Sony Ericsson C905

• Martin Hombauer 14.11.2008 - 20:44

ORION: Bomba telefon vybava super SE ako prvy prichadza s 8 Mpix fotakom v mobile v europe a konecne SE pouzil vysuvnu konstrukciu pri ktorej je mozne pouzit vacsi displej a rozmernu klavesnicu oproti klasickej konstrukcii.

• anonymous26.03.2009 - 22:16 Trvalý odkaz

joga bonito: neviem sa rozhodnut medzi nokiou n85 a se c905..n85 sa mi viac paci celkovo ale ak si pozriem fotak tak to hovori za vsetko..zatial napriek vsetkemu asi zoberemc905..co by ste mi poradili

anonymous29.03.2009 - 20:47 Trvalý odkaz

PIESKY: Akú najvä?šiu pamä? kartu dokáže utiahnu?? 4gb alebo viac?

anonymous30.03.2009 - 22:05 Trvalý odkaz

XenonFlash: 8GB ;).. ved aky by to bol fotomob. co by nepodporoval 8GB kartu? :)..

anonymous31.03.2009 - 15:57 Trvalý odkaz

mario: SE a pamätove karty vlastna skusenost co zozralo 8gb.c902 dotovana tm; k770,p1i,c905 nedotovane.
    Pri 770-ke ma to prekvapilo ale nezarucujem vam,ze ich zozeru tie dotovane(k770)

anonymous31.03.2009 - 23:36 Trvalý odkaz

Mato: ak sa pripojím k Wifi v dajme tomu obchodaku a mám zaroven predplatenu sluzbu Orange world....som prednostne pripojený na web cez Wifi, alebo OW?....nebudete veri? ale na toto mi neboli schopní odpoveda? v SE a pochopitelne mlživo odpovedali v Orange....fakt ma to dos? zaujíma.

anonymous01.04.2009 - 12:54 Trvalý odkaz

mafo: Hore mas ikonky na displeji... ktore ti ukazuju co je aktiivne, ale prednostne net slape cez wifi..

anonymous02.04.2009 - 11:58 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: Mam tento telefon uz zhruba 2 mesiace tak sa chcem s vami podelit o moje skusenosti. Zacnem dizajnom. V mojich rukach nevydrzi ziaden telefon moc dlho, aj pri tomto modeli uz mam prasknuty zadny kryt (len kusok v dolnej casti, ani to neni vidiet) takze material zhodnotim ako nic moc. Rozhodne kto ho ma od pomaranca nech si ihned nahodi original SE software, najnovsia verzia je R1DA032. Co sa tyka softwarovej vybavy tak na to ze je to dumber som az nadmieru spokojny. Ze nema prehladac dokumentov? Ale ved podporuje java a da sa to v pohode stiahnut z netu, nainstlovat a vuala prehladac dokumentov je pristupny. Co sa tyka najviac okomentovanej temy - fotak, takze velmi milo ma prekvapilo fotografovanie v noci. naozaj su to krasne fotky s velmi vysokym rozlisenim. Ale zas tie denne su (k podivu) horsie. Je tam vysoky sum. Ale aj tak, davam 9,5 boda z 10. Vydrz baterie... nho, ked offnem wifi a nepouzivam GPS tak pri beznom pouzivani drzi aj 3 dni. S wifinou som vcelku spokojny aj ked ten prijimac je trocha slabsi - obcas vypadne signal. GPS - KOKOTINA! Ved to funguje len vonku a nesmu tam byt ziadne rusive momenty teda ziadne stromy ani budovy. a naco mi je potom gps ked v prirode ho nemozem pouzit... S rychlostou telefonu som nadmieru spokojny. ved mal som moznost vyskusat N95 a to je pomale ako sebavedomie ibrahima maigu. Takze radsej rychly dumber ako zabrzdeny symbian - si podrpim na rychlosti telefonu! No co este skrytizujem su tlacitla. Ved ten vrchny rad sa vodec neda stlacat. a to mam vcelku malu ruku. Tak som zvedavy ako by pisal sms niekto s rukou ako lopata. A pokazilo sa mi tlacitlo 6 - treba silnejsie zatlacit. Predtym som mal Weckovy SE - W810 a kedze som milovnik hudby tak som najcastejsie pouzival tlacidlo PLAY ale tento fon ho nema. je dost pracne dostat sa do medii, zvolit hudbu a prehrat... Hmm co este? Kvalita displeya. Tak s nou som nadmieru spokojny. krasne vykresluje grafiku, fotky a vsetko. Zvuk je krasny a cisty. Mikrofon funguje vyborne - na druhej strane ma vzdy pocuju :) A hlavne sa mi paci aplikacia WALKMATE ktoru mam na pozadi a teda stale mi to rata kroky a dava do grafu. jednoducho mam prehlad kolko som sa nakracal aj ked si to po poriadnej akcii nepametam :) A na zaver: ano kazde hovno ma svoje muchy ale tento fon by som zatial nevymenil. Som s nim vcelku spokojny. poskytuje mi vsetky funkcie ktore vyuzivam. Symbiany maju zatial slabe procaky takze su pomale, urcite chcem symbian, ale nie v blizkej dobe, az ked budu vykonnejsie fony. Dufam ze som trocha pomohol az sa niekto rozhodoval medzi tymto fonom a nejakym inym. Tak lowu zdar a vela vody :)

anonymous02.04.2009 - 15:10 Trvalý odkaz

mafo: a ak sa smiem spytat akym sposobom si dostal prehliadac dok. do foonu? aspon link posli..diik

anonymous03.04.2009 - 12:57 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: nho www.google.sk ale presny link neviem... mam tu aplikaciu (instalacku) vo fone tak az ces ti ju poslem, ICQ: 336-462-358 a viem ze som nasiel aj winrar/winzip pre JAVA, ale to som nestiahol

anonymous10.04.2009 - 10:09 Trvalý odkaz

DAQRo: Zdravim planujem si tento fon vziat a pausal od pomaranca :D chcem sa poradit ci je volaka stranka kde je popisane detailne ako preinstalovat soft kde stiahnem ho a podobne a takysto by ma zaujimalo GPS ci uz niekto skusal aplikacie kde nie je potrebne mat internez dakujem pekne DARO

anonymous11.04.2009 - 18:00 Trvalý odkaz

laura: nck password potrebujem kod telefonu dakujem

anonymous12.04.2009 - 13:16 Trvalý odkaz

mario: predinstalovany je 0000,ak fon vlastnil uz niekto predtebou a nezoberie 0000 treba kontaktovat predosleho majitela a pytat kod.popripade sa mi zda,ze sa obnovy aj po aktualizacii softu.

anonymous14.04.2009 - 18:16 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: jj, najdes to na www.se-tuning.cz, a ano GPS sa da pouzivat aj bez internetu, ale je to na prd. Takmer nikdy mi to nenajde signal. A aj ked najde tak slaby a musim byt na cistom priestranstve. GPS je na tomto fone proste somarina. Ani to tam nemuseli davat sonaci - marketingovy tah

anonymous18.04.2009 - 16:38 Trvalý odkaz

LAURA: pomozte mi ako z jistim kod telefonu pita nck password a ja som ho zabudla dakujem

anonymous18.04.2009 - 16:40 Trvalý odkaz

laura: pomozte mi ako z jistim kod telefonu

anonymous18.04.2009 - 16:57 Trvalý odkaz

laura : diki ale to mi velmi nepomohlo skuste mi pomost a keby som chcela stiahnut novi softwer do mobilu ako to mam spravit prosim pomozte

anonymous20.04.2009 - 15:04 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: Coze to pyta? nck password? To je co akoze? Nemas ho nahodou blokovany pre inu siet? Novy soft si natiahnes cez SEUS - aktualizacny soft od sonyericssonu. Najdes ho na CD ktore bolo pribalene k mobilu, alebo si to stiahnes free z netu na oficialnej stranke sonyericssonu. Neviem sice aky kod to od teba chce ale kod telefonu sa po aktualizacii vynuluje teda bude to 0000.

anonymous20.04.2009 - 21:27 Trvalý odkaz

casio: Zdravim vie niekdo ci existuje pre c905 program ktory by vedel prehrat videa avi?

anonymous21.04.2009 - 20:53 Trvalý odkaz

LAURA: AVIETE MI POVEDAT AKO Z JISTIM SOFTWER NA VODAFONE 725 LEBO NEVIEM KOD TELEFONU PROSIM POMOZTEMI A KDE TO STIAHNEM DAKUJEM

anonymous23.04.2009 - 16:05 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To sa uz neda... daj to prosim ta niekomu spravit ale neverim ze mas na to, aby si si to odblokovala sama!!!

anonymous02.05.2009 - 23:33 Trvalý odkaz

Marek: SE by mohli vyrobi? nástupcu, C910. Mohol by to by? slajder s 2.6" displejom, 12Mpix foto, video 1280x960 a 64GB internej pamäte.

anonymous03.05.2009 - 19:31 Trvalý odkaz

Jaro: vie niekto poradit co s baterkou v c905?používam ho druhý tyžde? baterku som formátoval ako vždy ale nech robím ?o robím výdrž max 48 hodín.

anonymous05.05.2009 - 04:01 Trvalý odkaz

Maroš: Ten foták môže fotit dobre za dobrých svetelných podmienok ale pri zlých svetelných podmienkach tam bude visoký šum lebo šošovka fotaku je priliš mala najlebšie su mobily s 3 a 5 Mpix fotakom.

anonymous05.05.2009 - 10:20 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: cozeee???? asi si nemal moznost vyskusat ten fotak ze? Nevyznam sa sice vo fototechnike, ale zrak mam dobry a garantujem ti, ze tie fotky su za znizenych svetelnych podmienok perfektne! Skor je tam sum pri dennom svetle. Neviem to vysvetlit ale je to tak. Mozno je tam kvalitny blesk.

anonymous05.05.2009 - 11:37 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: je tam viac faktorov ktore mozu ovplyvni? vydrz baterie. Skus si vypnut wifi, gps alebo vsetky aplikacie. Pripadne vyskusaj obnovenie povodnych nastaveny. Treba sa s tym pohrat. Mne pri normalnom pouzivani vydrzi baterka 3-4 dni. Ale to nesmiem vyuzivat gps ani wifi. maximalne mam vzdy spustenu na pozadi aplikaciu walkmate.

anonymous08.05.2009 - 10:41 Trvalý odkaz

Jaro: toto vsetko som uz spravil no aj tak ci volam alebo nevolam skratka maximum je 48 hodin

anonymous08.05.2009 - 20:18 Trvalý odkaz

JackiX: Prosim vas, neviete ci bude fungovat ked mam router s wifi a ci mi na tomto telefone pojde internet? resp. ci chyti wifi signal internetu a bude sa dat surfovat?

anonymous10.05.2009 - 15:02 Trvalý odkaz

Jakyso: idem kupit fon potrebujem dobry mp 3 afotak a ky by ste mi poradili ale kvalitny

anonymous11.05.2009 - 09:57 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: ak to chces ako mp3 prehravac tak nejaky W-é?kovy SonyEricsson. Sice aj tento nas C905 ma dobry zvuk ale chybaju zakladne tlacidla ako play/stop. A ver tomu, ze fakt chybaju.

anonymous11.05.2009 - 16:34 Trvalý odkaz

Jakyso: dik za radu rozmyslam medzi c905 a Nokii E66 , jak ale sak dako sa musi dat start mp3trojky a pauza sa musi dat nie? pokial m a dobry zvuk a daju sa preta?at mp3 na neskoršiu minutu trebars..tak je to pohode.. odp. pls d ik

anonymous12.05.2009 - 18:36 Trvalý odkaz

wwcko: Ahoj. Chcem sa spytat ako to je mozne, ze aj ja aj priatel sme si vzali tento phone od pomaranca a mame ine aplikacie aj hry. Dakujem

anonymous12.05.2009 - 21:59 Trvalý odkaz

ronys: dnes mi ho ponukli z T-mobilu za 1 euro,tak vaham,ci ho zobrat,dali mi zlavu 150eur,skoda ze neponukli nokiu N95 za 1 euro,ta ma vyjde 149eur,tak vaham!

anonymous14.05.2009 - 19:38 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: no daju sa ale musis ist do medii a vybrat hudbu atd... kym som mal W810 tak stacilo stlacit play a uz to hralo. Vlastne po spusteni uz mozes hocikedy dat pauzu alebo stopnut to. Takze neni to az taka tragedia. A popri hudbe neni problem citat sms alebo hrat hry.

anonymous14.05.2009 - 19:39 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: Zrejme uz aj pomaranc ma update na softwer pre tento fon. Preto mate odlisne apl. Ale aj tak odporucam prepalit na original SE. Az potom objavite s priatelom co tento fon ponuka!

anonymous14.05.2009 - 19:41 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: sorry ale N95 neni tak stylovy. Ak sa bavime o dizajne tak predsa c905 nema hocikto, pricom N95 uz maju aj decka na zakladnej. A co sa tyka funkcii tak symbian je sice IN, ale je to este pomale s tymto fonom. Symbian urcite ANO ale nie v blizkej dobe, az budu lepsie procaky vo fonoch.

anonymous15.05.2009 - 01:02 Trvalý odkaz

bike1: pre MAROS-prosim ta pozri si recenziu a aj pridane fotky a potom mi ukaz ktory 3.2 ci 5 mpix tel-fotak foti lepsie alebo aspon podobne ako c905 ja som bol dnes v ORANGE den pred skoncenim aktualnej akcie lebo som si vsimol taky detail na ORANGE stranke PRI KLASIK 150 FEN ZA POLOVICU cize 90€ tak som sa na to bol spytat a naozaj je to tak :-) ale uz ho nemali posledny isiel dnes alebo vcera ale povedali mi ze ak si ho teraz objednam tak mozem mat este tuto akciu neverim ze od zajtra bude podobna alebo este lepsia akcia 90€ za tento fen???!!! SUPER buduci tyzden ho budem mat :-))) rozmyslal som aj nad N95 ale ta vydrz battery ma odradzala takze jednoznasne SE C 905

