LG GT540

• Martin Hombauer 18.02.2010 - 18:54

NortySP: Ak daju dobru cenu tak celkom v poho fon do ponuk operatorov. Hned to lepsie vyzera ked tam nieje prisekany system od LG :D

• anonymous15.09.2010 - 17:22 Trvalý odkaz

pekiinoo: Denisa: áno dajú ale musíš ma? v nastaveniach povolený developer a potom si už len stiahnut instalacky do mobilu v pipade dalsich otazok napis na webmaster@stretnutiakk.sk

anonymous15.09.2010 - 19:35 Trvalý odkaz

Denisa: uz som ti napisalaa par dotazov,no dufam ze sa k tym hram a app niekedy dostanem

anonymous16.09.2010 - 00:14 Trvalý odkaz

yallayalla: PHEE prsím ?a porad miiii s gps mam staihnute asi tri ale ked to skop?ím do telefonu tak nevidim tam ten hlavny subor s priponou apk nevidim prosim pomoz aj s typom na mail vdaka erik.markovsky@azet.sk

anonymous16.09.2010 - 23:58 Trvalý odkaz

peter: ahojte rozmyslam nad kupou LG GT540 alebo Samsung Monte... ktory je podla Vas lepsi ?

anonymous17.09.2010 - 03:19 Trvalý odkaz

Thomas: caute..neviete niekto ako sa vypina automaticky zamok??

anonymous18.09.2010 - 17:00 Trvalý odkaz

mArtinko5MB: peter ty sná? sranduješ :D:D:D ve? monte je totálny šrot, gt540 je boh oproti tomu mobilu :)

anonymous19.09.2010 - 02:33 Trvalý odkaz

Jozef: Jeziis kedy uz bude konecne update aspon na 2.1 ?? :(((

anonymous19.09.2010 - 13:00 Trvalý odkaz

mArtinko5MB: v oktobri alebo do konca roka ur?ite

anonymous19.09.2010 - 18:35 Trvalý odkaz

peter: Martink5Mb no na druhy den som hned kupil gt540 a je to super mobil.
    Chcem sa spytat nieje nejaka aplikacia na rozpoznavanie hudby. myslim tak ze mi najde co to je za pesnicka.

anonymous21.09.2010 - 01:26 Trvalý odkaz

peter: peter neviem co presne myslis :]

anonymous21.09.2010 - 16:36 Trvalý odkaz

peter: Oco ma na iphone takj aplikacia ked hdaje niekde budba zapnd tu aplikaciu a ta aplikacia zisti nazov tej pesnicky ktora prave hraje, ci uz v radiu,telke atd
    Ci existuje nejaka taka aplikacia aj na android

anonymous21.09.2010 - 20:50 Trvalý odkaz

Peter: vola sa to track ID :-)

anonymous22.09.2010 - 00:06 Trvalý odkaz

peter: dal som to hladat na markete ale nenaslo to :o(( ak by si vedel kde to stiahnut mohol by si mi poslat linku na mail? ninja660@orangemail.sk

anonymous22.09.2010 - 00:15 Trvalý odkaz

peter: uz nemusis trosku som pohladal a nasiel som to.. ta aplikacia sa vola Shazam funguje to tak isto ako na ocovom iphone.. hehe :o))

anonymous22.09.2010 - 01:12 Trvalý odkaz

ma?a: Ahojte viem mi niekto poveda? kedy bude nový android k dispozícií na stiahnutie a odkia? a postup. Ešte jedna otázka dá sa stiahnu? zniekadia? aj android 1.6 prossím o presný postup a adresu a ?i s tým nestratím záruku :-) ?akujem

anonymous22.09.2010 - 23:34 Trvalý odkaz

jozef: nemožte mi poradi? niekto ako stahnem temu na ôg gt 540 ?

anonymous23.09.2010 - 22:41 Trvalý odkaz

Fiset: Mohli by sem pacnú? nejaké fotky, bol by som nane zvedavý ako vyzerá v praxi. Na internete sú samé bych povidal upravené, bol by som tedan ato zvedavý díky.

anonymous25.09.2010 - 03:15 Trvalý odkaz

martin: fiset na nete sú fotky ako z mobilu, ale v tme je to horšie, po?as dn?a sú fotky uplne pohode :)

ma?a pre?ítaj si celú diskusiu a dozvieš sa

peter: aj samotný radio prehráva? ti zistí názov songu pohrab sa v nastaveniach oh?adom RDS a nebu? lenivý ;)

anonymous26.09.2010 - 02:14 Trvalý odkaz

Taffari: Zdravim, tento fon mam oddnes, chcem sa spytat, nepodarilo sa mi synchronizovat udaje nakolko som O2 a pravdepodobne karta nie je 3g, je to jedina moznost ako to synchronizovat ? a kedze mi nejde market, nedokazem tym padom ani ziadnu aplikaciu naistalovat ?

anonymous26.09.2010 - 02:28 Trvalý odkaz

Fiset: Martin: díky ale myslel sem jako fotky mobilu nie ako fotí ale ako majú ostatné mobily tady fotky že ako ten mobil vyzerá.

anonymous26.09.2010 - 12:35 Trvalý odkaz

Martin: tiffari, market ti pojde ale musíš ma? gmail konto nastavené, to ?a popýtalo hne? pri prvom zapnutí mobilu

fiset do googlu zadaj lg gt 540 gallery :D a máš to?ko fotiek ko?ko len nechceš

anonymous26.09.2010 - 13:57 Trvalý odkaz

Taffari: To som pochopil kedze som cital celu tuto diskusiu, lenze nemam 3g kartu tam mi nechce to konto povolit, dlho to cita a nic, pravdepodobne to je tou kartou, takze musim od niekoho pozicat, a spravit tak ako bolo pisane vyzsie. Len nechapem.....pretoze ak clovek neaktivuje konto tak potom vlastne do mobilu nic nemoze dat, lebo ina cesta neexistuje /myslim aplikacie, nie hudbu a tak/ a este by ma zaujmalo ako vam funguje GPS ? mapy ste si stiahli aby to slo aj ofline ? alebo ako to vlastne funguje, lebo mne to nefunguje teda aspon pokial som mimo wifi

anonymous26.09.2010 - 15:23 Trvalý odkaz

Martin: app sa dajú do MT da? aj cez PC :) stiahneš ich na kartu a potom cez nejakeho filemanagera nainštaluješ, na nete ich možeš stiahnú? z nejakého fora alebo warezu ... to nie je problém, ja to mám vypnuté(udaje na pozadi) a tympadom aj market lebo je nepotrebný žerie to baterku a všetko s?ahujem z pc do mobilu

anonymous26.09.2010 - 15:37 Trvalý odkaz

taffari: lenze nijaky file manager tam nie je, takze nic nenaistalujem. prave to skusam s 3g kartou od orangu a aj tak stale mi nechce synchronizovat data, nie ste niekto z okolia TN alebo DCA kto by mi s tym pomohol ? lebo neviem ako dalej

anonymous26.09.2010 - 16:36 Trvalý odkaz

taffari: manager sa mi podarilo nainstalovat, ale stale nemozem synchronizovat, ani pri pouziti 3g karty. A ako je to s GPS ? funguje to offline ? lebo akosi to nejde , nedokaze najst lokalizaciu, da sa to nejakym softom vyriesit ? aj mapy ukazuje iba ked som pripojeny cez wifi...

anonymous26.09.2010 - 17:16 Trvalý odkaz

OmeGa: ja mam 02 a normalne fungujem. mas to google konto lognute? vsetko ide cez neho.
    navigacia/mapy bez online nefunguje, ale mozes si napr nainstalovat sygic, ten ma mapy v pamati a bude ta navigovat kam chces ;) [v ramci map]

anonymous26.09.2010 - 21:54 Trvalý odkaz

taffari: Sak prave to sa mi nepodarilo! Aj 3g kartu som skusil. Som zufaly a neviem co dalej. Poradte pls niekto.

anonymous26.09.2010 - 22:41 Trvalý odkaz

Peter: vzdy treba tovarenske nastavenia ked uz to raz rozbehnes problem uz viac nebude.skus ho resetnut a potom na novo gmail ucet ale zalohuj data + kontakty

anonymous26.09.2010 - 22:55 Trvalý odkaz

taffari: a to by malo fungovat aj bez 3g karty ? nikto z okolia TN co ma tento fon ?

anonymous26.09.2010 - 23:11 Trvalý odkaz

Peter: proste zalohuj data potom tovarenske nastavenia vloz 3G sim a zadaj tvoj ucet na gmail a je to ak sa raz seknes v mene alebo hesle zase musis pouzit tovarenske nastavenia inac sa to neda

anonymous26.09.2010 - 23:12 Trvalý odkaz

Peter: ked uz to aktivujes vyber sim a daj si tu svoju a uz ti to bude frcat ako ma

anonymous27.09.2010 - 17:47 Trvalý odkaz

taffari: presne tak sme spravili a nic - zadam svoj ucet a napise mi "can not establish a reliable data connection to the server" - ale cez prehliadac sa bez problemov pripojim

anonymous27.09.2010 - 20:48 Trvalý odkaz

Taffari: No neviem presne ako to funguje, ale konecne mi to FUNGUJE, a nepotreboval som ani 3g kartu. tento problem malo vyse ludi nie len na slovensku, a z inych for som sa docital ze ked sa cez prehliadac prihlasis na youtube , google konto, tak potom to pojde, a hla islo, konecne mozem telefon vyuzivat na 150 percent :D

anonymous27.09.2010 - 22:52 Trvalý odkaz

Peter: Mozne to je Gratulujem :)

anonymous28.09.2010 - 16:59 Trvalý odkaz

Taffari: dakujem, takze ked to konecne funguje ako ma, hura na aplikacie, co keby ludia popisete nejake dobre aplikacie ktore ste si postahovali?
    ja mozem odporucit
    Mobile Maps 10, ide offline, aj s hlasovou navigaciou
    Opera mini, myslim ze lepsie ako ten prehliadac co je tam
    Google Sky Map, fakt paradna aplikacia, ak sa aspon obcas pozerate na oblohu
    to asi zatial vsetko,
    budem rad ak tu date nejake nazvy dobrych aplikacii

anonymous28.09.2010 - 18:47 Trvalý odkaz

Martin: opera este nie je kompletna :] lepsi je Delphin browser, app protector, Astro, Nimbuzz, SlideIT keyboard, to je to co mi tak treba ...

anonymous28.09.2010 - 20:24 Trvalý odkaz

Denisa: ako sa da prosim vas dostat do tohto mobilu nejaka aplikacia alebo hra ??okrem marketu,stale mi tam nejde priihlasit,stale vypisuje can not establish a reliable data connection to the server...prosim,uz si neviem rady :(

anonymous28.09.2010 - 22:36 Trvalý odkaz

Taffari: sprav to tak ako sa to aj mne podarilo to zarucene funguje

anonymous28.09.2010 - 23:01 Trvalý odkaz

Taffari: ako ten nimbuzz pracuje ? aktivoval som si oba facebook, a teraz mozem volat aj zadarmo cez to ? ak to spravne chapem ?

anonymous29.09.2010 - 01:48 Trvalý odkaz

Peteraaa: prosim ako môžem pripoji? GT 540 k PC, zatia? som tieto rady nepochopil
    Dik

anonymous29.09.2010 - 18:21 Trvalý odkaz

Denisa: taffari:skusala som sa cez prehelidac prihlassit na gogle ucet,to islo v pohode ale na ten youtube mi nejde prihlasit.cez pc ano,ale cez mobil ked dam na to prihlasit tak sa mi tam nahodi ta ista stranka a mozem dat aj sto krat prihlasit a stale sa mi tam neukaze kolonka na prihls.meno a heslo..

anonymous01.10.2010 - 16:50 Trvalý odkaz

Denisa: Mám kartu orange.nemoze to byt tym,ze mi to stale nejde?nemaju to nejak zablokovane?

anonymous03.10.2010 - 01:23 Trvalý odkaz

Vicky: Zdravím, chcela by som sa spýta? ?i aj Vám tak strašne dlho trvá ke? si otvoríte kontakt list?

anonymous03.10.2010 - 13:57 Trvalý odkaz

Taffari: DENISA: ja tomu uz vobec nerozumiem, vsetci radili 3g karty a nastavit tovarenske nastavenia, a nepomylit sa....tak som to skusal a nefungovalo, nakoniec som sa docital na nejakej zahranicnej stranke ze treba sa prihlasit na youtube a potom ide, a mne naozaj islo aj s mojou O2 kartou, ktora nie je 3g. No ja mam skor pocit ze zalezi na sygnali....ale to je len moj nazor....skus popozerat viac for....mozno najdes nieco ine..
    VICKY: ano ma problem trochu tento fon, hlavne ak mas vela veci nainstalovanych, odporucam dat odkazi na plochu najpouzivanejsich cisel a mas po probleme...
    PS: tak co ten novy android ? uz to niekto skusal ? piste....

anonymous03.10.2010 - 16:07 Trvalý odkaz

DERI: STIAHOL SOM UZ VSETKY MOZNE PROGRAMY A ANI JEDEN MI NECHCE NAJST MOJ TELEFON . VSETKY MI PISU ZE ZARIADENIE SA NENASLO. NA SD KARTU SA DOSTANEM NORMALNE CEZ TENTO POCITAC ALE NORMALNE DO TELEFONU CEZ PROGRAM SA MI NEDA. DAJTE MI TU DAKTO PORIADNY LINK NA PC SUITE 4 LEBO VSADE JE LEN TROJKA A TA NEPOZNA ESTE MOJ TELEFON. DAKUJEM

anonymous03.10.2010 - 20:05 Trvalý odkaz

odass: Chcem sa len spytat ze ked casom upgradnem na ANDROID 2.1 ci mi ostanu vsetky nainstalovane aplikacie a ci aj nadalej pofrcia ako maju.

anonymous04.10.2010 - 11:05 Trvalý odkaz

rocky671: To DERI!Odkaz na ten PC Suite 4 tu predsa je...dokonca priamo odo m?a,len lepšie h?adaj.