O2, Orange a Telekom odštartovali predobjednávky na Samsung Galaxy Note 8

Včera predstavenú novinku si už môžete predobjednať aj u našich operátorov. Získate ju tak medzi prvými. Dostupná bude nielen k paušálu, ale aj v hotovosti .

Predobjednávky na prémiový model Galaxy Note 8 odštartovali nielen u vybraných predajcov, ale aj slovenských mobilných operátorov. Pokiaľ chcete byť medzi prvými majiteľmi, môžete sa registrovať na stránkach O2, Orangeu a Telekomu .

Samsung Galaxy Note 8 je aktuálne to najlepšie, čo si môžete od Samsungu kúpiť. Dizajn i výbava vychádza z vlajkových lodí Galaxy S8 a S8+, novinka sa však pýši väčším 6,3'' displejom a duálnym 12 Mpix fotoaparátom. Hlavným s clonovým číslom f/1.7 a teleobjektívom s dvojnásobným priblížením a svetelnosťou f/2.4. Obidva fotoaparáty ponúknu optickú stabilizáciu obrazu a nahrávanie 4K videí. Prednej 8 Mpix kamere nechýba automatické zaostrovanie.

Pre rad Note je typický dotykový stylus a S Pen nechýba ani v Galaxy Note 8. Je vodeodolný a dokáže rozpoznať 4096 úrovní tlaku. Aj na akože zhasnutom displeji dokážete zapísať rýchlu poznámku, poslúži pri preklade textu z cudzieho jazyka a nakreslením obrázku môžete odpovedať na správu (Live Message). Všetko dôležité o čerstvej novinke sa dočítate v základnom infe.

Predpredaj u našich operátorov prebieha až do 14. septembra. K prvým zákazníkom sa novinky dostanú 15. 9. 2017. K telefónu získate bezplatne dokovaciu stanicu Samsung DeX, ktorá poslúži ako náhrada za počítač.

V O2 je cena telefónov k akémukoľvek paušálu O2 na začiatok 2 €, neskôr sa zvyšná suma rozpočíta do 24 mesačných poplatkov. Dostupné by mali byť obidva farebné varianty: čierny aj biely. Cena v hotovosti je 999 €.

Orange ponúka novinku len v čiernej farbe. Cena k najvyššiemu paušálu s mesačným poplatkom 65 € je 609 €, cez e-shop získate 10 € alebo 20 € zľavu z ceny telefónu. Pri kúpe v hotovosti zaplatíte 999 €.

Telekom zatiaľ neprezradil, aký farebný variant ponúkne, ani za koľko si telefón môžete kúpiť. Je však pravdepodobné, že cena v hotovosti bude rovnaká, ako odporúčaná výrobcom, t.j. 999 €. Pri kúpe cez web získate 20 € zľavu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu