- Späť na článok
- 286 príspevkov
Sony Ericsson C905
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 14.11.2008 - 20:44
ORION: Bomba telefon vybava super SE ako prvy prichadza s 8 Mpix fotakom v mobile v europe a konecne SE pouzil vysuvnu konstrukciu pri ktorej je mozne pouzit vacsi displej a rozmernu klavesnicu oproti klasickej konstrukcii.
anonymous30.05.2009 - 14:51 Trvalý odkaz
XenonFlash: aj ten v ruzovom prevedeni :)).. proste to je velky a tazky fon do zenskej ruky.. lukiiwi v tomto telefone je GPS absolutne nepouzitelne..
anonymous30.05.2009 - 15:48 Trvalý odkaz
mario: To ze je GPS nepouzitelne sa tvrdit neda,pretoze to mam otestovane a ficalo to bez problemov.Testoval som to na c905 a na c702 a je to super a presne.Dokonc sme skusali navigacne od garminu a c702 a poviem,ze mne osobne viac sedel waifinder v c702-ke ten este ukazoval lepsie mapu a mozem povedat,ze je aj spolahlivejsi kedze tento fon najskor mapu stiahne z netu takze je aktualna.Ked sme isli s kolegom do cik cak centra v BA a jeho garmin ukazoval inu trat a moj fon inu tak sa ma spytal ci mu verim a ja ze ano.V tom siel podla mna a povedal,ze mu veri aj on kedze jeho navigacia ho doviedla aj tam kde nemala,ale to je chyba neaktualizovanej mapy.
Takze pouzitelna je aj navigacia vo fone len treba ju vediet pouzivat a nastavit.
anonymous30.05.2009 - 16:32 Trvalý odkaz
WWcko: Dakujem ze odpoved :) A nepridem o zaruku ked si dam novy softwer? lebo pomarancovy servis mi asi nenapali org. softwer... Este mi prosim Vas poradte adresu kde stiahnem ICQ do tohto mobilu, lebo uz som tam mal dve verzie a mrzli mi.DIK
anonymous31.05.2009 - 06:27 Trvalý odkaz
bike1: icq teda aplikacia jimm sa da stiahnut skoro vsade urcite najdes cez google xyz odkazov ale hlavna stranka je jimm.org ja mam 905 z orange orig.soft som nedaval podla mna vobec nie je treba z rychlostou som spokojny o zaruku by si prisiel urcite ale nemal by si o nu prist v SE no nie som si az tak isty podla mna aj oni sa budu pekne vyhovarat co sa tyka gps interne som nepouzil stiahol som si TrekBuddy zatial som spokojny len treba este doladit skusal so aj GoogleMaps aplikaciu to su tiez online mapy co je datovo-cenovo narocne u TrekBuddy som za poslednych 48hod stravil asi 90% casu pretoze som nevedel ako instalaciu atd ale uz je to ok no neviem este uplne vsetko zvysnych 10% som spal :-) Nika biely ta asi sklamem taky este nemaju strieborny je cierny zevraj iba v SE-BA na nete som videl mne to skor pripadalo ako bledunko hnedy ale bolo to opisane ako zlaty mozno ztmavsil zklon monitoru na NoteBooku a je este aj v ruzovej konkretny nazov by som vedel zistit v pondelok ale zo slovom pink to tusim nema nic spolocne
anonymous31.05.2009 - 06:43 Trvalý odkaz
bike1: kamen urazu nevies naco je ta mala cervena dioda ktoru pomaly ani niekedy nevidiet nachadza sa kusok nizsie ako je konektor zatial som si nevsimol za by pri slabej battery sms alebo niecom insom zmenila farbu ci intenzitu blikania v pribalenom navode som o nej nic nenasiel
anonymous01.06.2009 - 15:16 Trvalý odkaz
Kamen Urazu: signalizuje slabu bateriu. WWcko - v podstate o nu prides ale aj nie. Lebo az sa ti nieco pokazi tak tam jednoducho nahodis naspät Orange soft a mas to v suchu.
anonymous01.06.2009 - 15:18 Trvalý odkaz
Kamen Urazu: Mario - BRATISLAVA NENI CELE SLOVENSKO!!! Aj ja som bol v blave a vazne mi to GPS ficalo. Ale v nitre, alebo v inych castiach slovenska (dost cestujem) mi to fici tak na pol malicka na lavej nohe. Je mi luto ze musim dat minusove body tomuto telefonu ale jednoducho GPS je tam na nic. Cisty marketingovy tah.
anonymous01.06.2009 - 17:44 Trvalý odkaz
bike1: mozno staci nejaku lepsiu aplikaciu treba kuk google-navigacne aplikacie se c905 alebo to nejak inac sformulujte toto bolo co ma prve napadlo tych aplikacii je viac su aj on-line aj off-line ale inac toto je stale telefon a ten gps modul je urcite mensi ako pri auto navigaciach ktore su len navigacne alebo su zamerane hlavne na navigaciu ved skuste sa z navigaciou niekam dovolat ak sa vam to podari tak gratulujem :-D a to nespominam este dalsie funkcie co navigacie do auta nemaju navigacia je navigacia telefon je telefon
anonymous03.06.2009 - 01:37 Trvalý odkaz
mario: Kamen Urazu - neviek ako to funguje tebe ale ja mam skusenosti ine a blava bola iba priklad a taktiez cestujem po sk.blavu som skusal z hlohovca do ba cik cak centrum a bolo to v pohode,taktez mam odskusane trsi aj ako nr,pn,zh
podla mna pre dumb ako java aplikacia to funguje super alebo potom treba kupit nejaky smart tam ma dostl sigic mobile testovany risom alebo si kup klasicky navigacny.ja viem,ze vela ludi ma klasicku navigaciu a nesluzi mu zdaleka tak ako mne v hlupom fone.
anonymous03.06.2009 - 10:10 Trvalý odkaz
Kamen Urazu: mario - tazko nesuhlasim. gps je na gpskovanie a mobil je na mobilovanie
anonymous03.06.2009 - 10:13 Trvalý odkaz
Kamen Urazu: A neda mi nenapisat ze s mobilom v aute nechitis GPS signal len ked ho mas pod celnym sklom. A bavim sa o C905. Neviem ako ine mobily ale tento ma GPS totalne slaby
anonymous03.06.2009 - 18:44 Trvalý odkaz
bike1: mne to chyta aj vo firemnom mikrobuse (28miestny) a vcera som to skusal aj tam kde nie je gsm ani 3G signal cize hovor sms alebo wap tam nehrozi a islo aj ked obcas vypadlo ale prejdena trasa bola dost presna a tam kde mi to ukazalo zle bola odchylka max 20m isiel som medzi dvomi rebrami pohoria Povazsky Inovec
anonymous03.06.2009 - 19:01 Trvalý odkaz
mario: no c905-ku mam len 3x odskusanu hlohovec nitra a zopar krat sa mi stalo,ze to vypadlo a fon mi napisal vraj som pod strechu,no ja som to skusil par krat a slo to.to co som pisal hore tak to je tak ako som pisal bez problemov a v aute a to jak v drziaku na cel.skle tak aj v rukach na sedadle spolujazdca zo signalom a v plnej parade s fonom c702.pri c702-ke s mi este nestalo aby mi vypadol signal gps alebo mapa navigacie a pod.mono c905 ma slsbsi modul alebo mas vadny kus,no za moju 702-ku dam ruku do ohna.
anonymous03.06.2009 - 19:42 Trvalý odkaz
bike1: ja sa na tie vypadky nestazujem lebo boli kratke a presnost trasy bola zanedbatelna aj pri vypadku a este k tomu som bol v obmedzenom priestore tak som nadmieru spokojny a keby bol problem staci vist kdesi na mensi kopcek a signalu tolko ze mi div nerozbije displej :-D
anonymous03.06.2009 - 19:46 Trvalý odkaz
Erika: Kamen urazu dakujem za odpoved.
Btw,.neviete niekto kde si stiahnem orig. soft do tohto mobilu? rada by som teda ten originalny soft...da sa stiahnut niekde aj zadarmo?...
prosim ak viete link,dajte mi vediet :(
anonymous04.06.2009 - 02:20 Trvalý odkaz
bike1: nasiel som to cez google www.mediafire.com/?mmztdnwnmuq ma to 71KB
anonymous06.06.2009 - 17:26 Trvalý odkaz
rony: ja ho mam a som stim nespokojny.....je to šopa
anonymous07.06.2009 - 16:27 Trvalý odkaz
Ovo: caute poradi mi niekto ako mi bude v tomto tel.fungovat navigacia??? co mam robit, vdaka
anonymous11.06.2009 - 11:38 Trvalý odkaz
Kamen Urazu: Ovo - najskor zapnut telefon, potom to lepsie chyta sygnal! Nasledne si musis nastavit budik na 8:00 miestneho casu a hlavne nesmies zabudnut zadat 3x nespravny PIN kod.
anonymous11.06.2009 - 12:05 Trvalý odkaz
bike1: . . . a predsa niekto na takto polozenu otazku odpovedal som myslel ze sa tak nestane sorry Ovo ale skus si po sebe precitat svoj prispevok a zamysli sa
anonymous11.06.2009 - 13:19 Trvalý odkaz
Kamen Urazu: tak a mame tu novu verziu softveru ktora sa da stiahnut aj cez aktualizacnu sluzbu priamo v mobile. Soft ma oznacenie: R1EA033. Zatial spozorovane rozdiely: stabilnejsie WiFi a Rychlejsia reakcia fotaku pri BestPic. Pravdaze sa da stiahnut len kto ma original soft. Pomarancovnici si este pockaju...
anonymous11.06.2009 - 19:15 Trvalý odkaz
Lucia: je v tom mobile wi-fi normalne pouzitelne aj niekde v kaviarni a podobne...nesu s tym ziadne problemy???DIki
anonymous12.06.2009 - 00:53 Trvalý odkaz
bike1: baterka 56% a diodka si len tak blika :)
anonymous12.06.2009 - 07:21 Trvalý odkaz
mario: Ano wifi je vyuzitelne aj v kaviarni uplne v pohode.dioda bude blikat aj pri 100% lebo nesluzi ako informacia o slabej bateri.este som nezistil naco tam vlastne je,no rozblika sa vzdy po (pri) pouziti wifi.
anonymous12.06.2009 - 12:28 Trvalý odkaz
Kamen Urazu: bike1 - mne to tiez blikalo pokial som mal orange soft. Vlastne ked bola velmi slaba baterka tak to blika. Je to OK. Ale problem bol, ze aj ked som ju dal nabijat a mala aj 100% tak stale to blikalo, az kym som nerestartol fon. Odkedy mam original soft tak je to bezproblemove. Dioda blika len pri indikacii slabej baterie.
anonymous12.06.2009 - 14:37 Trvalý odkaz
bike1: dioda sa podla mna wi-fi netyka ak by ano tak by bola umiestnena niekde pri tom napise aby bolo jasne ze sa jedna o pripojenie alebo vysielanie signalu a ak nahodou ma neco spolocne z wi-fi tak sa teda omeskala cca 23hod :-D zrejme to bude na tu battery
anonymous14.06.2009 - 20:42 Trvalý odkaz
jožo: kto mi poradi ako odstrani? poruchu na mobile w910i že ma je slabo po?u? ?akujem
anonymous15.06.2009 - 12:38 Trvalý odkaz
bike1: ak ho mas dlhsie a je mozne ze sa castejsie vyskytujes v prasnom prostredi je mozne ze mas len zapraseny otvor pre mikrofon (alebo kontakty mikrofonu-najcastejsia jednoducha vada) hlavne ked to nerobi od novoty
anonymous15.06.2009 - 12:49 Trvalý odkaz
bike1: a je to tu 905 pojde na reklamaciu :-((( mam ho cca 3 tyzdne vcera som zacal trochu aktivnejsie pisat sms a zacalo zlyhavat tlacidlo "C" dnes uz je problem funkcny na 98% nabralo novu funkciu pri hudbe reaguje ako tlacidlo pridavania hlasitosti v pohotovostnom rezime samozrejme ze zobrazi stav telefonu aaaaach skoda :-/// snad len nevydareny kus :-(
anonymous21.06.2009 - 14:44 Trvalý odkaz
Elena: Na type C905 ma fascinoval fotoaparát, no skuto?nos? je úplne iná. Fo?ák nie je tak dokonalý ako som ?akala. Priblíženie je úplne nepoužitelné, fotky sú ako obrazy namalované štetcom. Za slne?ného po?asia nie je možné urobi? kvalitné fotky, pretože prevláda biela a fotky sú akoby potiahnuté fóliou. Skúsim reklamova?, ale bolo mi povedané, že sa tým asi ni? nevyrieši.
anonymous22.06.2009 - 00:46 Trvalý odkaz
majdy: ...no tak to su riadne hluposti co si tu popisala ohladom toho fotaku,....kazda do bodky!!!,...to moze powedat iba kto nevie fotit abo nema poriadne skusenosti,....
anonymous22.06.2009 - 21:58 Trvalý odkaz
bike1: to si nevsimaj kazdy tu pise presny opak tak snad nikto neuveri jednej osobe co ide proti recenzii a dalsim prispevkom vyssie uvedenych
anonymous26.06.2009 - 04:48 Trvalý odkaz
majdy: ...jj,.mas pravdu,...len dost ma to zaskocilo,..lebo to akoby patrilo k inemu mobilu a nie k tomuto,.nechapem ako moze niekto napisat na taky mobil nieco take :D,...a navyse ked to bol aj naj fotomobil roka,.......inak neviete niekto ako to chodi s tymi aktualizaciami??,.myslim konkretne to ze ci tie dalsie nove funkcie ako napr...snapfish budu dostupne az casom,..alebo uz to je dostupne akurat mi nenaslo novy firmware ?:D,..
