Samsung Smart Monitor M8 prichádza na Slovensko v štyroch farbách. K predobjednávke získate slúchadlá ako bonus

Najnovší prírastok zo série smart monitirov ponúka 4K zozlíšenie a kameru SlimFit. Zaujme dizajnom, ale aj cenou, ktorá nie je pre každého. Ako bonus získate k nákupu bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds2 za 1 euro.

Samsung uviedol na slovenský trh univerzálny monitor, ktorý poslúži na prácu aj zábavu. Smart Monitor M8 môžete využiť aj na streamingové služby ako Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ alebo Apple TV. Na streamovanie stačí len Wi-Fi, televízor ani počítač vôbec nepotrebujete.

Milovníkov štýlového dizajnu poteší novinka predovšetkým elegantným a tenkým prevedením. Hrúbka nového monitora dosahuje len 11,4 mm, je teda o celé tri štvrtiny štíhlejší než jeho predchodcovia. Štýlový dojem podčiarkuje plochá zadná strana a na výber je niekoľko farebných variantov v jemných odtieňoch - biela Warm White, ružová Sunset Pink, modrá Daylight Blue a zelená Spring Green.

Na 32-palcovom displeji so 4K rozlíšením 3840 x 2160 bodov je k dispozícii adaptívna obrazová technológia, ktorá automaticky upravuje jas a farebnú teplotu tak, aby bol obraz čo najlepší. Samozrejmosťou je stojan s nastaviteľnou výškou (HAS) a možnosťou naklopenia. 

Pomocou technológie Smart Hub sa dokáže monitor pripojiť k iným šikovným zariadeniam. Vďaka používateľskému rozhraniu Workspace je možné na monitore súčasne zobraziť okná z rôznych zariadení a služieb. Do výbavy patrí aj systém SmartThings Hub určený na komunikáciu rôznych zariadení v rámci tzv. internetu vecí (IoT). 

Počítač s Windows alebo MacOS je k monitoru možné pripojiť bezdrôtovo, rovnako aj zobraziť obsah smartfónu či už prostredníctvom Samsung DeX alebo Apple Airplay 2.0. V neposlednom rade monitor ponúka taktiež Microsoft 365 pre úpravu dokumentov len na monitore bez pripojeného PC. 

K ďalším výhodám patrí magnetická, ľahko odnímateľná kamera SlimFit. Pripnete ju k monitoru a môžete spustiť videokonferenciu bez toho, aby vás na pracovnom stole rušili nevzhľadné káble. Kamera dokáže sledovať tvár pred sebou a automaticky na ňu ostriť a zoomovať. 

Vďaka mimoriadne citlivému mikrofónu Far Field Voice je možné monitor využiť na hlasové ovládanie iných zariadení pomocou služieb typu Bixby alebo Amazon Alexa. Funkcia Always On Voice zase umožňuje (pri aktivovanej službe Bixby) zobraziť na monitore informácie o aktuálnom rozhovore, dokonca aj keď je monitor vypnutý.

Smart Monitor M8 bude na Slovensku dostupný od mája vo všetkých štyroch farbách a jeho odporúčaná maloobchodná cena je 816 eur. Od dnešného dňa až do 30. apríla 2022 alebo do vypredania zásob si ich na stránke samsung.sk alebo u vybraných predajcov elektroniky môžete predobjednať a navyše získať biele bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds2 (recenzia) za 1 euro ako bonus. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu