- Späť na článok
- 1302 príspevkov
Samsung Galaxy S II (Samsung i9100)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Martin Hombauer 18.05.2011 - 02:04
Ľudia vie mi niekto poradiť ohľadom tej akutalizácie na 2.3.5 bo telefón nemá evidetne záujem nič vyhladať,ked dám vyhladať aktualizácie,nenájde nič a samé mi tiež nič neprišlo :(
anonymous14.07.2011 - 17:54 Trvalý odkaz
Johno: Vďaka vopred
anonymous15.07.2011 - 09:51 Trvalý odkaz
pexo: ludia, ide mi net ale neviem rozchodit napr. facebook, googlemaps...
funguje mi to iba cez wifi, viete poradit?
anonymous15.07.2011 - 10:16 Trvalý odkaz
pexo: OK, uz to mam rozchodene...
takze vcera som sa pre tento telefon rozhodol a siel som si teda pren. prve dojmy:
display je fakt velky a fajn, telefon lahucky, oproti desire ziadny velky rozdiel, design jednoduchy, nevadi. bal som sa toto stredneho tlacitka, ale je take matne, nesvieti...
co by som vsak zatial zobral ako minus je ostrost displeja. v desire som bol zvyknuty, ze je vsetko take hladke - smooth by som povedal. tu su niektore pismenka take kostrbatejsie - cize moj nazor je, ze vyssie rozlisenie by definitivne bola dobra vec.
ale nie je to nic katastrofalne. niekto to nemusi tak registovat a pride mu to bezne... tak to len za tych par hodin co ho mam. ak nieco, napisem neskor...
anonymous15.07.2011 - 10:23 Trvalý odkaz
ThinkPad: k tym zvoneniam staci ked si mp3 nakopitijete do zlozky media/audio/notifications alevo ringtones a potom vam to telefon ponukne v nastaveniach medzi ostatnimi tovarnymi zvoneniami.
anonymous15.07.2011 - 12:29 Trvalý odkaz
pexo: na predaj:
http://mobil.bazos.sk/inzerat/9144463/Predam-obal-na-Samsung-Galaxy-S-2…
vymazat medzeru z adresy!
anonymous15.07.2011 - 23:30 Trvalý odkaz
L.Z.: Konečne si idem objednať tento telefón a rád by som sa Vás, kto ho už máte opýtal nejaké otázky :) neviem či mám objednávať z mp3.sk - nie je na sklade = doručenie do 5 dní alebo z atecko.sk (http://bit.ly/nrGzRJ) kde je za tú istú cenu poľská verzia resp. poľská distribúcia - či to nebude vadiť ohľadom záruky a prípadnej (nedajbože) reklamácie. Podstatný je pre mňa fakt, že telefón mám na druhý deň doma. Ďalej by som sa rád opýtal ľudí čo SII kupovali v poslednej dobe a či sa stále objavuje ten dožlta zafarbený displej prípadne mŕtve pixely. A to by bolo asi všetko, bol by som každému kto by si našiel čas a odpovedal na niektoré z mojich otázok a ideálne do pondelka. Ďakujem :)
anonymous16.07.2011 - 00:10 Trvalý odkaz
vilhy: pexo, pokial mas fon z orange, ako ja,tak staci ist do nastavenia-bezdrotove prip.-mobilne siete-nazvy pristupovych bodov zmenit na orange internet
anonymous16.07.2011 - 02:29 Trvalý odkaz
Kaio: Johno ohladom toho zvonenia na sms tak skus to čo napísal ThinkPad,vyskusal som a ide to.Ešte pre L.Z. skus v nastaveniach efekt displeja su tam 3 moznosti dynamicke,standartne,film a vyber si standart lebo asi mas povodne od vyrobcu nastaveny dynamicky a preto sa javý viac zltý.Ja len tolko.
anonymous16.07.2011 - 12:26 Trvalý odkaz
cormega: kúp ho z česka z mobiltel.cz
ušetríš 50 euro , síce počkácš pár dní viac ale ušetríš...
anonymous16.07.2011 - 14:39 Trvalý odkaz
vilhy: neviete mi niekto poradit, ci by som sa vedel cez sgs2 pripojit k netu cez pocitac?
anonymous18.07.2011 - 13:54 Trvalý odkaz
Peto: vie mi niekto povedat ci si tento zazrak mozem vyzdvihnut aj priamo na predajni Orange pokial je na sklade,alebo len a len cez orange e-shop?
anonymous18.07.2011 - 19:29 Trvalý odkaz
Kaio: Mobil sa da objednat len a len cez eshop akurat vratit ho mozes na ktorejkolvek predajni.Ja len tolko.
anonymous18.07.2011 - 22:21 Trvalý odkaz
xod: uz sa niekomu, kto ho ma s product code ORS, podarilo updatnut firmware oficialnou cestou?
anonymous19.07.2011 - 00:10 Trvalý odkaz
toma: neviem sa rozodnut medzi samsung galaxy s2 a htc desire s. potrbujem poradit. ktory je podla vas lepsi. a nie su kazove, ...?
anonymous19.07.2011 - 16:15 Trvalý odkaz
Miro: Nazda poprosím vás o radu kde zoženiem update na tento fon keď mi to neponuka a pise, že mám najnovšiu aj keď viem že sú. A ak viete sklade získam tému akú má htc sensation alebo se arc bol by som vám vďačný touchwizz nemusim ani od marketu by ste úplne zmenili môj postoj k tomuto telefónu poprosím ak vám, neprekaza napíšte mi odpoveď na mail.,miro3253@gmail.com
anonymous20.07.2011 - 09:41 Trvalý odkaz
petritchek: No, ja ho mam od orangeu--> PDA:KE7, Phone:KE4, CSC: KE4 (ORS), a takitso mi nejde aktualizvoat- pise "tuto verziu nemozno aktualizovat" co sa mi vobec nepaci, asi im ho pojdem vratit. Je pre mna nemozne neaktualizovat si ho, pretoze ma zopar much, ktore potrebuju FW update.
anonymous20.07.2011 - 11:04 Trvalý odkaz
eerrrll: Ahojte, od vcera som stastnym majitelom samsung galaxy S2, je pravda ze sa trochu zahrieval, ale update na verziu 2.3.4 vsetko vyriesil. To je jedina vlastnost ktoru som si po update zatial vsimolvydrz zatial nemozem posudit lebo som ho nabil len dnes rano, je to rychly telefon s vybornou odozvou... zatial tolko k pozitivam... Negativa zatial nevnimam ziadne az na vydrz baterky
anonymous20.07.2011 - 11:07 Trvalý odkaz
eerrrll: update som robil podla tohto threadu http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2/372325-galaxy-s2-2-3-4-whos-…, je to blbuvzdorne, ale ak netusite co je co, tak si to radsej nechajte niekym urobit, kto vie o com je rec
anonymous20.07.2011 - 11:10 Trvalý odkaz
petritchek: Mas ho od Orangeu, alebo si kupoval za plnu cenu? A ked fotis bielu stenu, nemas v strede ruzovu machulu?
anonymous20.07.2011 - 14:15 Trvalý odkaz
eerrrll: Mam ho za plnu cenu z maloobchodu. Neviem bielu stenu som este nefotil :) Subjektivne mozem povedat, ze bateria s 2.3.4 vydrzi dlhsie
anonymous20.07.2011 - 19:57 Trvalý odkaz
xod: kupoval som ho za plnu cenu z eshopu presne koli tomu aby som nemal nejaku brandovanu p..u a nakoniec to vypada,ze ajtak mam firmware urceny pre orange alebo co, to je ako zly sen, fon za 550 ecok a podpora v riti
anonymous20.07.2011 - 21:10 Trvalý odkaz
igor: Zdravim vsetkych, chcel by som sa opytat, taktiez ako aj vilhy, ci je mozne pripojit sa s mobilom pomocou PC na net. Na net sa pripajam pomocou USB sticku.Kedze nemam Wifi siet (ostatne zakodovane). Dakujem vopred za odpoved
anonymous20.07.2011 - 21:15 Trvalý odkaz
igor: inac sorry, ze som to napisal ako Talian, ale prisiel som z prace (narocny den) :D
anonymous20.07.2011 - 23:12 Trvalý odkaz
petritchek: Ked napojis na Kies, tiez ti pise ze tuto verziu nemozno updatovat?
anonymous21.07.2011 - 12:13 Trvalý odkaz
Johno: tiež mi píše, že "túto verziu zariadenia nemožno aktualizovať", keď ho pripojím na Kies...kupoval som ho v Nay-ku...nejako sa tým nezaťažujem, ak bude oficiálny update firmwaru a mne to nepôjde, tak vtedy to budem riešiť...
anonymous21.07.2011 - 13:31 Trvalý odkaz
jazzmen: Presne tak ako píše Johno, nemôžeš čakať že neoficiálny update ti podhodí KIES, oficiálna má výjsť v auguste vraj. Takže zatiaľ zbytočne panikáriť.
anonymous21.07.2011 - 16:04 Trvalý odkaz
Kaio: Zdravym všetkých,mam jednu otazku co vsetko sa da pripojit cez usb lebo som cital,ze phon podporuje usb otg tak ako Nokia N8 a pod.Vdaka za odpoved.Ja len tolko.
anonymous21.07.2011 - 17:59 Trvalý odkaz
Martin: Prehra tento telefon video,ktore ma velkost cca 6GB?
anonymous21.07.2011 - 18:16 Trvalý odkaz
jazzmen;: To ide o aký formát? :D ...ale myslím, že pri natáčaní HD videa, teoreticky môžeš pri hodinovom nepretržitom nahrávaní vytvoriť aj váčší súbor, ale neviem neskúšal som, neviem či to potom rozdeľuje na viac súborov, ale teoreticky by nemalo záležať na veľkosti, pokiaľ sa to vmestí na kartu
anonymous21.07.2011 - 20:11 Trvalý odkaz
Martin: Jedna sa o format MKV 720p...Ale viem,ze telefon toto hravo zvladne,pretoze jeden film v tomto formate uz mam.Ibaze jeho velkost je 2,4GB.Tak by ma len zaujimalo,ci filmy niesu obmedzovane nad urcitu velkost,podobne,ako to bolo u Samsungu i8910 HD.Proste,neprehral film,ktory mal viac,ako 2GB.
anonymous21.07.2011 - 20:41 Trvalý odkaz
Johno: Skôr si myslím, že SGS II by nemal mať problém s prehraním aj napr. 10 GB filmu (napr.FullHD H264 1080p AC3 .mkv..no domnievam sa, že mu robím problém zvukový formát DTS, ktorý neprehrá...ale nie som si istý, ako to je s SD kartami, pretože ak sa nemýlim, tie sú naformátované na FAT32 (teda prehrajú len myslím max. 2GB súbor), ale na UMTS sa naformátovať nedajú (teda väčší súbor ako 2GB), takže tu neviem či nebude problém s prehrávaním, keďže sa na kartu ani veľký súbor možno dať nebude, neviem to však presne...pomocou USB OTG by nemal byť problém prehrať film z USB-čka, no zas sa zamýšľam či bude schopný prehrať film aj z externého HDD, nap. o kapacite 640GB, lebo taký externý potrebuje dostatok energie na chod, ale domnievam sa, že mal by zvládnuť aj to..takže toľko moje neoverené myšlienky
anonymous21.07.2011 - 21:43 Trvalý odkaz
Kaio: Nevieš či náhodou mobil podporuje USB OTG pripojenie myški,klávesnice,HDD a pod.Vďaka za odpoveď.
anonymous21.07.2011 - 21:55 Trvalý odkaz
Johno: Neviem či si mal na mysli niečo takéto, osobne som to ešte neskúšal:
http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc
http://www.youtube.com/watch?v=xQn1DCA0PRQ
anonymous21.07.2011 - 22:28 Trvalý odkaz
petritchek: To ani necakam, ale na inom samsungu mi pise ze Mate aktualny firmware, mna len znepokojuje ta hlaska, ze tuto verziu nemozno aktualizovat. Orange mi napisal, ze oni ho nemaju vobec bloknuty ani nic. Zajtra este skocim do samsungu na galvaniho sa opytat, lebo na call centre nevedia ani ň.
anonymous22.07.2011 - 01:11 Trvalý odkaz
janko: Uz som bol pre tento mobil temer rozhodnuty, kym som si neprecital tunajsiu diskusiu. Vidim, ze tento mobil je dalsia katastrofa od Sramsungu...
anonymous22.07.2011 - 09:22 Trvalý odkaz
jazzmen: A čo také ťa vystrašilo? Ak sa riadiš podľa tunajších diskusií, tak si asi telefón nekúpiš :)
anonymous22.07.2011 - 11:15 Trvalý odkaz
Vojto: Ja som si svojho casu kupil Samsung Omnia II, vtedy tiez "vlajkovu lod" Samsungu. Je to ale hnus maximalnej moznej miery. Prach pod sklickom, nemoznost aktualizovat cez Kies, neodolny...Uz akosi iny som Samsung nechcel ziadny.
anonymous22.07.2011 - 11:24 Trvalý odkaz
Kaio: Presne to som myslel,dnes idem kupiť redukciu a vyskušam či to bude fungovať.Dá potom ďalšie info.Ja len tolko.
anonymous22.07.2011 - 15:20 Trvalý odkaz
eerrrll: To ze ste vsetci lakomi kupit si telefon za plnu sumu z neho robi katastrofu? Sa uvedomte socky ze ten telefon zaplatite aj tak v pausaloch !! Mne update isiel, lebo nie som primitiv ako vy a pouzivam rozum. Ked update nevyda vyrobca, tak si ho z netu stiahnem sam pretoze uz JE 2.3.4 android k dispozicii
anonymous22.07.2011 - 17:24 Trvalý odkaz
Johno: Včera sa mi vyskytol problém, 23:45 som mal stav batérie 52%, ráno pozriem o 10:30, telefón vybitý..je to možné? má niekto takú skúsenosť, že za cca 10 hodín ničnerobenia s telefónom sa úplne vybije? Ďalšia vec, prvých 7 dní od kúpenia sa mi nabíjal 4 hodiny a posledné tri dni 3 hodiny, takže tiež si to neviem vysvetliť...Včera mi aj prvýkrát zamrzol, že som nemohol odsunúť tú obrazovku, aby som ho odblokoval, takže prvýkrát som to musel riešiť vytiahnutím batérie..a ešte posledná vec, keď som ho mal zablokovaný a vložil som do neho sluchátka, tak mi nešiel vôbec odblokovať, ani mi len nezasvietil displej, nech som stláčal akékoľvek tlačítka a keď som sluchátka vytiahol, potom mi normálne odblokovať šiel...tiež sa mi nad tým zastavoval rozum....stretol sa už niekto z Vás s takým niečím? Ďakujem
anonymous23.07.2011 - 02:01 Trvalý odkaz
Kaio: Tak a redukcie su mi na dve veci mozem si s nimi akurat redukovat svoju vahu.Zdravo som sa nas... a kupil som v pc shope bluetooth mouse aj klavesi a vsetko chodi ako ma.Akurat musim viac nabijat lebo bluetooth zozere viac ako hladny bezbytak.Inac ohladom tej machule mam mozno v mobile stastie lebo dnes som fotil biele pozadie a v pohode.A ja len tolko.
anonymous23.07.2011 - 21:16 Trvalý odkaz
toareg: vie mi niekto poradiť widget na zapnutie(vypnutie)mobilných dát? v HTC to bolo jednoduché ale u tohto gylaxyka...? Prešiel som už celý market a nič. 9sť cez nastavenia sa mi zdá moc komplikované
anonymous24.07.2011 - 01:00 Trvalý odkaz
igores: a co tak uplne jednoducho podrzat tlacidlo zapinania a vybrat moznost "Rezim datovej siete" -aktivacia/deaktivacia. Ani widget nie je treba
anonymous24.07.2011 - 15:27 Trvalý odkaz
Miro: Zdravím mám tento mobil takmer mesiac všetko ide len ma sklamal foták ten horšie fotí ako moja stará x10 nevravím kvalitovo ale tým, ze ked chcem odfotit niečo fonka cez den napr z balkoná alebo tak viac ako pol je príroda alebo domy a potom obloha a odfotí mi od polk úplne tmavé musím úplne mobil otočit na spodok vtedy to fotí tak ako má dost ma to sklamalo neviete či je to chyba alebo to aj vy máte?
anonymous24.07.2011 - 16:00 Trvalý odkaz
pexo: ahojte...
ludia, mam taky "mensi" problem s kamerou na Samsungu GS2.
pri nahravani videa vo vsetkych rozliseniach, okrem 1080p je vsetko OK.
problemom je prave 1080p. ked nahravam video, obraz je ako keby zozoomovany - priblizeny.
neviem preco, aj ked moznost zoomovat pri 1080 nefunguje.
mam urobeny update fotaku, zo samsung stranok.
viete niekto poradit co s tym, preco je to tak???
snad som sa vyjadril dost jasne...
dakujem Vam...
anonymous24.07.2011 - 17:06 Trvalý odkaz
PowerVr: Miro: Predpokladma ze rozpravas o automatickom uprave jasu, je logicke napr. ked sa pozries napr. do silneho svetla tak ludska sosovka uroby to ze sa zmensi teda prenikne menej svetla a v tme sa zvacsi aby si lepsie videl a toto ti iste roby fotak bud je to softverovo alebo hardverovo. Pexo : Cital som o tom jeden clanok a je to vraj kvoli tomu lebo pri 1080p sa vyuziva inu cast snimacieho cipu ako u 720p, koli tomu je to zozoomovane, vela si vsak s toho clanku nepamatam a neviem ho najst. Zatial co som si vsimol na sgs2, ked mi niekto vola je tam ako keby spozdenie ze ma volajuci pocuje cca o dve sekundy neskor ja jeho tiez, neviete ci to je problem v sieti v mojom mobile alebo vseobecne, mam T-mobile, dalsie je ze ked nerobym dlhsie nic cez Wi-Fi teda nic nestahujem nenacitava mi novu stranku atd. tak ako keby sa vyplo a musim znovu nahodit, pripomina mi to ke zapnem bluetooth a musim sa zviditelnit ale max na 2 min tak na wi-fi musim stale nieco robyt aby a mi neviplo :( pri takom dlhsom clanku mi to dost prekaza. Mam nainstalovane vsetky najnovsie aktualizacie. Za nahodne tlacove chyby sa ospravedlnujem :)
anonymous24.07.2011 - 17:37 Trvalý odkaz
pexo: PowerVR: takze to mam brat tak, ze to ma kazdy a je to normalne???
(mam na mysli ten zoom pri toceni videa 1080)
vdaka...
anonymous24.07.2011 - 19:39 Trvalý odkaz
dejv: Ak mate zaujem o tento fon predavam ho za 500euro je s oficialnej distribucie tu usetrite 40 euro dam vam knemu ochrany krit znacky case mate v hodnote 25 euro tento telefon nemam ani 3tyzdne. Inak je to super telefon ziadnu chybu som nepostrehol ide ako hodinky ale ten amoled niak nemusim a som fanusik se. V pripade zaujmu ma kontaktujte na tel. cisle 0944 014 000
anonymous24.07.2011 - 20:29 Trvalý odkaz
Johno: Keď točím vo FullHD, tiež mi to ako keby nazoomuje, takže si z toho nič nerob, lebo je to takto v každom a jednom telefóne...no ja osobne v tom nevidím žiadny problém..a zoomovanie nepoužívam nikdy, pretože rapídne klesá kvalita videa...Ostávam s pozdravom
anonymous25.07.2011 - 02:27 Trvalý odkaz
L.Z.: Telefon mam takmer tyzden (prisiel v utorok) a az na jednu velku chybu je to bezkonkurencny telefon. Mam na mysli vydrz baterie, ktora je zalostna a snad to ten chystany update vyriesi aspon ciastocne, lebo pocas 10 minutoveho browsovania cez 2g (+WiFi a GPS mam vypnute) prist o zruba 20% baterie je ... nanic. Dalej by som sa rad opytal ci niekto nezaznamenal problem s tlacitkom pre zapinanie telefonu a stredovym tlacitkom - po dokonceni nabijania som vypojil nabijacku, po 5 minutach zobral telefon a nereagoval, musel som vybrat bateriu a telefon nabehol (a k tomu zo 100% mala bateria 92%). Odvtedy som castejsie zamykal a odomykal telefon ale uz sa to neopakovalo. Ale trochu ma to vydesilo, nerad by som ho hned daval reklamovat. Ak niekto tento problem zazil bol by som rad aby mi napisal ci sa este opakoval, pretoze po vyhladani ''android power button does not work'' vybehlo mnozstvo odkazov a vacsina bola riesena reklamaciou. K tomuto este jedna otazka - telefon som kupoval z marzo.sk a balenie telefonu bolo neporusene takze zarucny list je cisty takze pripadnu reklamaciu by som asi musel riesit cez nich. A to je asi vsetko, snad moj prispevok nie je az moc vycerpavajuci ale rad by som vedel, ci niekto tento problem s power a home tlacitkom zazil, stalo sa mi to len raz ale uz sa mi to usadilo do podvedomia :)