- Späť na článok
- 1302 príspevkov
Samsung Galaxy S II (Samsung i9100)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Martin Hombauer 18.05.2011 - 02:04
Ľudia vie mi niekto poradiť ohľadom tej akutalizácie na 2.3.5 bo telefón nemá evidetne záujem nič vyhladať,ked dám vyhladať aktualizácie,nenájde nič a samé mi tiež nič neprišlo :(
anonymous09.08.2011 - 14:58 Trvalý odkaz
funt111: rad by som sa opytal... Mam SG2, pri natacani videa vo full hd rozliseni, je frekvencia snimkov iba 21 za sekundu a nie 30 ako by mala byt. Neviem v com by mohol byt problem. Mohli by ste mi prosim poradit?
anonymous09.08.2011 - 21:40 Trvalý odkaz
m!nco: normalne I9100XXKG5 pise...mobil som kupoval na mp3.sk..myslim ze to je polska distribucia
anonymous09.08.2011 - 23:11 Trvalý odkaz
majky: Počujte, ako updatnut android na verziu 2.3.4??? Potreboval by som postup ako na to, resp. čo urobiť.
anonymous10.08.2011 - 00:56 Trvalý odkaz
mišisko: To by som aj ja rád vedel. Ako je možné aktualizovať SGS II cez Kies. Ak je verzia už vonku, tak by ma mal Kies na ňu asi upozorniť, nie? Lebo zatiaľ sa tak nedeje. Presný postup by sa hodil. Ďakujem!
anonymous10.08.2011 - 10:51 Trvalý odkaz
m!nco: hned ako som pripojil mobil cez usb a zapol Samsung Kies tak mi vyhodilo ze je k dispozicii nova verzia xxkg5..tiez som sa cudoval, kedze som cital sem na fore ze sa neda updatnut este
anonymous10.08.2011 - 13:18 Trvalý odkaz
jazzmen: Chalani, ak máte mobil od orange alebo tmobile, tak máte proste smolu :) rovnako ako ja.
anonymous10.08.2011 - 13:57 Trvalý odkaz
dejv5: Caute kupim od vas tento Samsung do 310 eur dakujem
anonymous10.08.2011 - 14:14 Trvalý odkaz
majky: No ja som nekupoval mobil ani od Orange, ani od T-Mobilu... Kupoval som na topmobil.sk... Neviem, aku maju distribuciu oni, ale moj mobil ma oznacenie I9100XXKE7. Kies mi nic nevyhadzuje ani po pripojeni USB ani cez pripojenie via Wifi. Ak niekto viete ako na to, tak pomozte.
anonymous10.08.2011 - 15:19 Trvalý odkaz
David: prosim vas ak sa niekto rozumie do offline GPS navigacii poslitemi pls link na free download moc by som vam bol vdacny dik
anonymous10.08.2011 - 21:19 Trvalý odkaz
majky: No tak som už updatol Android na verziu 2.3.4 neoficiálnou cestou pomocou ODIN-u a prístroj šlape ako má. Z vylepšení som si všimol zatiaľ iba mierne zvýšenú silu WiFi a ukazovateľa nabíjania v % na standby obrazovke. Čo sa týka výdrže batérie, zatiaľ neviem, uvidíme v najbližších dňoch a GPS som ešte neskúšal, vraj by mala byť vylepšená rýchlejšia lokalizácia. No a zvuk uzávierky foťáku je fixnutý.
Presný postup ako na to som našiel tu (unofficial update):
http://androidflip.com/install-android-234-gingerbread-update-samsung-g…
anonymous12.08.2011 - 00:02 Trvalý odkaz
Kaio: Ahojte Galaxaci,jedno co sa mi na Slovakoch najviac paci je ich vynaliezavost byt stale najlepsi,mate mobil iba objednany a uz hladate novy OS.Lepsie uz lepsie nebude,rychlejsie tiez nie,spolahlivejsie tak isto nie tak naco to vyhladavanie lepsich a este lepsich moznosti.Ja mam Galaxy S,S2,Tab a vsetky 3 slapu aj bez upgrade-u.Staci si len cenit jedno a to ze drzite v ruke naj mobil na svete od Samsungu.Proste to tak vydim.A ja len tolko.
anonymous12.08.2011 - 02:10 Trvalý odkaz
majky: No, Kaio, to je pravda, ale tak ja som si chcel proste updatnuť systém, lebo mi wifi slabla už vo vedľajšej miestnosti a GPS tiež ide teraz lepšie. S tým najlepším PDA na svete máš pravdu, mám ho presne týždeň a som z neho na vetvy. Je ľahký, rýchly, spoľahlivý a ten displej je TOP. Cením si, že mám momentálne naj mobil sveta ale chcel som mať aj najnovšiu verziu SW, aby to bolo dokonalé. Inak, slovo "vidím" je s mäkkým i.
anonymous12.08.2011 - 16:12 Trvalý odkaz
L.Z.: Takze my co mame ORS telefony tak nedostaneme ziaden update? Nikdy? To je akoze ''podakovanie'' za to, ze mame oficialne slovenske distribucie (samozrejme nejde o brandovany Orange SK telefon) a nie polske? Od vyroby mam v telefone Android 2.3.3 (I9100XXKE4, GINGERBREAD.XWKE7). Inak by som sa este rad opytal ci sa updatom cez Odin straca zaruka, vdaka.
anonymous12.08.2011 - 16:52 Trvalý odkaz
jazzmen: No keďže kies vypisuje, že ten fw sa nedá aktualizovať, tak predpokladám, že to asi takto nepôjde, ale možno nakoniec dostaneme aj my nejakú aktualizáciu. Rozhodne si budeme musieť chvíľu počkať :) To s tou zárukou je tak, že keď si dosť šikovný a dokážeš to dať potom do pôvodného stavu, tak ju nestratíš.
anonymous12.08.2011 - 18:41 Trvalý odkaz
stenly88: Tak od buduceho tyzdna budem aj ja majitel tohto telefonu. Chcel by som sa spytat aký ma zvuk z hlasneho reproduktora? A ci prehrava filmy vo formate mkv? dik
anonymous12.08.2011 - 21:43 Trvalý odkaz
Johno: zvuk z externého reproduktora nie je žiadna sláva, hlavne jeho umiestnenie nie je šťastné riešenie, keďže zvuk je dosť "dusený", ale nepovažujem to za prekážku, ak niekto volá alebo príde nejaká správa, je to hlasné...čo sa týka formátu .mkv nie je problém, prehrávam bežne 1080p x264 .mkv a nezaznamenal som žiadne sekanie alebo niečo podobné, obraz je plynulý...neviem ako to je s formátom zvuku DTS, s tým má údajne SGS II problém. Ostávam s pozdravom
anonymous13.08.2011 - 13:56 Trvalý odkaz
SINKLER!: Už by to chcelo sa presmerovať na batérie a nie na výkon...výkonu je na väčšine MT dostatok, už len optimalizácia SW, prípadne OS a takmer každý MT by bol delo... len škoda, že ľudia sa nechajú viac nahovoriť na veľkosť RAM, CPU, GPU, Mpix ako to aby ten MT aj pri tom výkone bol naozaj "MOBILNÝ"
anonymous13.08.2011 - 14:01 Trvalý odkaz
SINKLER!: čo sa týka Galaxy S2, tak je to zatiaľ najvýkonnejší MT na trhu...uvidíme dokedy...keďže sa ani nenazdáme a za chvíľu prídu prvý výrobcovia s 4-jadrami ...sa musím smiať...doma mám 1-jadrový PC aj book :D
anonymous13.08.2011 - 14:09 Trvalý odkaz
majky: No s tou batériou sa mi po update zdá trochu zvýšená výdrž, hoci stále nabíjam asi každý deň. Je ale pravda, že som sa s ním prvý týždeň dosť hral, takže batéria sa musela vybiť rýchlo. Ale mne sa zdá, že teraz klesá trochu pomalšie.
anonymous14.08.2011 - 19:06 Trvalý odkaz
Kaio: Za tu chybu sa ospravedlnujem,volal som do Samsung servisu v BA a odporucily mi s upgrade-om pockat konca Augusta asi 29.8 az 2.9 by mala byt oficialna verzia 2.3.4 aj pre S1 a dokonca aj na tablet.A poznal si nejaky rozdiel po nahrati noveho SW alebo len male rozdiely.A co machula na fotaku mas ju?Ja som dal cez Samsung applikacie upgrade fotaku a je tam stale,po odfoteni vsak ziadnu machulu na fotke nevidim a to som skusobne odfotil biely papier.A ja len tolko.
anonymous15.08.2011 - 18:24 Trvalý odkaz
roman: chcel by som vediet aky ma presne rozmer displej...nasiel som aj 56x88 ale to sa mi zda male...potom aj 56x93mm...dakujem
anonymous15.08.2011 - 23:18 Trvalý odkaz
Peter: zdravim vsetkych ako si mam svoju s2 nastavit tak abi somsa spojil z televyzorom pomocov 3.5 jecu dakujem
anonymous15.08.2011 - 23:48 Trvalý odkaz
Martin: boze,telefon za tolke prachy a taky dosah wifi???nieco strasne..mate nejake riesenie??
anonymous16.08.2011 - 00:22 Trvalý odkaz
jaro: meral som to a rozmer je 56x93mm
anonymous16.08.2011 - 01:05 Trvalý odkaz
majky: Áno, ten dosah wifi je biedny, ale update na ver. 2.3.4 zlepšuje príjem, teraz mám v izbe 3-4 čiarky, predtým to boli sotva 2, chytám aj v záhradke, čo predtým bolo možné iba zriedka.
anonymous16.08.2011 - 04:34 Trvalý odkaz
roman: [jaro] dakujem za info....stale mam dilemu ci HTC sensatione alebo S2,ale viac menej som rozhodnutz uz pre S2.....
anonymous16.08.2011 - 09:55 Trvalý odkaz
m!nco: Ja mam oficialny update na 2.3.4 cez kies a wifi signalu to nepomohlo absolutne nic...stale to iste :). Zato vydrz baterky je citelne vacsia :). Stale cakam na nejaky dalsi update pre wifinu.
anonymous16.08.2011 - 15:35 Trvalý odkaz
PowerVr: Cez 3.5 jack to nepripojis potrebujes nieco take http://data-prislusenstva.heureka.sk/samsung-eia2uhunbec/ a ktomu HDMI kabel. ( odkedy je aby s makkym i? a televizor s tvrdym ?:D )
anonymous17.08.2011 - 00:11 Trvalý odkaz
Kaio: V telefone v nastaveni je položka"aktualizacia softwaru"takže by to malo isť aj cez mobil?Len mať dostatok predplatených megabajtou a počkať na novú aktualizáciu.HTC Wildfire som tak upgraidol.A ja len tolko.
anonymous17.08.2011 - 00:38 Trvalý odkaz
rider: mam problem si vybrat medzi Iphonom 4 a samsungom galaxy s2 viete mi poradit co zobrat? dakujem
anonymous17.08.2011 - 12:29 Trvalý odkaz
Haluska: Takze ja by som si vybrala Samsung lebo je to android,má flash vecsi displej rýchlejšie sa nacitava internetová stránka ako na iPhone4.Často sa mi stáva na iPhone4 to že ked na internete rýchlejšie zbehnem dole tak ma to vyhodí do menu a to iste sa mi stáva v hrách.Samsung by som si vybrala aj preto lebo je ľahký a iPhone je tazsi a keď sa chcem divat na niaky dlhší film tak ma z neho volia ruky.takze môj vyber je Samsung galaxy s2 ;)
anonymous17.08.2011 - 14:30 Trvalý odkaz
Sangala: tu bude hlavne zalezat na tvojej preferencii operacneho systemu. mal som iPhone4 chvilku, spokojny som bol, ale mrzela ma slabsia vydrz baterie (vypnute mobilne data, 2G siet, manualne reguloval jas na co najmensie mozne minimum. Teraz vlastnim SGS2 a nemozem si ho vynachvalit. ci uz len vydrzou baterie, uzasnym displejom. mal som chvilku problem s velkostou telefonu, ale po kratkom case som si zvykol. Uz si na neho nedam dopustit. Uz by som mal problem prejst na mensi displej. a o hmotnosti ani nehovorim. na jeho velkost je hmotnost velmi nizka. ak mas rad android tak osobne by som ti odporucil vsetkymi desiatimi SGS2. ale ako som uz pisal, je to len na tebe. ked ti nezalezi na cene a operacnom systeme, tak uz len rozhoduje tvooja preferovana znacka. (mal som mensie pochybnosti o samsungu po precitani zopar prispevkov, ale teraz uz nie su takmer ziadne.)
anonymous18.08.2011 - 00:32 Trvalý odkaz
rider: dakujem za pomoc rozhodol som sa pre SGS2.
anonymous18.08.2011 - 08:56 Trvalý odkaz
roman: aj u mna vyhral :)
ake pouzivate puzdra?ako ste spokojny dajte neaky link....
