Sony Ericsson M600i

• 260 príspevkov
  • Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn 06.02.2006 - 12:21

Zaciatok predaja 2. stvrtrok 2006

Zname parametre

Operacny system: Symbian 9.1, UIQ 3.0

Vnutorna pamat: 80 MB

Pamatova karta: Memory Stick Micro (karta 64 MB sucastou balenia)

Hrubka: 15 mm

Displej: dotykovy, uhlopriecka 2,6", 262 tisic farieb

Komunikacia: UMTS, GPRS, infraport, Bluetooth, USB

Softver: prehliadac a editor formatov Microsoft Word, Excel a PowerPoint, prehliadac PDF, podpora nejroznejsich e-mailovych systemov, antivirusovy program, firewall, VPN klient, push e-mail, internetovy prehliadac Opera, RSS citacka, synchronizacia

Multimedia: prehravanie videa 30 kb/s, online zdielanie obrazkov, podpora MP3, AAC a dalsich formatov, streaming audia a videa, audio vystup na systemovom konektore, Java MIDP 2.0, 40hlase vyzvananie.

Zdroj: MM.sk

• borizz09.01.2008 - 11:29 Trvalý odkaz

preco ved staci zadat www.gmail.com a pri vypnutom fit to screen mi vzdy nacitalo webovu verziu...ak das len gmail.com tak server to podla typu prehliadaca vyhodnoti ako wapovu verziu ;) takze skus napisat aj www pred adresu ;)

borizz09.01.2008 - 12:22 Trvalý odkaz

najprv si vypol a zadal si tu adresu??

simumarek09.01.2008 - 14:19 Trvalý odkaz

Ale ak otvoris wap werziu gmailu, tak na spodnej strane, posledny riadok by mala byt volba standartne html zobrazenie a ked na to kliknes tak ti otvori normalny gmail, potom uz staci len tento odkaz co sa otvori ulozit medzi zalozky a potom pri kazdom otvoreni tejto zalozky ti automaticky otvori HTML zobrazenie Gmailu.

Mikullas09.01.2008 - 16:29 Trvalý odkaz

jo, diky, tie zalozky ma nenapadli. Ten link na spodku nemam, je tam iba link na help.
    Obcas mi to nacita aj html a tak som hned dal zaloziek.

borizz09.01.2008 - 17:21 Trvalý odkaz

Miki a ako primarny ucet pouzivas wap alebo internet?? Lebo ja pouzivam len internet a pri www.gmail.com mi otvori normalne web verziu

Mikullas09.01.2008 - 18:50 Trvalý odkaz

APN je internet.t-mobile.cz , takze ono je to asi take obojake :) Na net mi funguje aj apn "internet", ale vtedy sa casto stava ze platim data navyse. Nechapem tomu systemu co ma TM CZ.

borizz09.01.2008 - 19:41 Trvalý odkaz

Jaj jasne ty si u ceskych bratov ;) no tak to potom nefim ale mohlo by to eventuelne suvisiet aj s APN...cesi to maju trosku divne co sa tyka fakturacie dat ;) no nic ale aspon to mas...

Mikullas15.02.2008 - 01:30 Trvalý odkaz

dnes sa mi znova stalo ako som uz predtym raz pisal, ze mi nechcel tento fon prijat ziadne sms. Priatelke vypisovalo ze sms sa neda odoslat na moje cislo, pritom mne fungoval fon uplne normalne, obcas som chodil na net, poslal sms ci zavolal ci prijal hovor, ale vypisy mi nechodili. tak som musel vypnut, zapnut fon... kurna a prave na Valentina...