anonymous30.06.2009 - 13:22 Trvalý odkaz
bike1: talefonik sa vratil vyreklamovany vymenili klavesovy flex ze vraj aj menili SW ale stiahnute temy a aj telf zoznam (cisla v pamati telf) tak isto aj sms v tel zostali a ja som si kvoli tomu bral vtedy pol dna vo work volno :-D zastavil som sa v orange ze som si zabudol skopirovat zoznam ale uz bolo neskoro telf zobral kurier
anonymous30.06.2009 - 20:16 Trvalý odkaz
bike1: a uz je tam s5 tlacidlo"C" opravili ale zase tlacidlo nad displejom v pravom hornom rohu pokazili islo tazko stlacit tak som sa musel znova zaniest do orange :-(
anonymous09.07.2009 - 18:33 Trvalý odkaz
frydex: tak ku reklamacii sa pripajam aj ja mam tento kusok priblizne 3 mesiace a nedavno mi zacal z nicoho nic zhasinat display ked som vysunul telefon a stlacil som nejake tlacitko v momente zhasol.. pred tym som pouzival K810 a ta robila to iste je to softverova chyba alebo co?? vie niekto poradit?
anonymous10.07.2009 - 16:10 Trvalý odkaz
kristof: Mám aj ja ten mobil.je to hra?ka,softverovo nani? a velmy lutujem že som to vymenil za NOKIU v´bec sa nemoze porovnat kvalitou,je to šmejd za drahe peniaze.
anonymous11.07.2009 - 12:42 Trvalý odkaz
dodo: J som taktiež kúpil ale ni som vobec spokojný,je to nekvalita.Predtým som mal samsung a ból lepší ako C905 o mnoho.
anonymous12.07.2009 - 16:13 Trvalý odkaz
BOSO: Ja ho mam a funguje spolahlivo po kazdej stranke.
anonymous12.07.2009 - 20:14 Trvalý odkaz
dodo: Jak dlho ho máš?
anonymous21.07.2009 - 16:26 Trvalý odkaz
nokia-n-gage: Ja mam tento mobil a hovorim vsetym odporcom co maju nazor ze je to srot................podla mna je to super mobil troska sa do telefonov viznam a otestoval so ho ohladom kvality...............moj nazor je taky ze na to ze je to Sonyericsson taq je to stroj..........!!
anonymous21.07.2009 - 19:01 Trvalý odkaz
mato: dobry den poprosil by som o radu , neviem si vybrat mezi SE C905 a samsungom ultra touch .dakujem za radu
anonymous22.07.2009 - 11:50 Trvalý odkaz
brloh: mato - kup si hojdacieho konika
anonymous22.07.2009 - 16:42 Trvalý odkaz
mato: mam 905 od Orange -u, a neviem si ulozit mp3 ako zvonenie. je to na to nejaky specialny postup? som ztoho lol
anonymous22.07.2009 - 17:23 Trvalý odkaz
mato: uz som na to prisiel. ale mám dalsí problém, pripojím sa na verejné wifi v kaviarni a neviem ako dalej postupovat aby som mohol surfovat.
anonymous22.07.2009 - 17:50 Trvalý odkaz
KamenUrazu: mato - az sa pripojis tak ikona wifi svieti na zeleno! Potom klasicky otvoris browser a uz surfujes na wifi sieti. No zisti ci v tej kaviarni je siet otvorena, uz som sa stretol aj s pripadom, ze otvorena sice bola ale na mobile mi to nechcelo ficat. skus niekde inde kde je wifina.
anonymous22.07.2009 - 20:33 Trvalý odkaz
mato: no ve? práveze bola zelená ikonka a otvorená sie? bolo napísané. ale ja neviem ako sa doklika? k browseru. nemás tiez tento fon? presnu cestu by som potreboval co kde mám zadat. bo som lavy z toho.
anonymous23.07.2009 - 01:25 Trvalý odkaz
mato: aplikácia orange tv player je spoplatnená? akou sumou.
anonymous26.07.2009 - 16:19 Trvalý odkaz
xyrobo: Ahojte, vyborny fon. Doteraz som mal vzdy najvyssie rady SE a ani tento ma nesklamal. Len ho netreba brat s orange.Ja ho mam z nemeckeho vodafonu a vsetko funguje ako ma. Vrelo odporucam
anonymous27.07.2009 - 02:03 Trvalý odkaz
^^: ma tento fon MegaBass? na ofic. strankach to nespominaju ani v specifikaciach, ale napr. pri G502 to tiez nepisu a on MegaBass ma :(