Honor Watch GS Pro a Watch ES prichádzajú na Slovensko s darčekom

V slovenských obchodoch odštartovali predobjednávky dvoch noviniek značky Honor. K smart hodinkám Watch GS Pro získate bezplatne aj true wireless slúchadlá Magic EarBuds, pri kúpe cenovo dostupného modelu Watch ES na vás čaká ako darček fitnes náramok Band 5.

Dvojica noviniek je určená športovým nadšencom a používateľom, ktorí chcú monitorovať svoje zdravie. 

Honor Watch GS Pro (základné info) sú outdoorové inteligentné hodinky s certifikáciou odolnosti podľa MIL-STD-810G, dlhou výdržou na jedno nabitie a duálnym satelitným systémom pre presnú polohu, ktorý je vybavený funkciou spätnej trasy s upozornením na odchýlku. Takže trafíte späť, aj keď pôjdete po menej známej trase. 

Na výber máte viac než 100 športových režimov s monitoringom údajov vrátane horolezectva a lyžovania. Zabudovaný reproduktor a mikrofón využijete pri hovoroch cez spárovaný telefón. Hodinky dokážu monitorovať spánok, sledovať tep srdca aj nasýtenie krvi kyslíkom.

V predpredaji ich zoženiete vo farbe Charcoal Black za 249 eur a navyše s úplne bezdrôtovými slúchadlami Honor Magic Earbuds (recenzia), ktoré k nim dostanete ako darček. 

Honor Watch ES (základné info) sú ľahké a tenké, takže ich na ruke takmer ani nevnímate. Zaujmú osobným virtuálnym trénerom, ktorý vám na 1,64'' AMOLED displeji zobrazí niekoľko animovaných cvičení. 

Nechýba automatické rozpoznávanie niektorých druhov aktivity ako sú beh, chôdza, veslovanie či eliptický trenažér. Okrem toho máte v menu na výber 95 rôznych režimov cvičenia. Batéria by mala na jedno nabitie vydržať približne desať dní a len 30 minút nabíjania vraj dokáže zabezpečiť týždeň bežného používania. 

Hodinky Honor Watch ES už dorazili do redakcie na testovania, a tak sa neskôr s vami podelíme o naše skúsenosti. 

V predpredaji získate Watch ES vo farbe Meteorite Black spolu s darčekom fitnes náramkom Honor Band 5 (recenzia) za atraktívnych 99 eur. Predobjednávky bežia do 18. októbra 2020. Po tomto dátume budú obidva produkty dostupné v ďalších farbách. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu