Telekom odštartoval predobjednávky na Apple iPhone SE (2022)

Najnovší kompaktný iPhone SE, ktorý sa o necelý týždeň začne predávať aj na Slovensku, si môžete predobjednať k niektorému z paušáov Telekomu. Na výber sú štyri verzie.

Apple iPhone SE (2022) bol nedávno uvedený na konferencii Applu spolu s novým tabletom iPad Air (základné info) a zeleným farebným odtieňom pre sériu iPhone 13. Predobjednávky kompaktného iPhonu SE odštartovali v piatok 11. marca, reálny štart predaja je naplánovaný na 18. marca 2022.

Tohtoročný iPhone SE ponúka 4,7'' Retina displej, výkonný čip Apple A15 Bionic, 5G konektivitu a podľa výrobcu aj dlhšiu výdrž batérie než predchádzajúci model z roku 2020. Kompletné informácie sa dočítate v základnom infe

Ak chcete byť medzi prvými, kto bude nový iPhone SE vlastniť, môžete si ho v e-shope Telekomu predobjednať. Nájdete tu aj ceny k jednotlivým programom. Napríklad k paušálu T Nekonečno SD zaplatíte za 64 GB model jednorazovo 109 eur, mesačné poplatky sú nastavené na 8 eur. 

Pri 128 GB verzii ostávajú mesačné poplatky k cene paušálu 8 eur, cena akontácie sa zvýši o 50 eur na 159 eur. Pri obidvoch pamäťových kapacitách je iPhone SE na výber v dvoch farbách: Midnight a Starlight. 

Stále platí, že pri kúpe zariadenia získate v Telekome kupón na príslušenstvo v hodnote 13 eur a pri predĺžení paušálu dostanete aj Predplatenku s kreditom 5 eur.  

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu