W580i

• 265 príspevkov
  • oldschoolak 18.09.2007 - 01:50

Mam ten to telefonik asi hodinku.Som spokojny,display,rychlost no skratka vsetko,len mi nefunguje funkcia trackID na rozpoznavanie pesniciek.Kupil som to v Tmobile tak neviem ci preto ci preco ale serie ma to trochu.Kvalita sluchadiel je v pohode.Ale pocuvat to budem asi z koss porta pro..hlasitost je v pohode podla mna len na najvyssej to neak skresluje a ani na nizsej neje kavalita neak extra-oproti Ipodu. poradte mi s tym track ID

• Quo17.02.2008 - 12:21 Trvalý odkaz

necakaj na prasknutie ostatnych a reklamuj hned, ako sa zavada prejavi! to je dolezita zasada

Quo17.02.2008 - 12:48 Trvalý odkaz

Vzdy treba vec reklamovat hned ako sa zavada prejavy a necakat kym sa k tomu este nieco ine pridruzi. To to chces ist reklamovat az ked budes mat celu klavku dolamanu?

Vseved17.02.2008 - 14:21 Trvalý odkaz

Tak jo, zajtra ho odnesiem do pomarancu na reklamaciu, len dufam ze mi tam daju uz lepsiu klavesnicu, nie tu istu. Lebo potom nema zmysel to reklamovat, nemam chut ani cas ho stale dookola reklamovat...

Quo17.02.2008 - 16:58 Trvalý odkaz

Zreklamujes 3x zlomenu klavku a mozes mat novy fonik. Ja viem, je to otravne behat s fonom a vypisovat reklamacie, pripadne sa hadat s pracovnikmi v predajni a podobne (klasicke reklamacne komplikacie). Mozno medzitym SE uz zapracoval na lepsom prevedeni klavky a dostanes uz bezporuchovu :)
    Kazdopadne, cim skor tam pojdes, tym skor mas mobil nas5 doma

Arwie17.02.2008 - 23:09 Trvalý odkaz

ja stale cakam kedy zavolaju z Tmobilu, ze ma opraveny fonik caka na predajni :(

peterd119.02.2008 - 22:04 Trvalý odkaz

Chcel som tento mobil pre priatelku, ale ako to tu citam tak ho chcem stale menej a menej. Este pockam, dufam, ze s tymi klavesnicami cosi spravia...aj ked asi marne cakanie :?

Acinonyx19.02.2008 - 22:58 Trvalý odkaz

Chcel som tento mobil pre priatelku, ale ako to tu citam tak ho chcem stale menej a menej. Este pockam, dufam, ze s tymi klavesnicami cosi spravia...aj ked asi marne cakanie :?
    preco menej a menej?? ved ja ho mam 2 mesiace,spoluziacka (teda skor spolustudentka) uz takmer pol roka a vobec ziadna vada....ziadna prasknuta klavesa....a ine sa tu neriesi....len klavesnica

Vseved19.02.2008 - 23:24 Trvalý odkaz

Inak je to naozaj zaujimave s tou klavesnicou, lebo aj kolegina ho ma z Orange, o 3 mesiace dlhsie ako ja, pise ovela viac SMS ako ja, a ziadna klavesa jej este nepukla...

peterd120.02.2008 - 11:53 Trvalý odkaz

Takze chcete povedat, ze to zalezi od kusu? . . . Ak je to tak...tak potom je to ako loteria? :roll:

stevozz20.02.2008 - 18:40 Trvalý odkaz

ja ho mam uz mesiac a 10 dni a ziadna prasknuta klavesnica ....chlapec sa snim hraje kazdy den...mam ho od orange

peterd120.02.2008 - 18:47 Trvalý odkaz

no tak... aspon nejake pozitivne spravy...hned to s tou kupou vyzera lepsie :) este klesne pre vernych na vyssi pausal na 990Sk a asi neni co riesit :)

miskos20.02.2008 - 19:39 Trvalý odkaz

no ja mam tento problem asi tyzden (inac mam ho skoro pol roka - tak nwm. preco prave teraz) a ta klavesnica je :badgrin: prasknuta na tlacidle 2, 4, 0 , moc divne... kym mi to neodpadne tak to velmi nechcem reklamovat :oops: . Jako trapas ze neco take mohli dat do seriovej vyroby...

pusinka928.02.2008 - 11:28 Trvalý odkaz

ahojte, chcela by som sa spytat, kde by som zohnala w580i v ruzovej farbe a za aku cenu.. dakujem..

Lenka Ivančíková28.02.2008 - 13:07 Trvalý odkaz

Metro Pink W58Oi neviem,ci u nas zozenies.Ale da sa dokupit ruzovy kryt.Cena je okolo 1000 Sk.

Vseved28.02.2008 - 14:13 Trvalý odkaz

Tak dnes som ho odniesol do Orangeu na reklamaciu, som zvedavy ci tam daju lepsiu Klavesnicu...

Lenka Ivančíková28.02.2008 - 20:31 Trvalý odkaz

a nevies kde by som zohnala ten ruzovy kryt
    to neviem,skus skor nejaky kamenny obchod s neoriginalnymi krytmi.V Cine totiz vedia vyrobit vsetko.:lol:

Slik29.02.2008 - 18:36 Trvalý odkaz

W580i z Orange! Nijako sa nedaju nastavovat svetelne efekty. Udalost z kalendara sice pripomenie ale po zhasnuti displeja nijake upozornenie ani naznak zmeskanej udalosti. Je to bezne? Je to Orangeom alebo je zly soft.?

mr.pedro03.03.2008 - 12:32 Trvalý odkaz

ok tak som si nakoniec zobral W580...mam ho od minuleho pondelka, cize presne tyzden...zatial som velmi spokojny, avsak som sa nedokazal pozerat na ten hlupy Orange FW viac ako jeden den, a preto som ho hned v ten den ako som ho dostal preflashol....nemohol som sa pozerat na tu hlupu pomalu listu od orangeu a na to ako orange blokol Flash menu....ved orange viac kazi phony ako ich robi lepsimi....teraz tam mam krasne skiny Walkmanu a Pekne flash menu...zatail sa ziadne tlacitko nezlomilo...nechcem to zarieknut, ale sa mi zdaju celkom pevne a zda sa mi, ze ani nevyzeraju na to, ze by mali puknut....no co uspel uz niekto s reklamaciou?

Vseved03.03.2008 - 12:43 Trvalý odkaz

Aj mne sa zdali ze su pevne, a ze nepuknu... A predsa pukli... :-)

Vseved05.03.2008 - 21:45 Trvalý odkaz

Tak dnes mi volali z orangeu, ze si mozem prist pre telefon. Necakal som ze to bude tak rychlo, odniesol som ho reklamovat len minuly tyzden vo stvrtok... Som velmi zvedavy, ci tam dali lepsiu klavesnicu...

Arwie06.03.2008 - 00:50 Trvalý odkaz

mne dnes pisali z t-mobile, ze si ho tiez mozem vyzdvihnut.
    na vikend idem do Brna, takze ked sa k nemu v pondelok dostanem, tak napisem

Vseved06.03.2008 - 11:25 Trvalý odkaz

Uz ho mam konecne doma, v servise vymenili klavesnicu a obnovili tovarenske nastavenia (co malo za nasledok resetovanie vsetkych udajov o chodzi...) Som zvedavy kedy mi pukne prve tlacidlo, predtym to trvalo 3 tyzdne... :-)

Dante07.03.2008 - 00:28 Trvalý odkaz

Chcel by som sa opytat. Vsetci pisete o tom ze orange pokazil Fw. Kde sa da zohnat oryginal od SE. Sam by som to nerad robil popripade kde mi to urobia a za kolko?
    Vdaka za odpoved

mr.pedro07.03.2008 - 00:55 Trvalý odkaz

chod na www.se-tuning.cz...a studuj jeden, dva vecere a spravis si to sam a zadarmo...ak niecomu nebude rozumiet, kontaktuj ma PM priamo na se-tuningu...moj nick je tam tiez "mr.pedro"...nezabudaj vsak na zalohu...

Dante07.03.2008 - 13:22 Trvalý odkaz

Ja by som predsa radsej vyuzil sluzby niekoho ineho. Viem ze mi to nepridava na skusenostiach ale vobec sa nerozumiem co mam kde spravit a ani v tom semania neviem co mam citat

mr.pedro07.03.2008 - 17:04 Trvalý odkaz

odkial si?....mohli by sme sa dohodnut, ak si z mojho okolia....ja som z Vranova nad Toplou....pri Presove

Dante07.03.2008 - 20:54 Trvalý odkaz

Ja som z BA. Viem ze mi chces dobre ale neslo by to napr. dat do se servisu a tam by mi to spravili?

Vseved07.03.2008 - 20:59 Trvalý odkaz

Samozrejme by to slo. Beru za to okolo 500Sk

Dante08.03.2008 - 00:16 Trvalý odkaz

Mno Dakujem presne to som potreboval vediet. A nemali by robit ziadne problemy, myslim v tom servise ze?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease08.03.2008 - 00:48 Trvalý odkaz

No v oficialnom servise ti to nespravia. Musis ist do mobilshopu.

Dante08.03.2008 - 00:56 Trvalý odkaz

Vie mi tu niekto odporucit v BA nejaky ktory je ludsky o cenu mi az tak nejde ale o sluzby. Totiz nemam dobre skusenosti s mobilshopmi

stevozz08.03.2008 - 06:43 Trvalý odkaz

spravia ti to aj v oficialnom servise, zaruka nepada ale beru najviac.......v kosiciach som sa informoval tak beru 400sk a v mobilshopoch to spravia za 300sk.... robil mi to cca asi tri hodiny lebo odstranoval dost vela ochran alebo co.....hlavne ze to spravil a mobil ma svoje funkcie ako ma mat!

Vseved08.03.2008 - 07:36 Trvalý odkaz

V ktorom mobilshope v Kosiciach ti to robili za 300Sk? Ja som sa pytal na cenu v jednom mobilshope v Ruzomberku, a tam chceli za decustom az 600Sk...

Dante08.03.2008 - 11:11 Trvalý odkaz

Aha no mne tzch 600sk vyhovuje a este ked mi to urobia v orig. servise sa budem musiet popytat. Chalani velka vdaka ze ste boli ochotny mi odpovedat na otazky. Dakujem

mr.pedro08.03.2008 - 14:45 Trvalý odkaz

ja by som teda servisu tolko penazi za to nedal...spravil som si to sam a mam zalohu....keby mi pukla klavesnica, hodim tam zalohu a dam reklamovat a bolo by to bez problemov...a k tomu som si to spravil zadarmo, mam tam asi 30-40 walkman skinov, viac sa mi nechce stahovat, asi 30 flash menu, nove ikonky baterky, signalu atd, lepsie camdrivery, acustic drivery (to znamena, ze mi robi lepsie fotky, ma lepsiu kvalitu reprodukcie hudby) a kopu inych vylepseni...som maximalne spokojny...to co som vam vymenoval by vam nespravili v ziadnom servise...a keby aj, co pochybujem, asi by ste sa nedoplatili....

Dante11.03.2008 - 09:45 Trvalý odkaz

No ja niesom moc zrucny v oblasti pocitaca a uz vonkoncom nie prepalovani softu do mobilu takze to radsej neham na niekoho kto to nepokazi.

Dante11.03.2008 - 12:55 Trvalý odkaz

Myslite ze Se nieco s tymi klavkamy robi alebo kaslu na to. Podla toho ako sa ludia stazuju je im to asi fuk

ferraridh16.03.2008 - 13:17 Trvalý odkaz

Ahojte,

prave sa rozhodujem medzi SE W580i a W880i. V hre je este k55Oi. Na klasicke pouzivanie, obcas hudba/radio

Viete poradit, ktory...?

