Samsung Galaxy S II (Samsung i9100)

• Martin Hombauer 18.05.2011 - 02:04

Ľudia vie mi niekto poradiť ohľadom tej akutalizácie na 2.3.5 bo telefón nemá evidetne záujem nič vyhladať,ked dám vyhladať aktualizácie,nenájde nič a samé mi tiež nič neprišlo :(

• anonymous21.06.2011 - 17:54 Trvalý odkaz

Jazzmen: Tak to je smola, ja naň čakám už týždeň. Od dnes je S2 opäť nedostupná, tak asi preto ti objednávku zamietli, inak neviem ako to tam chodí, ale musíš sledovať ich stránku, ešte stále je šanca že by si to mohol stihnúť. Alebo skús HTC Sensation alebo nejaký iný telefón

anonymous21.06.2011 - 21:37 Trvalý odkaz

kovi: ja som vcera o 2 objednaval, dnes okolo 2 odpisali ze objednaka je akceptovana a obdrzim mobil v najblizsom case..

anonymous21.06.2011 - 21:53 Trvalý odkaz

pipik: kedy bude v T-mobile? :D ked naprsi a uschne :D som velmi sklamany z nich

anonymous21.06.2011 - 21:56 Trvalý odkaz

ThinkPad: pozeram ze som bol vybraty medzi par stastlivcov :D kedze uz je znova nedostupny.. Jazzmen status na tom orangetracking sa mi nemenil stale mi pisalo ze je rezervovany a momentalne nedostupny a pritom mi ho kurier doniesol.. takze predpokladam ze to tam nikto nerefreshuje.. akurat jedine mi orange poslal dva maili prvy s priajtim objednavky a druhy s potvrdenim a potom mi uz prisiel :)

anonymous21.06.2011 - 22:22 Trvalý odkaz

Misiak.bp: Orange mal dostupne tieto telefony iba urcitu dobu, vypredali sa strasne rychlo, teda aspon pre koncakov. Pre business su zatial stale pokial viem dostupne, hned sme do fy objednavali 3 (z toho jeden mal chbnu dotykovu vrstvu)
    Ja som upgradol s S 1 a som absolutne spokojny aj s Bateriou.

anonymous21.06.2011 - 22:27 Trvalý odkaz

pexo: ludia, ako sa sprava sklicko displeja? da sa lahko poskrabat? niekde som cital, ze aj ked je to gorilla glass, je lahsie poskrabatelne...
    mate niekto skusenost, alebo mate foliu??? vdaka

anonymous21.06.2011 - 23:12 Trvalý odkaz

Marián: Tak ja som bol ten z tých nešťastných ale pozerám, že tam majú dosť momentálne nedostupných telefónov /čiže zajtra hádam by mohli dôjsť/. Skúšal som to ako nový zákazník - išlo, potom zamietnutie. Na moje prima číslo - nedostupný. Na ocov paušál - dostupný, neskôr nie notifikácia. Skúšal som aj biznis - nedostupný.
    RESULT: Only wait and believe. :D

anonymous21.06.2011 - 23:15 Trvalý odkaz

Marián: A ozaj pozeral som ho na O2 - tiež je nedostupný. d:D

anonymous21.06.2011 - 23:47 Trvalý odkaz

aaa: Displej zatial ok ani jeden skrabanec a to mi uz aj par krat spadol cez vikend na koncerte, foliu nemam iba silikonove puzdro na zadnej strane

anonymous22.06.2011 - 12:06 Trvalý odkaz

jazzmen: Tak vcera vecer ho priniesli uz aj mne... Zatial spokojnost. :) vysoka. Az teda na neajke veci ako slabsie Wifi a ružový fľak pri fotení

anonymous22.06.2011 - 16:31 Trvalý odkaz

vans: na kolko ta vysiel cez orange? ktore ceny platia? lebo mne zenska na 905 hovori inu cenu ako v predajni.

anonymous22.06.2011 - 21:56 Trvalý odkaz

jazzmenn: Tam je to rozne,ja ho mam za 309 na pausal snov >26,01 eur

anonymous22.06.2011 - 22:12 Trvalý odkaz

Marián: Jazzmenn tak gratulujem a závidím že ho už máš ;), kedy si si ho objednal? Ja dúfam že do pozajtra tam ten telefón bude dostupný inač to nevidím ružovo :( a ja ho už chcem.

anonymous23.06.2011 - 00:33 Trvalý odkaz

pexo: Ludkovia, chystam sa na tento telefon...
    Momentalne som ale vlastnik HTC desire. Je ten narast velkosti obrovsky?
    Nie je Vám to naobtiaz?
    Ako ho inak hodnotite? Aky je display, rozlisenie, nie je vidno pixlatost?
    To rozlisenie mohlo byt asi vyssie, ci...?
    Ako to cele hodnotite???
    ...a ozaj, co vydrz baterie?
    Vlastnici, hodnoťte...
    Vdaka :)

anonymous23.06.2011 - 01:28 Trvalý odkaz

ThinkPad: neni az taky velky.. zmesti sa mi do puzdra od xperie x10 je tenucky strasne lahucky display nadherny a strasne sa mi paci ze nezanechava otlacky prstov ani display ani zadny kryt.. nechapem ako ale na display nieje ziadna masnota naopak ked som mal X10 to som mal stale mastne.. a bateria dva dni pri beznom pouzivani v uplnom klude.. hodnotim ako najlepsi telefon co je momentalne na trhu :)

anonymous23.06.2011 - 02:44 Trvalý odkaz

Jožo: Ahojte. Chcem sa informovať, či je možné presúvať kontakty a udalosti kalendára napríklad so Symbianu, tak ako to najnovšie ponúka HTC Sensation. Rozhodujem sa medzi HTC a Samsung z Orange a keďže momentálne používam Nokia E72, tak je to pre mňa dosť podstatná vec. Ďakujem za info.

anonymous23.06.2011 - 11:24 Trvalý odkaz

jazzmen: Tak to potom neviem aké máš prsty :) lebo ja musím display čistiť 2x do dňa. Hlavne na svetle tú masnotu a odtlačky vidieť veľmi. V budove a v tieni je to lepšie, ale aj tak. Možno je problém v mojich prstoch, ale keď to porovnám s predchádzajúcim mobil, tak je to asi to isté... Čo sa týka baterky, tak musím nabíjať 2x za deň. A to mám 25% jas,WiFi a GPS vypínam vždy ako ich nepoužívam, synchronizáciu mám tiež po väčšine času vypnutú... Jasné, teraz sa s ním dosť hrám, nastavujem, fotím a pod. ale aj tak. Chcel som spraviť taký pokus že nebudem s ním nič robiť, že koľko vydrží baterka. Ale momentálne je to ťažké :)

anonymous23.06.2011 - 11:27 Trvalý odkaz

jazzmen: veľký je, moja žena sa naľakala :D ale inak je super ľahký, a mne sa ten dizajn páči, display je krásny, farby nádherné, pixely vidieť, keď sa na to pozorne zadívaš, ale pri bežnom používaní (cca 30cm od displaya) si to neuvedomíš, obraz je "hladký". Baterka je problém, ale tak niektorí vravia, že im vydrži 2-3 dni, u mna sci-fi zatiaľ 2x za deň nabíjam :D asi sa s ním moc hrám, ale aj tak som nečakal, že po dvoch hodinách hranie bubblebreaku ubudne 50% zo šťavy...

anonymous23.06.2011 - 11:30 Trvalý odkaz

jazzmen: nainstaloval som KIES a pripojil som tam mobil, ale nedokázal mi nainštalovať jeden driver do PC (MTP USB device), takže som sa vedel spojiť len cez Kies Air. Celkovo ešte neviem moc s tým narábať, lebo som ho chcel pripojiť čisto len ako diskovú jednotku a ani to sa mi nepodarilo, lebo on sa vždy chce pripojiť cez Kies... Hladal som na nete niečo ohľadne tohoto, našiel som že boli problémy s tým ale pri prvom galaxy S. Neviete niekto o tom niečo?
    A hlavne ako spravím aby sa mi cez kábel pripájal ako USB mass storage? musím mať vloženú na to SD kartu?

anonymous23.06.2011 - 11:55 Trvalý odkaz

Sangala: no problemy s pripojenim SGS2 cez KIES som mal aj ja. som si musel dat v nastaveniach na PC v apl. KIES instalovat Drivery.
    co sa tyka toho mass storage, je to take krkolomnejsie.
    musis ist najprv do nastaveni / bezdrotove pripojenie a siet / pomocky USB / pripojit ukladaci priestor k pocitacu a az potom pripojit telefon do PC, nasledne sa ti zobrazi zelena postavicka Androida a pod nim kliknut na pripojit (postavicka zoranzovie) a mas pripojeny SGS2 ako mass storage :)

anonymous23.06.2011 - 12:14 Trvalý odkaz

jazzmen: vďaka za radu. Mne sa po pripojení začali drivery inštalovať automaticky, boli tri, dva sa týkali toho usb mass storage a jeden spomínaný MTP device sa nedokázal nainštalovať, stále mi vyhadzovalo hlásenie o zlyhaní. Ale skúsim to ešte ako ty píšeš.

