Sony Ericsson M600i

• 260 príspevkov
  • Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn 06.02.2006 - 12:21

Zaciatok predaja 2. stvrtrok 2006

Zname parametre

Operacny system: Symbian 9.1, UIQ 3.0

Vnutorna pamat: 80 MB

Pamatova karta: Memory Stick Micro (karta 64 MB sucastou balenia)

Hrubka: 15 mm

Displej: dotykovy, uhlopriecka 2,6", 262 tisic farieb

Komunikacia: UMTS, GPRS, infraport, Bluetooth, USB

Softver: prehliadac a editor formatov Microsoft Word, Excel a PowerPoint, prehliadac PDF, podpora nejroznejsich e-mailovych systemov, antivirusovy program, firewall, VPN klient, push e-mail, internetovy prehliadac Opera, RSS citacka, synchronizacia

Multimedia: prehravanie videa 30 kb/s, online zdielanie obrazkov, podpora MP3, AAC a dalsich formatov, streaming audia a videa, audio vystup na systemovom konektore, Java MIDP 2.0, 40hlase vyzvananie.

Zdroj: MM.sk

• v0zik08.12.2007 - 19:14 Trvalý odkaz

cawte rozbehal uz niekto na tom nejake bluetooth GPS ? je to pre mna dost podstatne...najskor som chcel P1i ale je to dost drahy smart...nepotrebujem fotak a m600i sa mi paci. skoda toho wifi ale nejako to prezijem. a este jedna otazocka: je niekde v mobile nejaky sprievodca co mi ukaze ako mam zadavat znaky pri tom rozpoznavani pisma? napr. ako zmazem pismeno,spravim medzeru,dvojbodku atd.? diky za vsetky odpovede...

Mikullas08.12.2007 - 19:36 Trvalý odkaz

Napr. pisani sms stlac MORE a daj HELP. Tam vyhladaj polozku Handwriting Recognition.

v0zik08.12.2007 - 19:57 Trvalý odkaz

ok dik. ak bude niekto vediet nieco o tom gps tak dajte vediet. a ktory gps modul by ste mi odporucali? tak okolo 2000 sk by sa nieco naslo?

graffoo09.12.2007 - 08:38 Trvalý odkaz

este dodam, ze v tej napovede nie su vsetky znaky a prikazy. tu na fonoch bol clanok s tabulkou vsetkych znakov a prikazov. napr. dvojbodku napises tak, ze potiahnes ciaru od spodu hore a za nou spravis dve bodky. takto sa da robit viacero specialnych znakov. plus prikazy na kopirovanie textu a pod

v0zik09.12.2007 - 10:32 Trvalý odkaz

noo aspon sa budem mat co ucit :) ...a nevies ako sa volal ten clanok alebo kde bol ? lebo netusim kam sa mam pozret :) dik...

Filipo09.12.2007 - 12:19 Trvalý odkaz

pozri sa do manualu, tam to je ak sa nemylim...
    inac grafiku coze si sa tak vratil k lilinke ?

graffoo09.12.2007 - 12:24 Trvalý odkaz

aaale to vies, stara laska nehrdzavie :lol:

simumarek09.12.2007 - 12:32 Trvalý odkaz

Ten clanok bol niekde v novinkach, alebo do zakladneho hladania na hlavnej stranke zadaj "specialne znaky"

v0zik09.12.2007 - 16:43 Trvalý odkaz

diky...uz mi chyba len odpoved na tu otazku s GPS a bude to hotova vec :)

dalsen09.12.2007 - 17:26 Trvalý odkaz

gps modul nokia ld-3w mi funguje spolahlivo., do 3 tisic ale neviem ci vojde.

v0zik09.12.2007 - 22:45 Trvalý odkaz

fuuu...no a dalsie 2 otazocky :)

1. ked si dokupim BT GPS tak si budem musiet dokupit aj navigacny soft s mapami ? ak ano, tak sa pytam ci sa da ten soft niekde stiahnut...nevravim ze mi mate dat linky a pod. ja viem ze je to nelegalne a ze to nieje tolerovane na tomto fore, ja sa len pytam ci sa da...
    2. ako sa na tom da rozbehat net cez bluetooth ? myslim tak, ze PC bude vyuzivany ako modem, a na m600i budem na nete :)...budem potrebovat nejaky bluetooth modul do PC ? lebo v PC nemam bluetooth...

Fizzy20.12.2007 - 23:32 Trvalý odkaz

Prosim Vas,
    mam jeden problem s touto hrackou.
    Budik mi na nom zvoni ako sa mu zachce :(
    Mam nastavene budenie (tri aktivne budiky). Ked niektory deaktivujem tak on si aj tak zvoni na druhy den dalej (chap deaktivaciou odskrtnutim).
    Uz som aj zmenil casy ale on si zvoni stale v ten isty cas, kazdy den. Konkretne kazde rano o siestej :(
    v casoch budika nefiguruje ani jeden cas 6.00
    Uz som z neho uplne zufali :(
    nevie niekto poradit?
    jedna sa o vstavany budik, ziadna doinstalovana aplikacia.
    Diki moc.

Fizzy20.12.2007 - 23:34 Trvalý odkaz

vozik, prave to skusam ale nejde mi to :(
    som si nainstaloval aj Active Sync do fonu ale nic :(
    na starej P910 mi to islo v pohode ale teraz akosi nist.
    Nevie niekto poradit?

Mikullas21.12.2007 - 01:55 Trvalý odkaz

Fizzy, restart? btw, mna ten budik nikdy nezobudil aj ked som ho mal pri hlave, tichy a iba raz zvoni, stale pouzivam radsej ten na dumboch.
    Ja mam tiez problem. Stylus mi velmi slabo drzi v tej strbine a mam dojem ze problem bude skor vo vysuchani strbiny ako v zmenseni stylusu. Nehake skusenosti?

graffoo21.12.2007 - 07:51 Trvalý odkaz

fizzy a nemas nahodou opakovanu cinnost v kalendari? stava sa...
    miki strbina vysuchana nebude, skor povoleny drot, ktory ten stylus drzi. otvor kryt baterie a skus sa s tym drotom nejak pohrat :badgrin:

Fizzy21.12.2007 - 08:59 Trvalý odkaz

graffoo - ten budik nieje v kalendari. a ano, mam tam ponastavovane ze ci denne, tyzdenne alebo raz. Ale ked ti poviem ze ten budik o siestej som ZMENIL asi pred dvoma tyzdnami na pol osmu a ono to stale zvoni o aj siestej??? ako nechapem!!!
    Mikulas, na budik staci dat kratku melodiu, najlepsie s tych predvolenych ;)
    jj, ale dumb phony su na budiky najlepsie, taky siemens napriklad ;)

graffoo21.12.2007 - 09:24 Trvalý odkaz

mozno ze je nieco s casovymi zonami. ked nepomoze uz ani to, tak master reset. alebo flashnut FW...

Fizzy21.12.2007 - 09:29 Trvalý odkaz

no prave taketo veci ja nechcem, reset a pod :( asle asi to bude jedina moznost. Zalohovat a resetnut. :(

graffoo21.12.2007 - 09:47 Trvalý odkaz

sak zaloha je v pohode s pc suite. v najhorsom pripade zazalohujes kontakty, kalendar a ulohy na pamatovku...

Fizzy21.12.2007 - 09:55 Trvalý odkaz

jj, len nemam book, cize to musim hodit do compu v Poprade a to je troska zlozitejsie, preto sa mi dotoho tak nechce ;)

graffoo21.12.2007 - 10:23 Trvalý odkaz

aha, tak to je potom ina vec...

graffoo21.12.2007 - 10:49 Trvalý odkaz

hmm, mna budila M600 v pohode. a aj P1. druha vec je, ze mam taku vadu. ja sa vzdy zobudim par minut pred budikom a cakam kedy ho budem moct vypnut :D

Marian21.12.2007 - 12:10 Trvalý odkaz

s tym budikom sa mi to raz stalo na E50. Zvonila kedy chcela. Pomohol len reset. btw grafiak mam ten isty problem. Aj dnes rano, cakam, cakam a nic, tak som sa kukol na telefon a on aj zvonil, len ja som vypol zvuky :D

Mikullas21.12.2007 - 12:13 Trvalý odkaz

Kazdy system obcas zblbne, bez nejakeho logickeho vysvetlenia. Takze reset. Alebo si skusal aj on/off?

graffoo21.12.2007 - 12:22 Trvalý odkaz

atlis, ja som tiez minule mal tichy rezim, tak som cakal jak pako ze kedy bude zvonit. a ked nezvonil, tak som spal dalej :D a potom som sa zobudil az ked bolo svetlo vonku :)

Marian21.12.2007 - 14:17 Trvalý odkaz

Nahadzovat starsi FW asi nebude dobre riesenie, normalne ho natvrdo resetni... btw po resete nenahadzujm nic zo zalohy, ale nanovo.

borizz21.12.2007 - 15:21 Trvalý odkaz

Ako ja som zalohu riesil len v pripade kontaktov, kalendara a nejakych suborov presunom na kartu. Zvysok som nechal preflashnut a islo to. U noveho FW by nemal byt problem s blbnutim budika. Jedine na co si treba dat pozor je, aby nebol zapnuty tichy rezim :lol: ze graffiku :lol:

simumarek22.12.2007 - 20:18 Trvalý odkaz

Pekne opakovany budik bez mnosti opakovania alebo az s prilis castym opakovanim :) Kde jen ty soudruzi udelali chybu?

baldy22.12.2007 - 20:29 Trvalý odkaz

tak tak:) a clovek by povedal ze budik... taka obycajna funkcnost.. a tolke problemy robi

Fizzy23.12.2007 - 12:37 Trvalý odkaz

tak to ste ma nepotesili chlapi :(

Mikullas31.12.2007 - 02:22 Trvalý odkaz

Important update of Pdf+ for UIQ 3.x
    mBrain Software have updated their Pdf+ application for the UIQ 3.x platform. It is now available in two versions: Pdf+ Basic (basic functionality: view all pages, go to any page, search for strings, set the zoom level, full screen and landscape mode and reflow the text; Chinese and Japanese PDF files are fully supported, email attachments and PDF files downloaded from the Web can be read as well) and Pdf+ Standard (bookmark support, following of links, opening of websites, sending Emails and dialing phone numbers; full support for password-protected PDF files). It is also possible to upgrade from Pdf+ Basic to Pdf+ Standard, by installing Pdf+ Standard Upgrade. For owners of the Sony Ericsson UIQ 3.x smartphones with Pdf+ in ROM, such as the P990, the M600 and the P1, a special, and free, distribution is available that will install Pdf+ Standard on their device.
    Teraz nechapem tej poslednej vete. Mam platit za ten upgrade alebo nie?

simumarek31.12.2007 - 03:10 Trvalý odkaz

Nie ak mas niektory s tych modelov ktore su tam spomenute a mas pdf priamo v rom tak ho mas zadarmo ;)

borizz31.12.2007 - 09:06 Trvalý odkaz

A uz si to aj nahodil?? Zaujimali by ma citelne zmeny, ci napr. nedoslo k zrychleniu otvarania a podobne..

EDIT: Takze som to nakoniec nahodil dnes a musim povedat, ze zatial sa mi javi ako rychlejsi. Skusim este zlozitejsie PDF, kde su prekladane viacere vrstvy, ale inak napr. cennik TMO mi otvorilo takmer hned. Info okienko s nazvom drawing je tam fakt minimalne, resp. kratsie ako doteraz. Takze zatial som s tym updatom spokojny a odporucam vsetkym majitelom P990, M600 a P1.

dalsen31.12.2007 - 14:56 Trvalý odkaz

akurat vcera som to cital na my-symbian.com a riesil podobny problem. Tazke dik :)

dalsen31.12.2007 - 16:12 Trvalý odkaz

len nerozumiem preco sa sa to vola upgrade, vytvori novu spustaciu ikonu. :( off/on phon nepomoze.

borizz31.12.2007 - 17:45 Trvalý odkaz

no neviem ako u teba ale moja P1 nainstalovala update a mam len 1 ikonu na spustanie. vsetko funguje ako ma a aj bez restartu

graffoo02.01.2008 - 22:59 Trvalý odkaz

no ja mam ikony na PDF+ dve. jedna je tam, kde bola, druha je samozrejme v tools, ako kazdy novy program. aj po presunuti ikony do office tam svietia dve. ale system pri otvarani PDF spusta novsiu verziu, takze ma to moc netrapi...

Lenka Ivančíková03.01.2008 - 10:49 Trvalý odkaz

ja to mam tiez ako graffik a v pohode.

borizz03.01.2008 - 10:54 Trvalý odkaz

Aha pardon moje slepe oko si vsimlo ze aj ja tam mam 2 ikonky na PDF+, tak, ktora je v Tools ma nazov PDF+ Standard, ta v Office ma len PDF+ :lol: ospravedlnujem sa za loz a klamstvo :? :lol:

graffoo03.01.2008 - 11:20 Trvalý odkaz

je ti odpustene hriesniku :lol:
    ale zaujimalo by ma, ci tento update zahrnu do novsieho FW priamo chlapci od SE...

Mikullas03.01.2008 - 11:34 Trvalý odkaz

Na M600i uz nebudu dalsie firmware, jedine ze by si sa bavil o P1i :)

borizz03.01.2008 - 11:50 Trvalý odkaz

No podla mna to myslel na P1 ;) inak bodlo by, keby bol podobny update spraveny aj u Quickoffice pripadne u Docs2Go (tu by stacila aspon novsia verzia, ktora by podporovala aj komplet diakriticke znaky) :?

Mikullas09.01.2008 - 01:17 Trvalý odkaz

Da sa nejak ovplyvnit, aby vstavana Opera otvarala html verziu gmailu? Lebo vacsinou mi to otvara wapovu.

borizz09.01.2008 - 07:55 Trvalý odkaz

staci mat vypnuty fit to screen a potom ti nacita webovu verziu ;)

Mikullas09.01.2008 - 09:08 Trvalý odkaz

stale to viac nacita wapovu, skusil som aj vymazat private data (preistotu :) )