Telekom: nová dvojička smartfónov v ponuke a nižšia cena pre Apple iPhone SE

Pôvodná vianočná dvojica smartfónov Samsung sa už vypredala, a tak Telekom pripravil zákazníkom novú dvojicu. Záujemcov o kompaktný iPhone poteší nižšia cena a v ponuke Magenta 1 pokračujú dve Motoroly.

O dvojicu Samsung Galaxy A53 5G a Galaxy A22 5G bol taký veľký záujem, že sa skladové zásoby minuli. Operátor však pridal k obľúbenému Samsungu novší model, a tak dvojičková akcia s druhým smartfónom za štyri centy pokračuje.  

K Samsungu Galaxy A53 5G je nová dvojička Galaxy A23 5G v ponuke v čiernej farbe a 64 GB pamäťovej verzii. Bežná cena smartfónu je 299 eur. K paušálu T Ideál 26 zaplatíte pri kúpe cez e-shop operátora za obidva telefóny jednorazovo 29,04 eur, mesačný poplatok je stanovený na 16 eur mesačne. Novší model A23 5G je tak len o dve eurá mesačne drahší než pôvodná dvojička A22 5G. 

Druhou novinkou operátora je nižšia cena pre Apple iPhone SE (2022) v 64 GB aj 128 GB verzii. Platí to pre štyri najvyššie programy Dáta HD, Nekonečno SD, Nekonečno HD a Nekonečno MAX. Zníženie sa týka najmä akontácie, ktorá sa dostala pod hranicu 100 eur pri každom programe. 

V ponuke Magenta 1 pokračujú dve zariadenia značky Motorola. Ušetriť sa dá na mesačnom poplatku, pri vybraných paušáloch aj pri akontácii a zaradené sú Motorola Moto G72 a Motorola Edge 30 Neo.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu