Honor dodal do celého sveta viac než dve miliardy inteligentných zariadení

Globálny prezident a CEO spoločnosti George Zhao oznámil, že celkový počet predaných produktov značky Honor vrátane mobilných telefónov, nositeľnej elektroniky a produktov inteligentnej domácnosti, tzv. IoT produktov, prekročil v roku 2020 dve miliardy.

Napriek neľahkej situácii, ktorú zapríčinila nielen celosvetová pandémia, ale aj reštrikcie voči firme Huawei, pod ktorú donedávna Honor patril, sa firme podarilo udržať si stabilnú pozíciu a dokonca dosiahnuť na celosvetovom trhu rast. 

Vďačí za to aj obľúbeným inteligentným hodinkám Honor MagicWatch 2 (recenzia) a Honor Watch GS Pro (videorecenzia), ktoré v sebe spájajú dobrú výbavu, prijateľnú cenu a ponúkajú dlhú výdrž batérie na jedno nabite. Veľmi dobre sa predával aj športový náramok Honor Band 5 (recenzia).

Na začiatku roka 2021 oznámil George Zhao svetu novú víziu rastúcej značky. Súčasťou má byť aj nový rad prémiových mobilných telefónov najvyššej kvality. Viac sme sa téme venovali v článku Honor je už nezávislou značkou. Ambície má vystihovať slogan Go Beyond.

Honor sa chce postupne predrať na predné miesto v kategórii mobilných telefónov. Ako prezradil, na ďalšie novinky sa môžeme tešiť už o niekoľko mesiacov.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu