W580i
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

oldschoolak 18.09.2007 - 01:50
Mam ten to telefonik asi hodinku.Som spokojny,display,rychlost no skratka vsetko,len mi nefunguje funkcia trackID na rozpoznavanie pesniciek.Kupil som to v Tmobile tak neviem ci preto ci preco ale serie ma to trochu.Kvalita sluchadiel je v pohode.Ale pocuvat to budem asi z koss porta pro..hlasitost je v pohode podla mna len na najvyssej to neak skresluje a ani na nizsej neje kavalita neak extra-oproti Ipodu. poradte mi s tym track ID
mr.pedro23.03.2008 - 03:53 Trvalý odkaz
decustomizuj ako ja, najprv si vsetko zalohuj ako ja...a mas to (Orange FW) z krku -ako ja :D/ ....Navstiv www.se-tuning.cz a studuj tam vela navodov....
komar9923.03.2008 - 11:11 Trvalý odkaz
najradsej by som bol keby sa mi o to verdel niekto z PO, resp. KE na to pozret...momentalne musim totiz studovat ine veci :( .tak uz musim len dufat ze si niekedy na to vzivote najdem cas... ;)
mr.pedro24.03.2008 - 02:05 Trvalý odkaz
ja som z Vranova...nedaleko Kosic...ak mas chut prist...tak prid... ;)
dnes mi na mojej Laurinke pukla prva klavesa (6-tka)...som z toho nestastny....je to pravda, ze menia len tu, ktora je poskodena?...a co myslite, oplati sa mi cakat kym sa zlomia dalsie alebo to mam ist hned reklamovat?....
Dante24.03.2008 - 03:09 Trvalý odkaz
Ja byt Tebou tak idem hned. co sa ma co lamat klavka nech to daju len pekne do poriadku. Predsa nikto z nas si nekupuje fon aby mal zlomenu klavku
Vseved24.03.2008 - 08:41 Trvalý odkaz
Menia celu klavku. Mne napriklad prvy krat prva pukla stvorka, a teraz po reklamacia znova bola prva stvorka. Pukne este raz, a zrusim dodatok k zmluve, a zoberiem iny telefon. Je to skoda, lebo vzhladom na cenu je to naozaj vyborny fon. Az na tu nestastnu klavku...
mr.pedro24.03.2008 - 14:25 Trvalý odkaz
a aky iny telefon?ak sa smiem spytat?...lebo ja som zatazeny na SE...z dovodu ze na nich viem spravit asi vsetko :D...a Orange momentalne v ponkue nema nic co by ma zaujalo...
Vseved24.03.2008 - 15:14 Trvalý odkaz
Pravdepodobne by som zobral K810i, ja som sa aj predtym rozhodoval medzi W580i a K810i. Mozno vsak dokial sa zlomi tlacidlo aj 3 krat, pribudnu nejake nove SE...
stevozz27.03.2008 - 16:49 Trvalý odkaz
dnes som mal moznost porovnat W580i od Orange aj od T-mobile......maju odlisne predne kryty (logo) a v T-mobile idu flash temy....klavesnicu neviem posudit zdala sa mi rovnaka....zatial moja funguje perfektne a nelame sa.......
Vseved27.03.2008 - 17:09 Trvalý odkaz
Tak si radsej tri krat poklop... Ja som bol dnes odniest svoj W580i do Orangeu na reklamaciu. Slecna sa cudovala ze mi to puklo opat, vraj ci to silno nestlacam... Ze este jej nikto nereklamoval tu klavesnicu, a ja uz druhy krat...
peterd128.03.2008 - 17:18 Trvalý odkaz
akosi sa neviem dopatrat k tomu, kolko sms-iek sa zmesti do tohto mobilu...???
borizz28.03.2008 - 22:00 Trvalý odkaz
Pamat je zdielana takze prakticky neobmedzene vela. Nie je limit na nejaky pocet
peterd129.03.2008 - 01:05 Trvalý odkaz
tak to rad pocujem ;) btw...tlacitka zatial drzia...len dokedy :lol:
Vseved09.04.2008 - 20:39 Trvalý odkaz
Dnes sa mi vratil druhy krat z opravy, som zvedavy kolko vydrzi tato, uz tretia klavesnica. Predchadzajuce 2 vydrzali zhruba 3 tyzdne. Takze ratam ze zaciatkom maja ho odnesiem na specialku :-)
Arwie09.04.2008 - 22:00 Trvalý odkaz
ja hlasim opat zlomene tlacitko :( opat 6 :(
miso02110.04.2008 - 21:27 Trvalý odkaz
mne ta klavesnica drzi, ale dal som ho na reklamaciu koli zadnemu pliesku v okoli fotaku ktory sa cca za 3 tyzdne osuchal na strieborno (mam URBAN GRAY) coz mne osobne vadi, dalsia vec ktora mi vadi je ze postrane led diody vzdy po zatvoreni telefonu alebo prejdeni do wallkman-u zmenia farbu do zakladu co jest zlto-zelena coz mi to na S500i nerobilo nechapem a oni magory vymenia display myslel som ze ma porazi a uz nechcem momentalne cakat mesiac na reklamacku a kedze vymienaly display odlomyly, alebo zosuchaly spodnu cast kyrtu takze tam to vycnieva a nesedi kryt dobre dakujem "kvalitnemu servisu RASCO"
peterd116.04.2008 - 20:03 Trvalý odkaz
otazka: daju sa na tomto telefone po nainstalovani toho softveru co k nemu dodavaju SKOPIROVAT SMS do pc???
mr.pedro19.04.2008 - 02:59 Trvalý odkaz
pouzi "My Phone Explorer"
pusinka919.04.2008 - 15:17 Trvalý odkaz
ahojte, chcem sa spytat kde zozeniem tento telefon v sedo-modrej farbe s flash temami.. v o2 ho maju tusim v tej farbe len neviem ci tam su tie flash temy ako v t-mobile. diky za odpoved..
Quo19.04.2008 - 15:27 Trvalý odkaz
O2 svoje fony takmer nebranduje, preto by tam flash temy mali byt :)
pusinka919.04.2008 - 15:33 Trvalý odkaz
no super, dakujem, tvoja odpoved ma potesila.. a ked si kupim telefon z o2 budem v nom moct mat kartu z t-mobile?
peterd119.04.2008 - 18:16 Trvalý odkaz
to Pusninka9: Ano budes moct
to Mr.Pedro: THX ;)
pusinka919.04.2008 - 18:55 Trvalý odkaz
diky, takze ked si ho kupim z o2 budem tam mat tie povodne tri flash menu temy a tiez si tam potom mozem dat dalsie ze, ked to o2 neblokuje, budem tam mat kartu z t-mobile a jednoducho sa tam daju dat tie flash menu uz pri tychto novsich modeloch ako je w580i?
SnowDogg19.04.2008 - 22:33 Trvalý odkaz
Zdravim. Chcem sa spytat ako je to s tou specialkou. Mam ho este len prvykrat v oprave ale podla toho co tu citam to urcite nebude posledny krat. Takze neviete nahodou ako funguje ta specialka? To budem musiet vratit tento mobil? alebo mi vratia peniaze? alebo ako to je? Dakujem :-))) inak brutal mobil len skoda tej klavesnice :-(
Vseved19.04.2008 - 22:51 Trvalý odkaz
Tak mne sa prave zlomila uz tretia klavesnica, a znova je prva stvorka. Tato tretia klavesnica vydrzala najmenej, len 10 dni. Teraz len premyslam, aky iny mobil od nich zobrat, lebo tento uz nechcem ani vidiet.
Anonym (bez overenia)19.04.2008 - 23:19 Trvalý odkaz
Pusinka, W580i uz pravdepodobne v O2 nezozenies. Tiez som ho chcel, ale na moje pocudovanie mi na predajni oznamili ze uz je len na dopredaj, takze mozno ho niekde maju, niekde nie. Na akciovych letakoch ale stale je, u nas v predajni maju 3 makety, ale dostat ho v nasej predajni je nemozne.
To som sa pytal minuly tyzden v piatok...
O2, O2... Aspon makety mohli stiahnut
Quo19.04.2008 - 23:51 Trvalý odkaz
Na webe O2 sa momentalne tiez W580i neda objednat : http://sk.o2.com/ludia/eshop/telefony/1061-sony-ericsson-w580i.html?ste… Je tam uvedene, ze fon je nedostupny. Osobne by som ale do toho fonu nesiel. Uz pekne dlhu dobu sa ludi sazim od neho- koli klavne a problemov s tym sponenych, ludi odradzat. Ved si kukni aj tu vo fore, mnohi si nedali povedat a ... :lol: (aj ked neviem ci je to vobec na smiech, ked si predstavim, ake clovek musi mat nervy koli opakujucim sa reklamaciam... )
To by som uz radsej pozrel inzerciu a zaobstaral si napr W880i. :)
BTW: nieco ako specialna reklamacia neexistuje :) To len OR kedysi tento nezmyselny termin zaviedli
Anonym (bez overenia)20.04.2008 - 00:28 Trvalý odkaz
Jako, cital som topic o W580i. Vseved a jemu podobny maju v oblube lamanie tlacidiel :)
W580i by som bral len kvoli designu, vydrzi a displeju (pre GPS), ten je super, a tipujem ze by klavka vydrzala nejaku dobu...
Quo20.04.2008 - 00:38 Trvalý odkaz
...to si o klavke mysleli vsetci, a vidis...
BTW: ved ten disp je rovnako velky ako na 6120c, cize maly :lol: tak nechapem, preco stale vsetci ospevuju 31 x 41 mm ;)
Ak disp, tak aspon ako ma N73 atd
Anonym (bez overenia)20.04.2008 - 00:40 Trvalý odkaz
Quo, ale mysliet znamena hovno vediet. Ja si to nemyslim, ja to tipujem :)
@displaj: ja ho neospevujem, ale stale zatial pouzivam N70 176x208, alebo 3110c 128x160, tak mi tento pride celkom fit. Je to 320x240, nie?
Quo20.04.2008 - 00:44 Trvalý odkaz
jj, zial, ta klavka sa nepolame asi len tomu, co fon pouziva iba na okrasu. To s tou klavkou SE naprd vymyslel :( Detto S500. Nebyt tej klavky (odmysliet trend pouzivania naprd materialov - neprekonatelna nokia :lol: ) tak je W580i super fonik :)
Denis20.04.2008 - 01:17 Trvalý odkaz
To je s tou klavkou nenormalne. Ale zase poznam jedneho co sa mu nezlomila a mobil pouziva casto/stale.
Arwie20.04.2008 - 03:54 Trvalý odkaz
zase nebudme az taki kriticki... tlacitka sa sile lamu ale stale je mozne fon plnohodnotne pouzivat:) zlomene tlacidlo nebrani vo vyuzivani akejkolvek funkcie telefonu. neznizuje ani komfort pisania.
skor by som se navrhol vymienat celu klavku na zlomenu, ale s nastriekanym zlomom :lol: a nikomu by to neprekazalo :)
samo20.04.2008 - 11:27 Trvalý odkaz
Rovno z toho urobit gwerty ako na p1i nie :lol:? Kamarat ma/mal tento akoze "telefon",z TM. Po kratkom case mu prestali fungovat 2 tlacidla,klavesnica sa dolamala,kryt sa zacal odliepat :D,mam pokracovat? Teraz mal chlapec stastie na k800i,asi mu ju zoberiem :lol: za par korun,nasiel ju...:D
peterd120.04.2008 - 15:55 Trvalý odkaz
prosim vas ako otvarate tento telefon? nechcem nan moc tlacit lebo potom hned vrzga...neviete kde zatlacit a jak? PS: klavka po mesiaci este ide...:-|
Vseved20.04.2008 - 16:20 Trvalý odkaz
Tak si poklop 3x po dreve... :-)
peterd120.04.2008 - 16:30 Trvalý odkaz
no tak uz sa podarilo, ale stalo ma to nervov. PS: ani moc neklopem bo sa bodne ked si to tak pekne nacasujem vybrat priatelke zase novy fon :-D
pusinka920.04.2008 - 19:42 Trvalý odkaz
no hej, mate pravdu, asi by som nemala nervy chodit s tou klavesnicou po tych servisoch..skoda ho lebo sa mi inak velmi paci.. tak musim porozmyslat nad inym telefonom ale akym do 2500sk(cez bazar na nete), poradili by ste mi prosim nejaky dobry, hlavne nech ma dobre hudobne funkcie.. dakujem
SnowDogg22.04.2008 - 18:09 Trvalý odkaz
Dnes som si bol pre mobil do servisu a povedali mi ze uz tam davaju nove, udajne kvalitnejsie klavesnice a uz by sa nemali lamat. Tak uvidime ako dlho vydrzi :-)
SnowDogg26.04.2008 - 19:56 Trvalý odkaz
no z tych novych klavesnic sa az tak neteste :-( pukla mi po 5 dnoch :-( ta prva vydrzala aspon 3 tyzdne
peterd126.04.2008 - 20:52 Trvalý odkaz
a priatelke nechce puknut ani za svet:-) a bol by som aj rad bo jej fotak foti rozmazane a v porovnani s sosovkou objektivu(ci co je to)na inej 580-ke je akasi "zakalena" tak neviem co to je...:-) vidiet to hlavne ked sa zoomne fotka ze je neostra...tak by som to reklamoval aj s tlacitkom spolu
miso02126.04.2008 - 20:53 Trvalý odkaz
Mne pri aktivnom pouzivani nepukla po 2 mesiacoch vsetko bolo na tom phone v poho az ked mi ho nedobabrali v srvise kedze som ho tam daval lebo mi nasiel po display prach a oni mi odlomily kryt dekuji ty RASCO fuj
KatarinaK08.05.2008 - 21:57 Trvalý odkaz
Ja mam tento fonik od novembta a zatial sa mi nic nezlomilo alebo nefungovala tak ako ma....
