Honor dočasne znížil ceny smart zariadení Watch GS Pro, Watch ES a Band 5

Trojicu produktov si za zníženú cenu môžete kúpiť v internetovom obchode Nay. Ušetríte až 40 eur.

Produkty značky Honor sú obľúbené pre svoj priaznivý pomer cena / výkon. Až do 31. januára 2021 máte príležitosť pri kúpe dvoch inteligentných hodiniek a fitnes náramka ušetriť.

Honor Watch GS Pro (základné info) sú outdoorové inteligentné hodinky s certifikáciou odolnosti podľa MIL-STD-810G, dlhou výdržou na jedno nabitie a duálnym satelitným systémom pre presnú polohu, ktorý je vybavený funkciou spätnej trasy s upozornením na odchýlku. Takže trafíte späť, aj keď pôjdete po menej známej trase. 

Hodinky umožňujú telefonovanie, merajú tep, nasýtenie krvi kyslíkom a monitorujú spánok. Pôvodná cena 249 eur je do konca januára znížená na 209 eur

Honor Watch ES (recenzia) sú ľahké a tenké, takže ich na ruke takmer ani nevnímate. Zaujmú osobným virtuálnym trénerom, ktorý vám na 1,64'' AMOLED displeji zobrazí niekoľko animovaných cvičení. 

Vybrať môžete až z 95 tréningových režimov a na jedno nabitie zvládnu fungovať približne desať dní. Aktuálne ich kúpite za 79,90 eur. Pôvodná cena bola stanovená na 99,90 eur. 

Športový náramok Honor Band 5 síce nie je žiadna horúca novinka, stále však ponúka všetko potrebné. Komplexne monitoruje a zobrazuje dáta o srdcovej frekvencii, čase tréningu, prejdenej vzdialenosti, rýchlosti, spálených kalóriách a merať môžete aj nasýtenie krvi kyslíkom. 

Skúsenosti z testovania sa dočítate v článku s názvom Honor Band 5 - priamy útok na Xiaomi. Fitnes náramok je teraz v predaji u Nay.sk za 29,90 eur namiesto pôvodných 39,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu