LG GT540

• Martin Hombauer 18.02.2010 - 18:54

NortySP: Ak daju dobru cenu tak celkom v poho fon do ponuk operatorov. Hned to lepsie vyzera ked tam nieje prisekany system od LG :D

• anonymous19.02.2011 - 09:21 Trvalý odkaz

Michal: Prosím vás ako upgradnem new android z 1.6 na 2.2.

anonymous21.02.2011 - 16:30 Trvalý odkaz

ketrin: som typicka sporovliva zienka... :) preto ma zaujima, ako sa da dostat stiahnute hry z netu z pc do mobilu...za market odmietam platit ale hrat sa chcem :) naivne dufam, ze sa tu najde dobra dusa, ktora mi napise presny (vzhladom na to, ze som zena aj podrobny :D) navod ci uz priamo na plochu alebo mne na carodejka008@post.sk... dakujem :)

anonymous21.02.2011 - 17:28 Trvalý odkaz

Nestor: Zuzana problém je v postupe.Musis stiahnut z LG usb driver dalej pripojit usb horna lista ide stiahnut treba ju podrzat a potiahnut smerom dole.Tam bude napis USB pripojene tukni nato zobrazi sa tabulka z textom podnou su dve tlacitka - pripojit/nepripojit das samozrejme pripojit v tom ta uz pocitac pusti na pametovku telefonu

anonymous21.02.2011 - 17:40 Trvalý odkaz

Nestor: ketrin Market je v nasich koncinach ZADARA teda za nic co stiahnes neplatis okrem prenesenych dat samozrejme ale to sa da riesit cez WIFI ak nemas datovi pausal.Samotna instalacia je relativne jednoducha supnes hru na pamatovku pomocou FILE managera najdes zlozku z hrou spustis .exe subor hra sa naistaluje.enjoy .File managerov je na markete niekolko samozrejme zadara.

anonymous21.02.2011 - 18:08 Trvalý odkaz

ketrin: dakujem za info..dlhsiu dobu nebudem mat pristup k wifi a datovy pausal nemam..neda sa to vyriesit inac? :)

anonymous21.02.2011 - 20:08 Trvalý odkaz

Nestor: Nie neda teda ak uz nemas file manager nainstalovany.Mimochodom staci sa prejst po meste a naist otvorenu siet.Viacero kaviarni,pivarni atd. ma otvorene siete.Ak niesi niekde pod zamkom tak by to nemal byt ziadny problem.btw ja bych bez datoveho pausalu nad androidom ani nerozmyslal ked to nevis vypnut tak to zere data chces ci nechces

anonymous21.02.2011 - 20:26 Trvalý odkaz

Katarína Gajdziková: take 2 tyzdne budem v horach preto sa nedostanem k wifi...a telefon som dostala, v zivote by som si ho nekupila...aj tak dakujem za pomoc, dobra dusa sa predsa len nasla..vdaka :)

anonymous22.02.2011 - 17:57 Trvalý odkaz

Jessica: Ahojte kto mi prosim pomoze mam tyzden kupeny tento telefon a som s nim srasne spokojna ma vsetko co ma mat poriadna hracka :) len si neviem radu s jednou vecou a to je ked vojdem do galerii tak tam nemam svoje priecinky ako ich mam na pamatovej karte napr: ja a tam moje fotky, rodina a tam mam rodinku auta a tam mam auta a tu ked vojdem do galerii tak mam vsetko v jednej kope co s tym?? vdaka moc pa odpiste pls

anonymous22.02.2011 - 19:36 Trvalý odkaz

Nestor: V galerii s tym nic nespravis tu sa zase dostavame k File manageru ktory je pre pouzitie androidu nevyhnutny.Ja pouzivam ES File exploler je graficky pekne spracovany a ma vela funkcii.P.p.stiahnut nejaku inu galeriu z marketu ale kedze ma fotky prilis nezaujimaju tak som sa s tym nestretol.

anonymous23.02.2011 - 22:12 Trvalý odkaz

Jakub: Chcel by som si kupit tento mobil ale neviem ci je dobra cena 141€ alebo neako tak ... :D

anonymous27.02.2011 - 15:34 Trvalý odkaz

LUCAN: Dakujem LG sa super aktualizaciu na android 2, prave som si do....l mobil. Vsetko pekne stiahlo ale neurobilo upgrade, naraz telefon v emergency mode a uz ho nezapnem, Dakujem pekne. Nikdy LG

anonymous28.02.2011 - 21:21 Trvalý odkaz

Topi37: Zdravim chcel by som sa spytat ci by ste mi nevedeli poradit mobil sa mi vybije za necely den , preinstaloval som si android a za 12 hodin sa mi mobil vybija stale... vypisuje mi ked si pozrem co pouzivalo ze system android pls co mam robit???? Dakujem

anonymous01.03.2011 - 01:29 Trvalý odkaz

slavo: Podobny problem s vybijanim som mal aj ja, ked som presiel z 1.6 na 2.1. Chod do: nastavenia-aplikacie-spustene sluzby. Ja som tu povypinal skoro vsetko, hlavne to, kde sa v nazvoch nachadzal update, cize napr widget update service (tym nazvom si nesom isty, ale taketo podobne nieco). A aj ked bolo v nazvoch, ze widget, tak z plochy mi nic nezmizlo, jedine co som si vsimol, tak ze na widgete budika zastal cas. Mne toto zabralo, a ak chces este viac predlzit, tak si z marketu nainstaluj nejaky task killer.

anonymous01.03.2011 - 20:42 Trvalý odkaz

Topi37: diky moc dufam ze mi uz pojde normalne

anonymous01.03.2011 - 21:01 Trvalý odkaz

martin: zdravim. chcem sa opytat jednu otazku. mozno to nie je az tak problem ako sila zvyku ale pri hovoroch sa vypina po istom case display. ked chcem potom ukoncit hovor tak zo zvyku stlacim tlacidlo polozenia ale ono mi len odblokuje klavesnicu cize musim to stlacit este raz a ta doba medzi tym je vzdy okolo 2-3 sekundy. da sa to nejako nastavit alebo je to proste takto vyriesene. a este jednu otazocku by som mal ci sa da prestavit vzostupny ton zvonenia. neviem ci tu uz bolo nieco z tohto rozoberane lebo som to vsetko nepresiel :) dakujem

anonymous01.03.2011 - 21:13 Trvalý odkaz

zuzana: prosíím pomoc,,,nejde mi Facebook,mail,market,,,,išlo to prvý de?,,odvtedy ni?,,,orange mi nevie pomoc?,nastavenia na nete tiež nepomáhaju,,,všetko mám nastavené ako má by? a ni?,,,som zufala a mám pocit že ho zahodím!! díky za rady,ak sa niekto najde,,,,

anonymous02.03.2011 - 15:58 Trvalý odkaz

binko: Po tom ?o som spravil tomuto fónu dostal nový život. Android 2.3 gingerbread a pretaktovaný procesor na 844 mhz! Ide ako blesk

anonymous05.03.2011 - 09:38 Trvalý odkaz

ergospace: binko ako si ho mohol updatnu? na 2.3 gingerbread? ak by si bol ochotný môžeš mi napísa? na ema-il návod? ak mi ostane záruka na fon aj v prípade že to dám iným spôsobom ako updatom od LG na 2.3 gingerbread nevidím dôvod necha? si systém Android 2.1 napíš mi na email : ado.trojanovic@gmail.com

anonymous06.03.2011 - 23:09 Trvalý odkaz

vicky: Mne by ste ten návod prosím nemohli posla? na mail? Prosím Vás bu? jeden alebo druhý. Ja už som to skúšala ale nešlo to, tak teraz neviem ?i to už obnovili tú možnos? alebo nie. Bola by som Vám ve?mi v?a?ná, môj mail je vicky.lengyelova@gmail.com

anonymous06.03.2011 - 23:17 Trvalý odkaz

Katarína: chcem sa opytat preco, ci tento telefon nema ikony ktore rozlysuju prijate a odoslane spravy?

anonymous07.03.2011 - 23:14 Trvalý odkaz

ergospace: tak zatia? musíte po?ka? "binko" ni? neposiela a tak idem skúsi? niešo vygoogli? na túto "problematiku" :D

anonymous09.03.2011 - 23:45 Trvalý odkaz

binko: odoslal som návod všetkým ktorý ho chceli, takže GL pri flashovaní tohot ultimate fónu.

anonymous11.03.2011 - 00:28 Trvalý odkaz

lolovnica: ten navod na android 2.3 a 844MHz by sa hodil ak este niekto mate prosim poslite na mail heroes4400@centrum.sk dik moc :)

anonymous11.03.2011 - 10:56 Trvalý odkaz

culka: prosím pomožte mi ako si mam stiahnut najaku temu do mojho LG GT 540 skusala som to cez MARKET ale nešlo mi to. popripade mi napíšte stru?ný naod.dakujem velmi pekne

anonymous11.03.2011 - 14:51 Trvalý odkaz

monika: [[RE: binko] [RE: ergospace ]] Mne by ste ten návod prosím nemohli posla? na mail? Prosím Vás. Ja už som to skúšala ale neviem ako na do. môj mail je monika.homolova@centrum.cz ?akujem

anonymous11.03.2011 - 19:45 Trvalý odkaz

tinula: prosím vás, viete mi niekto poradi?, kde v tomto mobile nájdem stopky? :D lebo nejak som ich nenašla :D

anonymous12.03.2011 - 17:46 Trvalý odkaz

ivo: tinula: v androide integrované nie su, ale môžeš si stiahnu? aplikáciu z makretu (tuším: stopwatch & timer)

anonymous17.03.2011 - 19:26 Trvalý odkaz

matúš: prosim o pomoc. hore na lište vedla baterky, atd. mi vypisuje H ze mi stahuje aj natahuje na Internet.. a ja za to platim.mohli by ste mi pomoct ako to mam vypnut? moc by ste mi pomohli..bud mail alebo aj tu. fakt prosiim :)

anonymous20.03.2011 - 22:34 Trvalý odkaz

Lukas: Chod do nastavenia, bezdrotove ovladacie prvky, mobilna siet a tam daj vypnut

anonymous22.03.2011 - 03:15 Trvalý odkaz

marcel: mne nejde updatnut..skusal som 2-3x ale nic..drivery nainstalovane,soft tiez..vzdy v 30% mi ukaze hlasku ze je mobil odpojeny,ani v servise sa im to na 2x nepodarilo...silno uvazujem ze ho dam prec..pisanie sms a emailov je katastrofalne aj napriek kalibracii z stylusom(mam hrubsie prsty),reakcie pomale..zijem v londyne,tak nepiste..

anonymous23.03.2011 - 05:46 Trvalý odkaz

Nestor: ?ítam tu vela negativnych reakcii na LG ale uvedomte si ze to na co nadavate nieje LG ale android.Mnohy si kupia android lebo niekde poculi alebo citali ze je to dobree ale kedze nemaju financie na dajme tomu HTC tak kupia nieco lacne a nadavaju.Android nemoze za to ze ste lamy je to len vasa vina.prikladom Ak sa vam nepaci klavesnica stiahnite si druhu -nemate pristup k netu vasa vina na 3-palcovom displeji ale bude stale malá.ak Nemate pristup na Market je to len preto ze ste lamy najprv treba zalozit ucet na G-maily a tak sa prihlasit na M.ked chcete nieco jednoduche kupte ajfón a poklepte Jobssa jak genialny fon vytvoril.Android nieje pre lamy.(lama nieje nadavka)

anonymous27.03.2011 - 15:33 Trvalý odkaz

ivus: cawte newiwtw ci sa da na tento fon kupit novy kryt

anonymous29.03.2011 - 00:37 Trvalý odkaz

Lucia: Dobrý de?...Mám tento telefón a nedopatrením mi ho niekto zablokoval...mala som ochranné heslo (tie guli?ky) aby som sa mohla dosta? do menu a tak....lenže mám ho zablokovaný a pýta si to môj gmail a heslo...zadala som správny gmail aj som si dala vygenerova? nové heslo ale stále mi to píše,že neplatné....Dá sa to nejak odblokova?? Vopred ?akujem

anonymous10.04.2011 - 13:25 Trvalý odkaz

Peter: Skvelý mobil! Aktualizoval som si Android a funguje výborne iba ob?as má strih že zmrzne...

anonymous20.04.2011 - 14:21 Trvalý odkaz

ToMaSqO: Mám ten telefón a je perfektný. Kryt nev?zga ani pri silnejšom stisku fo?ák ma úžasný a funkcie... za?úbil som sa :-*

anonymous27.04.2011 - 23:44 Trvalý odkaz

jonson: vyborny telefon. ak sa chcete naucit s androidom nieje lepsia volba. a co je velka vyhoda tohto telefonu je spominany android, da sa naflashovat a prejst na vyssiu verziu. povodne instalovana verzia android 1.6 bola oficialnym updatom spristupnena aj moznost flashnut si telefon na android 2.1. po par softwarovych upravach je dokonca mozne do telefonu napchat android 2.3.1 clean AOSP alebo android cyanogenmod7 2.3.3. Vydrz baterky sa o cosi zlepsi a procesor sa da pretaktovat na necelych 900 mhz. prinasa to viacere vyhody nielen tieto.
    A co je najviac v pripade nejakeho problemu aby vam platila zaruka treba nahrat oficialnu rom a zaruka by mala nadalej trvat. tym ze telefon namodujete stracate zaruku no pri opatovnom nahodeni tovarenskeho SW nemaju ako zistit takyto zasah.
    prechodom na verziu 2.3 sa podtatne zvysi uzitkova hodnota telefonu, aspon podla mna
    proste gt540 je legenda medzi android fonmi aspon v nasich koncinach, ponuka vela zabavy za malo penazi pripadne po update este viac zabavy. je to ako kupit auto z 50kw motorom a spravit sneho 100kw.
    milujem tuto fonku, a aj ked mi us nedostacuje neznamena to ze ju vyhodim. prave naopak zato ako mi posluzila a oboznamila ma zo svetom androidu patri jej pevne 1 miesto na piedestali premna skvelych telefonov.
    ako us bolo spominane nenadavajte androidu zato ze ho neviete pouzivat. azda moze kladivo zato ked sa snim nesikovne udriete po prste? najskor nie.
    a vobec dnes sa kdejaky ciciak chvali s telefonom ktory ma len na okrasu a jeho funkcionalitu nikdy nevyuzije. Potom pridem ja a geekovia mne podobny vitiahnu s vacku staru osuchanu gt 540a urobia nanej viac roboty a uziju si viac zabavy ako ktorykoôlvek frajirek ktoreho technicke schopnosti zamrzli v dobe dvojriadkovych displejov

anonymous28.04.2011 - 18:10 Trvalý odkaz

peto: dobrý de? nemohol by niekto poradi? ako by som dostal do toho lg gt540 android 2.2 alebo 2.3 lebo mam 2.1 a už som to skúšal da? aspo? tu 2.2 ale nešlo to nemohol by niekto posla? návod alebo nie?o? vopred ?akujem

anonymous29.04.2011 - 18:43 Trvalý odkaz

tenten: skus presurfovat modaco xdadevelopers androidforum.sk

anonymous30.04.2011 - 14:53 Trvalý odkaz

johni: Zdravim Ta, mohol by si mi poslat navod, ako dam do fonu 2.2 alebo 2.3 Android? Chcem sa ta este opytat, ako sa da nahrat oficialna rom-ka v pripade problemu? Respektive ako sa nahodi tovarenske SW. johni@centrum.sk Vopred dakujem

anonymous30.04.2011 - 16:16 Trvalý odkaz

peto: no tam som uz vsetko presiel ale to je vsetko po anglicky a google prekladac preklada jak sa mu chce :D

anonymous01.05.2011 - 12:55 Trvalý odkaz

johni: Prosim o pomoc, kontakty sa SIM karte sa mi uplne vymazali, teda stratil som vsetky kontakty. Asi pred mesiacom som urobil zalohu kontaktov idx, ale teraz pri obnove mi vypisuje, ze zalozny subor je poskodeny. Vie niekto poradit, ako by som mohol ziskat stratene kontakty spat? Dakujem johni@centrum.sk

anonymous09.05.2011 - 09:50 Trvalý odkaz

sincok: nemohli by ste mi plis posla? navod na update 2.2 - 2.3 , dik adresa sincok123@ gmail.com

anonymous15.05.2011 - 23:33 Trvalý odkaz

Topi37: Zdravim vedel by mi dakto pomoct? chcel by som si updtanut mobil mam 2.1 android.. stiahol som velmi vela veci ale neviem ako to mam spravit... Dakujem pls mail:brusznyai@gmail.com