Som s nim spokojna, ale uz sa neviem dockat w760i..chcem ho zamenit za w580i :-)
Velmi sa mi paci....
peterd120.05.2008 - 19:39 Trvalý odkaz
Tak uz aj ja hlasim zlomenu klavku - konkretne na 2-ke . . . (mobil je pouzivany 1,5 mesiaca) :|
Vseved23.05.2008 - 19:43 Trvalý odkaz
Tak dnes som ho odniesol uz treti krat reklamovat. Ked mi uznaju specialku, odstupujem od zmluvy, a vratia mi 2 tisicky, co som dal za W580i. Len teraz mam dilemu, aky telefon zobrat. 6120c ma laka cenou, K810i fotakom, W910i displejom, dizajnom a vybavou... :-)
Quo23.05.2008 - 22:04 Trvalý odkaz
Vezmi podla priorit :)
W910i je podla mna pan elegan, ja by som siel do neho ( 6120c tentoraz nedam hlas :lol: )
BTW: co mate vsetci s tou specialkou? Ved taky pojem neexistuje, je to normalna 3 reklamacia a ak ju uznaju, mas narok na vratenie prachov. Ja len tak, ze co stale vsetci tie "orangeovske" terminy pouzivaju :lol:
PEACE :)
Vseved24.05.2008 - 01:26 Trvalý odkaz
Quo ja vravim len to, co mi povedali v orangei. Vraj telefon teraz poslu do servisu len na diagnostiku, a ak pride odpoved ze telefon ma naozaj treti krat tu istu zavadu, tak ho poslu do centraly Orange na specialnu reklamaciu, ktoru ked mi uznaju, tak budem moct odstupit od zmluvy, a vratia mi kupnu cenu telefonu. Tiez sa mi to zda cele divne, ale budem rad, ked sa konecne W580i zabavim. Nieze by to bol zly fon, prave naopak, je celkom v pohode, az na tu nestastnu Klavesnicu...
Quo24.05.2008 - 02:34 Trvalý odkaz
Jo, ale to je zas specifikum z Orange - 3x ta ista chyba uznana v servise a mas narok na peniazky s5. To len sibnuty OR to zas musi riesit nejakou ich vymyslenoz "specialnou" reklamaciou :(
Skoda tej klavky,ta bola do...na uz na S500 a SE sa z toho vobec nepoucilo! Ale aj tak je najkrajsia cedo-modra verzia aku predavalo O2, ta pomarancova, aku predava aj OR na mna osobne posobi az moc hrackarsky :lol:
Vseved24.05.2008 - 09:27 Trvalý odkaz
Inak ten chalan v Orange mi povedal, ze takto sa lamu klavky zhruba na kazdom stvrtom kuse... Sakra, akurat aj musim byt medzi tymi 25% smoliarov... :-)
peterd124.05.2008 - 10:25 Trvalý odkaz
No tak to sa ten chalan asi dobre sekol (resp.chcel seknut), ale keby povedal,ze tak kazdy 4-ty kus je dobry tak by ma mozno namotal ;-)
Arwie25.05.2008 - 03:43 Trvalý odkaz
ked sme pri S500... spoluziacka ma zlomene komplet vsetky klavesy od 1 do 9... cudujem sa ze ho neda na reklamaciu, ked som jej vravel, ze mne to uznali