Orange a Telekom spustili predobjednávky na Samsung Galaxy Note 7

Horúca novinka so špičkovou výbavou a jedinečným dotykovým perom S Pen sa objavila v ponuke dvoch operátorov. Orange upozorňuje na limitované množstvo, k telefónu získate u obidvoch aj darček - okuliare pre virtuálnu realitu Gear VR.

Najmodernejší 5,7-palcový android s dotykovým perom rezonuje od svojho predstavenia na väčšine technologických webov. Podrobné špecifikácie sme vám priniesli v základnom infe o Samsungu Galaxy Note 7 (SM-N930F), a po tom, čo sme si ho aj vyskúšali, nájdete naše prvé dojmy a postrehy v článku Samsung Galaxy Note 7 naživo (video).

Hlavným lákadlom novinky so špičkovou výbavou je dotykové pero S Pen s množstvom funkcií a možnosťami využitia. Rovnako ako konštrukcia tabletofónu je odolné voči ošpelchnutiu vodou a dokážete s ním písať aj po mokrom displeji. Po vytiahnutí pera môžete okamžite písať svoje poznámky aj na zhasnutom displeji a pri písaní nevadí ani opretá dlaň o obrazovku či o dotykové tlačidlá pod displejom.

Predaj štartuje na Slovensku 2. septembra, no už od dnešného dňa si môžete Note 7 predobjednať u vybraných predajcov, medzi ktorými nechýba ani Orange a Telekom, a je pravdepodobne len otázkou času kedy sa objaví i v ponuke O2.

Samsung Galaxy Note 7 je v Orangei na predobjednávku dostupný od 429 eur (k najvyššiemu paušálu), plná cena je u operátora v rovankej výške ako odporúčaná výrobcom, t.j. 849 eur. K dispozícii je len v elegantnej modrej farbe s netradičným rose-gold okrajom. V Telekome si Note 7 môžete predobjednať na mikrostránke operátora, bližšie info o cene nemáme.

V slovenských obchodoch bude dostupný aj v striebornej a čiernej farbe. K telefónu objednanému do 30. 8. 2016 dostanete ako darček okuliare Gear VR.

Samsung Galaxy Note 7 naživo

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu