veľmi vierohodne a z informácií zobrazených na displeji smartfónu vyplýva, že by mlo ísť o pripravovaný Samsung Galaxy A53 5G. Pokiaľ to nie je podvrh, ale naozaj ide o očakávanú novinku, výraznej zmeny v dizajne sa nedočkáme. 

Štvorica zadných fotoaparátov je rovnako usporiadaná na vyvýšenom ostrovčeku ako pri predchodcovi Galaxy A52 a predná kamera sa nachádza vo vycentrovanom otvore v strede displeja. Dizajn Galaxy A53 potvrdzujú aj zverejnené obrázky ochranných krytov, ktoré majú byť oficiálnym príslušenstvom. 

Očakáva sa, že Samsung Galaxy A53 5G prinesie 6,5-palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou, Exynos 1280, 5000 mAh batériu, 6 GB RAM a 128 GB úložisko. Rozlíšenie fotoaparátov sa podľa špekulácií nezmení a opäť tu budeme mať 64 Mpix hlavný, 12 Mpix širokouhlý fotoaparát a dvojicu 5 Mpix snímačov na makro zábery a rozostrovanie pozadia. 

Kedy príde k oficiálnemu predstaveniu zatiaľ nie je známe. 

Zdroj: kupujemprodajem.com, twitter.com/@Sudhansu1414

Diskusia k článku:

Začať diskusiu