anonymous20.05.2009 - 21:57 Trvalý odkaz

tvisto123: fender pozeraj ked si ces kupit samsung tak je tvoja vec ale som zvedavy kolko ti vydrzi..ked sa ti dojebe tak mi tu napis..verim tomu ze za xilu tu budem mat od teba spravu ze som mal pravdu

anonymous21.05.2009 - 15:50 Trvalý odkaz

Mato: Ahojte. Zhruba pred 2 tyzdnami som vymenil moj SE K810i (mimochodom skvely telefon) za )cisto novy SE C905, kupovany volne. Chcem Vas len upozornit na jednu vec, ak si ho budete kupovat, vyskusajte niekomu zavolat a dajte si hlasitost sluchadla naplno. Moj telefon totiz strasne rezonuje a je to dost neprijemny zvuk... Preto si to radsej prekontrolujte... Ja idem moj telefon reklamovat a uvidim, ako to dopadne. Ale moj byvaly SE K810i pri plnej hlasitosti vobec nerezonoval... Este mi vznikol jeden problem, a sice, ze mi zle funguje tlacitko 6, cize pojde to na reklamaciu spolu. Avsak, stale si myslim ze je to o tom, aky kus telefonu chytite. Na to sluchadlo si vsak dajte pozor. Mato

anonymous21.05.2009 - 16:02 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: dost ma zaujalo to tlacidlo 6. Totiz presne to tlacidlo sa pokazilo aj mne. Funguje, len ho treba silnejsie zatlacit. Zeby objavena prva velka chyba u c905???

anonymous21.05.2009 - 21:09 Trvalý odkaz

2vlado16: cavteee...chcem si kupim novy mobil a rozdodujem sa nad C905..alebo nokia n85...plsssporadte mi

anonymous22.05.2009 - 10:32 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: kup si erikson GA628 co vizera ako rakva a prestan spamovat. Co myslis aky telefon ti poradia ludia na fore s C905?

anonymous23.05.2009 - 10:20 Trvalý odkaz

bike1: co sa tyka c905 od orange je rychlejsi ako moj predosly w910 z volneho predaja cize nejak nemam potrebu prerabat na SE soft nastavenie kontrastu je tam vacsi rozdiel medzi max a min ako u 910 tak si nebudem davat uplne na min farby su krajsie lepsi kontrast ako u predosleho modelu tlacidlo 6 a aj sluchadlo pri max hlasitosti plne funkcne bez zistenia akej kolvek neziaducej chyby sluchadlo sa mi zda byt silnejsie tak asi stiahnem o 1-2 urovne tak to je zatial asi vsetko fotoaparat nebudem spominat lebo to tu uz je par krat opisane a aj tak si niektory ludia pisu svoje "mpix nie je vsetko" ked sa vam nepaci tak si tam s kruzitkom vyskriabte 5mpix :-D

anonymous25.05.2009 - 02:22 Trvalý odkaz

Erika: ahojte. tento mobil si planujem kupit zhruba o dva tyzdne,tak ma zabujima..
    o ake funkcie telefonu pridem, ak si ponecham soft od orange a nepreinstalujem na original?

anonymous26.05.2009 - 18:56 Trvalý odkaz

Kamen Urazu: Erika - prides o software hlavne v oblasti GPS, hlavne o planovac ciest, trener ale aj o aplikaciu ako je youtube. Hlavny problem vsak je v rychlosti telefonu. S originalom, je naozaj rychlejsi. A nebude cele menu oranzove ako pomaranc ale klasicke ako v SE, pripadne podla tapety.

anonymous27.05.2009 - 20:01 Trvalý odkaz

nika: mam si kupit tento mobil ci cakat na iny?mal ho niekto v ruke je velmi velky?

anonymous27.05.2009 - 22:03 Trvalý odkaz

XenonFlash: nika tento telefon sa do zenskej ruky vobec, ale vobec nehodi :).. takze si radsej pockaj na SE T707 ;)..

anonymous28.05.2009 - 09:35 Trvalý odkaz

nika: XenonFlash..aj kedbude biely??=DD

anonymous30.05.2009 - 14:27 Trvalý odkaz

lukiiwi: zdravím, mám C905 len pár dní od Ornage, a skúšam pracova? s navigáciou. No problém je v tom, že mi stále vypisuje, že nemá signál GPS, skúšal ho aj po?as jazdy autom a tam mi signál nasko?il, dokonca mi ukazovalo aj rýchlos? a pod. Avšak na mape mi nedokázalo ni? nájs?. Je potrebné ?aka? dlhší ?as na signál?? alebo je potrebná nejaká aktivácia GPS??? ?akujem za info ;-)