LG GT540

• Martin Hombauer 18.02.2010 - 18:54

NortySP: Ak daju dobru cenu tak celkom v poho fon do ponuk operatorov. Hned to lepsie vyzera ked tam nieje prisekany system od LG :D

• anonymous01.12.2010 - 16:48 Trvalý odkaz

Bongoo: nejak tu nik neporovnal X8 a optimus ..co je lepsie podla vas a preco :P

anonymous01.12.2010 - 22:46 Trvalý odkaz

peter: kupil som si orangeu biely a nikto mi nikdy nehovoril ze je to zensky... takze ak sa tebe paci biely tak nevidim problem...

anonymous02.12.2010 - 06:37 Trvalý odkaz

lancast: Ten update cez PC suite neide vobec...mam mobil z orangeu a ked dam najst aktualizacie vypise: ZE ZIADNE AKTIALUZACIE NA TENTO MOBIL NIE SU :-// Neviem co s tym je

anonymous02.12.2010 - 23:48 Trvalý odkaz

Vojto: Ako je to s blokovanim telefonu operatorom? Ak si kupim tento tel. v akcii z T-Mobilu, budem moct preinstalovat verziu systemu (upgradovat), alebo to bude locknute. Dik.

anonymous03.12.2010 - 18:35 Trvalý odkaz

lg: Cawte .poradte mi:mAm na vyber LG optimus alebo LG optimus One ...neviem ktory ktory je lepsi?? diki :D

anonymous04.12.2010 - 19:12 Trvalý odkaz

Bongoo: mam problem s PC suit ... mam ho nainstalovany ale nemozem sa donho dostat ... stale mam len akoby to mini okno pri spustani (LG PC suit IV - copiright - taka mala modra) ale dalej ma to nepusti...nainstaloval som si USB driver ale ajtak mi po pripojeni k PC naskoci len moznost pripojit telefon ako massstoarege a nie pripojit k PC suit a fakt uz neviem co s tym... ak mozte tak poradte :P

anonymous04.12.2010 - 22:21 Trvalý odkaz

erik13: ?aute nevie mi niekto poradi? prosím vaas ako mam vypnu? to demo monopoly lebo mi to úúúžasne žerie baterku ,ked si dám vypis ?o mivybija baterku tak toto mi berie 97%

anonymous05.12.2010 - 13:51 Trvalý odkaz

michal: Prosim vas ide mi vsetko aj sa prihlasit na gmail aj market...lenze mi nejde s marketu nic stiahnut ....ked dam instalovat vyhodi mi to po 5 sekundach kolkonku ze sa to nenainstlaovalo..prosim o radu .dakujem .:)

anonymous05.12.2010 - 14:28 Trvalý odkaz

Miro: Mam problem so spustenim PC suit - postupoval som podla navodu http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/315… ale program sa mi nesputi ostane to vysiet a manu PC suit my nenabehne... mam vypnuty mass storage ale nemam ponuku po zapojeni mobilu cez USB pripojit pre PC suit... nevie niekto kde je chyba ? bez toho neviem updatnut na 2.1 :( - mam nainstalovane kodeky USB driver aj modem driver

anonymous05.12.2010 - 14:52 Trvalý odkaz

michal: Miro a stahovat cez market ti ide normalne?

anonymous05.12.2010 - 15:08 Trvalý odkaz

Miro: aplikacie z marketu (skusal som len jednu ) ide normalne ...problem je s pripojenim telefonu cez USB na PC suit - pri mass storage sa dostanem ale na SD v pohode...

anonymous06.12.2010 - 09:03 Trvalý odkaz

Miro: PC suit sa da spustit aj bez pripojeneho telefenu ? ak hej tak je chyba asi umna niekte v systeme lebo mne to vobec nenabieha :D

anonymous06.12.2010 - 15:23 Trvalý odkaz

Robo: Potreboval by som poradi?. Teraz som kúpil tento mobil. Nejde mi na ?om spusti? fotoaparát, skúšal som aj bez pamä?ovej karty, aj s ?ou, ale nejde.