anonymous23.06.2011 - 13:24 Trvalý odkaz

ThinkPas: aky mate OS? ja mam win 7 a kies bez broblemov s tsk isto aj krd kabel pripojom fo telefonu tak sa mi automaticky da sndroid panacik a pod nim pripojit.. a potom mi win vyhodi tabulku s novim diskom.. a co sa tyka baterky tak je pravda ze HD hru som nehral este ale pri takom beznom pouzivani te dva fni uplne v klude. a te otlacky nemozem na display nechat ani ked sa snazim to fak ze musim mat mokre prsty aby tam cosi ostalo..

anonymous23.06.2011 - 14:09 Trvalý odkaz

jazzmen: Mám Win 7 64bit, ale už asi viem, čo som robil zle. Musím vypnúť kies na pc, keď ho chcem pripojiť ako usb ms, doma vyskúšam nemám teraz prístup. Ale to s tým kies je proste tak, nedá sa mi nainštalovať mtb usb driver...

anonymous23.06.2011 - 16:56 Trvalý odkaz

ThinkPad: skus ho vygooglit daj si mtb usb driver alebo daco co ti pise a uvidis mozno na daco prides.. urcite nebudes jediny

anonymous23.06.2011 - 17:13 Trvalý odkaz

jazzmen: veď som googlil a našiel som len nejaké staré diskusie o galaxy S, kde mali viacerí takéto problémy. K s2 som nič nenašiel zatiaľ. Boli tam aj navrhnuté nejaké riešenia, tak skúsim poskúšať.

anonymous23.06.2011 - 23:35 Trvalý odkaz

Marián: Kým by som čakal na ORANGE a podobne tak sa nedočká, kúpil som ho dnes v DATARTE takže som konečne šťastnýýý.

anonymous24.06.2011 - 14:59 Trvalý odkaz

ROMAN: Ahoj, tak som si tento pondelok kupil tuto novu hracku. Je trochu vacsi ako som bol zvyknuty, ale je velmi lahky oproti akemukolvek konkurencnemu smartfonu. Takze mi ho vsetci zavidia. Baterka je OK, zatial sa s nim ucim este len pracovat, ale verim, ze tak za mesiac-dva bude vydrz baterky cca 2 dni. Displej je fakt super, vidiet vsetko aj na slnku som ho testoval, fotky robi perfektne, internet slape ako hodiny, pripajam sa iba cez wifi, gmail perfektny, socialne siete tie dobre. Sluchatka v baleni BRUTALNE dobre hraju :-) Jedina vec na kt. neviem prist je ako dostat kontakty zo starej nokie do Galaxy, skusal som uz vsetko, ale ak niekto vie, nech mi kludne da TIP na roman.batora@facebook.com.... A ak rozmyslas aj ty nad touto hrackou a mas aspon trochu penazi, tak ti ju vrele odporucam...

anonymous24.06.2011 - 21:09 Trvalý odkaz

miky: prosim vas kto mi vie poradit preco mi nejdu youtube videa??:(uz som z toho zufaly,internet mi ide normalne len mi nece ziadne videa prehrat na nete ani youtube...:(este k tomu mi aj na nejakych strankach pice volake divnme pismena,s divnou diakritikou...vopred diky za pomoc

anonymous25.06.2011 - 13:45 Trvalý odkaz

jazzmen: Ak si Orange, tak potom : Tiež som mal rovnaký problém, ale bolo mi poradené, aby som si v nastaveniach prepol z orange world na orange internet, teraz už všetko funguje, aj diakritika je ok, akurat vraj teraz nejde skontrolovat prenesene data cez stranku ow

anonymous26.06.2011 - 21:07 Trvalý odkaz

miky: no uz mi idu aj videa youtube parada:)zle som mal len volaco nastavene...ma nikdo uz nahodenu SIGYC MAPS 2010 navigaciu v mobile??...ak ano ako to ide??

anonymous26.06.2011 - 22:45 Trvalý odkaz

aaa: ja mam sygic aura, pouzivam ho denne, od kedy mam GS2 doma. Funguje dobre, ziadne vypadky ani nic podobne.

anonymous26.06.2011 - 23:51 Trvalý odkaz

Marek: ...U některých fotografií se objevovala růžová skvrna uprostřed pořízených snímků. Každému majiteli tedy doporučujeme stáhnout tento opravný firmware fotoaparátu ze Samsung Apps (nachází se v kategorii Nástroje pod názvem GalaxyS2 Camera Firmware Update)... zdroj: mobilizujeme.cz

anonymous26.06.2011 - 23:54 Trvalý odkaz

Kaio: Zdravym šťastných majitelov SGSII chcem sa spýtať tých ktorý ho majú od Orange kolko ma GB,8 alebo 16, lebo som počul,ze existuje aj 8GB verzia.Na svojom webe píšu,ze ponúkajú 16GB verziu ale obávam sa aby som nevyhodil skoro 280€ za 8GB phone.Vďaka a vela prijemných dní s SGSII.

anonymous27.06.2011 - 00:25 Trvalý odkaz

aaa: existuje iba 16 gb pokial viem, neskor bude 32 gb, ale 8 nie.

anonymous27.06.2011 - 02:14 Trvalý odkaz

ondro: caute...tie veci v readers hube(casopisy knihy noviny) a game hube (normalne hry nie premiove) su platene alebo nie ?? lebo nikde sa to neviem dočitat...diky

anonymous27.06.2011 - 19:12 Trvalý odkaz

Shifty: Ja som si origos sluchadla pustil a porovnal s mojimi portami. od vtedy som tie originalne sluchadla uz radsej do usi nedal. porta pro sa daju zohnat za 30 eur a je to ovela lepsia kvalita a ovela lepsie sa to nosi.

anonymous27.06.2011 - 19:57 Trvalý odkaz

ThinkPad: mal som Xperiu x10 a mala ovela kvalitnejsie sluchatka ako samsung.. basovo nehraju vobec te sluchatka.. to je len skor antena na radio ako sluchatka.. este ze nepocuvam hudbu cez telefon :D

anonymous28.06.2011 - 00:08 Trvalý odkaz

Shifty: Ako antena chytaju ktorekolvek sluchadla, otazka je len ze ci tak dobre. Kazdopadne radio spustis po pripojeni ktorychkolvek. Mna sluchadla netrapia, radsej nech tam nedavaju ziadne a je ten fon lacnejsi a ja si dokupim nieco kvalitne.

anonymous28.06.2011 - 09:32 Trvalý odkaz

Kaio: Vďaka za odpoveď,potvrdil sa moj odhad.

anonymous30.06.2011 - 13:17 Trvalý odkaz

brano: neviete nahodou niekto ci bude v ponuke t-mobilu od 1.7.?

anonymous01.07.2011 - 17:51 Trvalý odkaz

xgf: od dnes už aj v T-mobile

anonymous01.07.2011 - 20:11 Trvalý odkaz

Miro: No tak ja som si túto mašinku objednal má mi prísť v pondelok :) Som veľmi zvedavý cena bola slušná a uvidím či nebudem ľutovať keď som mu dal pred HTC Sensation prednosť :) Inak poradte mi niaky shop kde sa dajú kúpiť origo ktiry v iných odtienoch najlepšie biely ak ide :)

anonymous01.07.2011 - 20:13 Trvalý odkaz

misho: Ja som bol pred 4 dnami v Auparku v Orangei si ho pozriet. Vyzera fakt dobre. A je fakt riadne velky. Uz si ho len zaobstarat.

anonymous02.07.2011 - 14:50 Trvalý odkaz

MaKaRoN: Miro ak ti mam povedat, urobil si dobre, Galaxy S2 podla mna HTC schoval do vacku. A ak mam este odpovedat tym ktory si rozmyslaju kupit fon, necakajte a kupte si ho teraz, pretoze takcitak pride aj tak na trh zase daco nove, lepsie, vykonnejsie, drahsie a ja nwm este co... ja takto cakat tak si fon kupim asi v roku 2030. Sam som si kupil Xperiu Arc a som nadmieru spokojny, aj ked viem ze SE planuje v najblizsom mesiaci vytvorit novu vlajkovu lod.

anonymous02.07.2011 - 17:27 Trvalý odkaz

marcel582: kedy zlacnie aspon na 430 - 400 € ? viac ako 500 za smartfon nedam nech je to hocijake delo.

anonymous02.07.2011 - 20:11 Trvalý odkaz

vilhy: dnes som ho objednal z orange, kto by odolal, ked je za 229 E na pausal od 26,01 E:)

anonymous03.07.2011 - 01:10 Trvalý odkaz

ShArKy: heh kukal som sa na T-mobile a ze Pamäť interná: 2 GB ? :D

anonymous03.07.2011 - 11:26 Trvalý odkaz

Kaio: To aký paušál si vyskladal keď telefon ťa bude stáť len 229€.Ja mam objednaný paušal s cenou 45€ a cena telefonu je 279€.ze aký operátor!Ja len tolko lebo zajtra uz bude doma,dúfam.

anonymous03.07.2011 - 15:17 Trvalý odkaz

vilhy: svojim vecer, 50 minut do vsetkych sieti a 1000MB internet, dokopy 26,89, ale takto to plati od 1.7., predtym by ma vysiel 289 a za tu cenu by som ho nezobral, najskor som objednal SGS,ale ked som zistil v piatok aka je akcia, tak som to hned zrusil a objednal SGS2

anonymous03.07.2011 - 18:34 Trvalý odkaz

pexo: v orange by mala byt teraz letna zlava na mobil, preto asi taka cena....