Diiiikes :)

Quo16.03.2008 - 13:26 Trvalý odkaz

W880i je tenky, z dobreho materialu, ma 3G a telefon sa bude kazdemu pacit. akurat klavka - na tu si treba zvyknut. K550i ma zas kvalitnejsi fotacik a o kustik pohodlnejsiu klavku ako W880i, akurat, ze uz ma takmer predpotopny displej - 320x240(W880i) je predsalen viac ako 176x220 (K550i).
    No, a ak rad cestujes do servisov a rad nadavas na dolamane klavesy, tak sa rozhodni pre W580i. Ta je z tychto jedina vysuvacia a kedze SE nie je bohvie aky odbornik na slajdre, tak aj ta konstrukcia je taka :lol:

samo16.03.2008 - 13:46 Trvalý odkaz

chod do W910i,jediny dobry slajder,ma funkcie W580i naviac 3G s HSDPA,lepsi displej,lepsia konstrukcia,no nema fotak s AF,a je tenky ako W880i

Dante19.03.2008 - 13:16 Trvalý odkaz

Ano to mas pravdu ma navyse HSDPA . ale vezmi si ten cenovy rozdiel voci w580i a co ma az takeho navyse 3G nevyuzijes vsade a videohovor napr. ja vobec nevyuzivam. Sukromie je sukromie. Takze w910i je dobry fon ale za tu cenu by mohol mat aj viac ako ma. A s tym AF to nema ani jeden teda W580, W910. Takze ja by som sa poohliadol po niecom uplne inom

komar9921.03.2008 - 17:11 Trvalý odkaz

zaujimalo by ma, ze preco nikto nepoukazuje na take "vymozenoosti" orangeovskej upravy founov, ako je napriklad trojity pristup do hlavneho menu. cez stredove tlacitko, cez prave tlacitko a este aj cez tlacitko "menu" zrkadlovo oproti walkman tlacitku. tento fon som si vyberal aj kvoli tlacitku ktore som si pozrel na oficialnej stranke SE, a orange si na jeho miesto dosadilo to tlacitko menu...vsimol si to este niekto? a da sa nejakym "legalnym" sposobom zmenit prave a lave tlacitko? nebodaj aj to tlacitko "menu"????dikes

Vseved21.03.2008 - 19:21 Trvalý odkaz

Nie nikto si to tu nevsimol, ty si prvy... :-)

Vseved21.03.2008 - 21:53 Trvalý odkaz

A bingo! Prave mi znovu pukla stvorka. Takze nova klavesnica vydrzala len 15 dni... Mozem po tretej reklamacii ziadat o uplne iny telefon, bez odstupenia od zmluvy?

borizz21.03.2008 - 22:14 Trvalý odkaz

Mozes o novy kus ziadat...ale to nie je dobre ze ti to znovu prasklo :?

komar9921.03.2008 - 23:49 Trvalý odkaz

takze co, nikto mi nevie povedat co s tymi troma nezmyselnymi menu tlacitkami????

borizz22.03.2008 - 00:11 Trvalý odkaz

komar nic s tym nespravis. jediny sposob ako sa toho zbavit je decustomizacia ale tym padom riskujes stratu zaruky. bohuzial orange dost krepo customizuje SonyEricssony :?

komar9923.03.2008 - 01:54 Trvalý odkaz

no fakt ma to mrzi, lebo na tento telefon som sa fakt tesil, no orange to pobabral...ak mate nejaky iny napad ako sa nejakymi shortcutmi sikovne dostat k nejakym aplikaciam resp. prikazom, dajte vediet. sipka hore=fotak, dole=adresar, dolava=video player a doprava=bluetooth on mi uz zdaleka nestacia...dikes za postrehy...