anonymous06.12.2010 - 22:07 Trvalý odkaz

mirecd: Prosim vas kupil som telefon v t-mobil aneviem ako ho mam update na 2.1 a tiez neviem ako sa mam dostat ked si chcem pozriet co mam na pamatovej karte neni tam nieco take ako spravca suborov alebo nieco take?dakujem

anonymous07.12.2010 - 11:42 Trvalý odkaz

foorest:
    LG stiahlo zo svojej stránky update android 2.1 na LG GT 540 optimus, ke? som tam volal tak mi povedali že je niejaký problém s updáte a snažia sa to odstráni? informoval som sa pre telafón z T-mobile.
    Na správu súborou slúži ASTRO File Manager - dá sa stiahnu? z marketu a je free

anonymous07.12.2010 - 12:47 Trvalý odkaz

andrej09xp: Zdravím. Potreboval by som prosím presný postup, ako rozbehnú? GPS, ale tak, aby fungovalo bez prístupu na net. Neviem, ?i na to treba nejaký zvláš? soft, alebo už v systéme je nie?o také. A tiež ako to nastavi?, ak je to treba. Proste postup. Môže by? aj mailom.
    Ve?mi dakujem... :)

anonymous07.12.2010 - 17:13 Trvalý odkaz

mirecd: Ahoj.chcem sa opytat mam nainstalovany lg suite 3 ale nedokazem sa spojit s telefonom.neviete ci tam netreba nieco nastavit alebo nieco v telefone tiez.pyta odomna nejaky driver sa mi zda ale nevie kde ho mam najst.dakujem

anonymous07.12.2010 - 17:44 Trvalý odkaz

Miro: niesom si isty ale asi treba PC suit 4

anonymous08.12.2010 - 13:29 Trvalý odkaz

allek: "Zdravím. Potreboval by som prosím presný postup, ako rozbehnú? GPS, ale tak, aby fungovalo bez prístupu na net. Neviem, ?i na to treba nejaký zvláš? soft, alebo už v systéme je nie?o také. A tiež ako to nastavi?, ak je to treba. Proste postup. Môže by? aj mailom."
    Tiež sa pripájam k horeuvedenej prosbe.
    Vopred ?akujem, allek@centrum.sk

anonymous08.12.2010 - 16:40 Trvalý odkaz

miro: Ahoj. A neviete niekdo kde sa da free staiahnut pcsuite 4?akujem

anonymous08.12.2010 - 20:18 Trvalý odkaz

Majo: No nazdar...pise sa tu o GPS..ale co je s Navigacnym da sa nainstalovat a pouzivat v aute.?diky

anonymous08.12.2010 - 20:23 Trvalý odkaz

mirecd: AHij.no iu som stiahol pc suite4 ale chyba mi tam polozka nieco take ako java aplikacie,neviete ako sa to tam da doinstalovat?dik

anonymous08.12.2010 - 22:14 Trvalý odkaz

Tomáš: Ahojte.Viete mi niekto poradi? ?i sa dá dokúpi? farebný kryt. Mám biely a chcel by som ?ierny.Dík.

anonymous09.12.2010 - 17:52 Trvalý odkaz

lolo: Takze odporucam tento mobil kazdemu kto si ho planuje kupit ( v porovnani s mojou nokiou 5800 je o 150percent lepsi) a to : 1) dotykovy displej sice je odporovy ale ovela tvrdsi a ovela lepsie reaguje na dotyk ako na 5800 2) je ryyyyyyychlejsi 3) android je ovela lepsi operacny system ako symbian, je nan viac aplikacii atd... 4) baterka na nokii 5800 - 1 den na lg optimus 2-3 dni a to ho nesetrim :D 5) displej je ovela krajsi lepsie vidno rozlisenie a prehrava aj DIVX 6) NOKIU nezoberem VZIVOTE po skusenosti z 5800 a mal som aj 5530 su to strasne telefony o 4000 korun drahsie ako LG GT540 a ovela slabsie.... tak isto ma aj LG GT540 lepsi procesor a vic RAMky.Rozhodoval som dlho o kupe tohto mobilu ale vobec nelutujem, som rad ze som si ho zobral. dizajn je peckovyyyy. WIFI funkcne. GPS tiez. Ziadny restartani zamrznutie mobilu som nemal a to ho uz mam 1 tyzden (mam na nom novy android 2.1)

anonymous09.12.2010 - 23:23 Trvalý odkaz

Miro: ja mam ten telefon tiez tyzden ale stale sa mi nepodarilo dat tam 2.1 ... nemozes mi na mail poslat nejaky navod ako to upgradnut ?:D
    telefon kupovany v t mobile

anonymous09.12.2010 - 23:41 Trvalý odkaz

peter: Prestalo mi odosielat sms. Stale su tam tie cervene hodinky pri odosielani. V nastaveniach mam zakliknute mobilna siet. Este pred par dnami som posielal mmsky a teraz mi to uz nejde.
    Ak by niekto vedel poradit tak mi prosim napiste na mail: ninja660@orangemail.sk

anonymous10.12.2010 - 19:13 Trvalý odkaz

ANDROID: aky android pouzivate, pomoze niekto s upgrade ?

anonymous11.12.2010 - 01:02 Trvalý odkaz

lolo: android 2.1 si mozte updatnut cez program LG MOBILE UPDATE (treba nainstalovat USB drivers) No v tejto dobe je aktualizovanie zablokovane... cital som na LG fore ze do konca tohto tyzdna (12.12.2010) by ho mali znovu nahodit (http://wwwstg.lg.com/uk/android/index.jsp)

anonymous11.12.2010 - 01:02 Trvalý odkaz

Pebbi: Zabudla som vzor na odomknutie telefónu. Bolo tam napísané že ak som ho zabudla tak nech kliknem. Potom sa mi ukázalo že mám zada? svoj mail a heslo ktoré som tam dávala ke? som prvý krát zapla telefón. Lenže problém je vtom že ani tej si nepamatám. ?o mám robi?? Ide mi len núdzové volanie a ni? viac :( nejde nejak reštartova? telefón? Alebo nedá sa nejako zisti? ten mail?

anonymous11.12.2010 - 01:04 Trvalý odkaz

lolo: mobil som si updatol hned po zakupeni (2.12.2010) cize pocas tohto tyzdna to museli vypnut

anonymous11.12.2010 - 01:07 Trvalý odkaz

lolo: Skus HARD RESET (drz asi 5 sekund tlacidla : "Hlasitost +" + "DOMCEK" + "HLADAT" (ak nepomoze ries cez servis popripade kontaktuj google help (kontaktoval som uz s podobnym problemom a chlapik bol ochotny)

anonymous11.12.2010 - 01:12 Trvalý odkaz

Pebbi: si užasný :) ide to už, ?akujem ve?mi pekne

anonymous11.12.2010 - 10:16 Trvalý odkaz

ANDROID: Podarilo sa mi nainstalovat ten LG MOBILE UPDATE a tiez som sa snazil nainstalovat aj USB DRIVERS, ale po instalacii, ked prepojim mobil s PC vobec sa neobjavi v tom programe, iba ako flash disk, ked cez mobil /horna skryta lista/ dam zapnut ulozny priestor USB. poradte ako ho dostanem do toho LG MOBILE UPDATE

anonymous12.12.2010 - 18:40 Trvalý odkaz

Patrik: Prosim oo radu.Neviem ako si dam temu do tohto mobilu.Stiahol som z marketu,nainstaloval a potom nic skusal som aj v nastaveniach a nic som nenasiel.Prosím o radu!!

anonymous13.12.2010 - 18:44 Trvalý odkaz

hhhh: a je tm aj slovencina?

anonymous13.12.2010 - 21:48 Trvalý odkaz

didi: ludkovia prosim poradte mi nefunguje mi lg pc suite 3 ... neviem sa spojit s telefonom...

anonymous14.12.2010 - 09:42 Trvalý odkaz

ANDROID: Tak mne sa to podarilo, ked nedokazes spojit z fonom PC, treba v mobile odtuknut iba MASS STORAGE, potom to pojde.... na upgrade treba pouzit PC SUITE 4 a ide to bezproblemov, je tam aj slovencina, hlavny rozdiel je v tom, ze je ten mobil rychlejsi, hlavne c osa tyka kontaktov....

anonymous14.12.2010 - 18:14 Trvalý odkaz

daka: mám ver. V10A v?era som to skúšal a ni?!!!!

anonymous14.12.2010 - 19:10 Trvalý odkaz

Katka: Prosim vas mam tento mobil asi tyzde ale nejde my tam stiahnut z aplikacii Facebook-chat neviete mi poradit?

anonymous14.12.2010 - 19:58 Trvalý odkaz

Lukas: Prosim vas,preco sa mi neda aktualizovat na 2.1?vsetko poinstalovane a pri kontrole novej verzie mi napise,ze sa nove aktualizacie nenasli.Co s tym?V t-mobile mi povedali,ze aktualizacie pre tento fon su k dispozicii,tak preco mi to nejde?aaaaaahhh

anonymous14.12.2010 - 21:24 Trvalý odkaz

lolo: ANDROID NA 2.1 SA AKTUALIZOVAT OFICIALNE NEDA,SLUZBA JE POZASTAVENA A BOHVIE KEDY JU SPUSTIA DA SA AKTUALIZOVAT NEOFICIALNE TU MATE LINK NA POSTUP : http://androidforum.cz/post127983.html (pri aktualizacii na 2.1 zaruku ako pise na tom fore nestracate stracate ju iba pri ROOTE) a davajte pozor ktoru verziu androidu stianete mam iba verziu pre T-Mobile pre ORANGE som nenasiel bohuzial skuste inu zaruku by ste nemali stratit
    T-Mobile Slovensko
    http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ACZEBK/V20a_00/V20A_00…

anonymous14.12.2010 - 23:15 Trvalý odkaz

Miro : chcem si spravit aktualizaciu (tak aby som nestratil zaruku) podla toho postupu ale tam je ako prvy krok root ... mam zacat na kroku 5 ?:D a vybrat potom DIAG ? (sry ale fakt som do tohoto total lama a nechcem si hned ten telefon doje*at :P)

anonymous15.12.2010 - 09:30 Trvalý odkaz

ANDROID: ja som aktualizoval pondelok 13.12. cez PC SUITE 4, takze isto sa to neda? jedna vec co pisu na stranke, druha vec ci naozaj je to pozastavene.

anonymous15.12.2010 - 12:14 Trvalý odkaz

Miro: no mne tam neukazuje ziadnu aktualizaciu...(telefon od T mobilu - v10a)... a PC suit mi nejak nechce nabehnut stale sa mi sekne na tom nacitavani (ten slabo modry stvorcek na strede pochy) a potom to musim vypnut len cez spravcu

anonymous15.12.2010 - 13:02 Trvalý odkaz

foorest: Tel od T-mobile verzia androidu 1,6 V10A nejde aktualizácia ani cez PC Suit4 ai cez LG Update teraz som to skúšal.

anonymous15.12.2010 - 13:04 Trvalý odkaz

foorest: Volám do LG a tam hovoria že je aktualizácia pozastavená vraj technický problém

anonymous15.12.2010 - 15:56 Trvalý odkaz

Miro: skusal niekto ten sposob co sem dal lolo s tym ze isiel len cisto update bez rootu ?

anonymous15.12.2010 - 16:13 Trvalý odkaz

jana: ahojte mám tento phone asi týžden, ale vôbec s ním neviem robi?, ani ako si priradi? zvonenie ku kontaktu alebo foto,,, dá sa to vôbec? ani neviem ako ís? na net, a zapnú? gps... prosím vás napíšte mi niekto ako to porobi?... ale som total laik :)

anonymous15.12.2010 - 17:41 Trvalý odkaz

Jaro: Neviete pre?o mi neotvorí aplikáciu Market. Napíše loading a potom ju vypne. Po hard resete mi ju otvorilo, ale pri ?alšom pokuse otvori? ju to už nešlo.