anonymous18.08.2011 - 12:25 Trvalý odkaz
enagem: ak ma niekto zaujem, predam original puzdro SAMSUNG http://www.alza.sk/samsung-galaxy-s2-i9100-ef-c1a2l-black-d245808.htm (mne nevyhovuje)
anonymous18.08.2011 - 18:49 Trvalý odkaz
majky: No ja som včera obdržal nové puzdro na SGS II . Puzdro som kúpil na www.mp3.sk, je to podľa mňa najlepšia stránka pre príslušenstvo k mobilom (a nielen to). Treba ísť do príslušenstva mobilov, vybrať model i9100 (SGS II) a tam si už len jednoducho vybrať. Majú tam iba fólie na displej, na celé telo, plastové kryty, silikónové aj kombinované. Ceny sú primerané, navyše si radšej trochu priplatím za dorbé púzdro, ked už mám tak kvalitný fón :)
Tu je link: http://www.mp3.sk/samsung-puzdra-pre-i9100-c-839_775_861_1017.html Ja osobne by som odporúčal kombinované puzdro OtterBox Commuter, ktoré obsahuje silikónový obal (spodná vrstva, ochranný polykarbonátový kryt (vrch) a v balení je aj ochranná fólia na displej (http://www.mp3.sk/otterbox-commuter-odolne-puzdro-pre-samsung-galaxy-s2…). Toto puzdro som si objednal predvčerom a včera už bolo doma. Objednávka bezproblémová, doprava kuriérom na ďalší deň, cena poštovného 5 E, celkovo som zaň dal 37 E. Púzdro je ľahulinké ale pri tom pevné, má aj krytky na usb, jack a bočné tlačidlá, otvory na mic, repro atd. Proste dobre riešené, kvalitné a v cene je aj fólia.
Ale toto je môj názor, niekomu sa môže páčiť niečo iné a je možnosť si kúpiť silikón alebo plasťák zvlášť, v tom prípade je ale potrebné si kúpiť fóliu zvlášť a to vyjde drahšie ako ked si kúpite OtterBox. :)
anonymous19.08.2011 - 19:46 Trvalý odkaz
Johno: ja som si osobne zakúpil toto jednoduché originál púzdro od Samsungu a som s ním spokojný, nepotrebujem nič extra, kto má taký istý názor, tak je toto púzdro pre neho tou správnou voľbou...
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=at9588800006201
anonymous20.08.2011 - 14:09 Trvalý odkaz
zdenko: Viete mi niekto poradiť ako vypnem zvuk špuste na fotaku. Prosím presný adresár. Ďakujem
anonymous20.08.2011 - 14:10 Trvalý odkaz
absolon: cawelo....mozno blba otazka, ale ktory z grafickych cipov, je lepsi (vykonejsi) ... grafický čip Mali-400MP, alebo NVIDIA Tegra 2 AP20H.... Dik
anonymous20.08.2011 - 17:06 Trvalý odkaz
jazzmen: Mali 400 je o niečo výkonnejšia vraj, ale zase tegra to vynahrádza podporou zo strany vývojárov. Už onedlho by mali začať vychádzať hry špeciálne pre tegru... Ďalej viem, že tegra mala nejaké problémy s kompatibilitou viď LG X2... Ale celkovo to máš asi jedno :)
anonymous20.08.2011 - 17:14 Trvalý odkaz
dada: cawte vlozila som si do telefonu video vo formate WMW ide mi len obraz zvuk nie neviete v čom može byt chyba? dakujem za rady
anonymous20.08.2011 - 17:46 Trvalý odkaz
majky: Zvuk spúšte sa vypnúť nedá. Tento malý bug je vraj fixnutý vo verzii 2.3.4.
anonymous21.08.2011 - 14:02 Trvalý odkaz
sajo: Ahojte.
Mam takyto problem.
Ked cez WIFI chcem aktualizovat software, tak mi fon vypise:"Vyzaduje sa aktualizaciia softveru ..." Ak dam nie a fon chcem aktualizovat cez Kies, tak nenajde novy FW:" Toto je najnovsi firmver."
Ake rizika ma aktualizacia cez WIFI?
Bol by som zvedavy ci takto sa uz niekomu podarilo aktualizovat FW fonu?
Telefon mam z velkoobchodu XWKE2, CSC: OSR.
anonymous21.08.2011 - 14:03 Trvalý odkaz
sajo: Oprava
CSC: ORS
anonymous21.08.2011 - 15:28 Trvalý odkaz
m!nco: aktualizacia FW cez wifi nieje mozna pretoze pri aktualizacii FW sa vypne telefon :-)..takze jedine cez usb :)
anonymous21.08.2011 - 15:29 Trvalý odkaz
m!nci: a este ORS je myslim slovenska distribucia...na tu neviem ci uz vysiel update pre telefon
anonymous22.08.2011 - 20:26 Trvalý odkaz
SINKLER!: zdravím, rozhodujem sa či si zobrať tento "smartík" alebo či by nestačilo aj slušné 1 jadro s 1Ghz CPU. Zase až tak veľký rozdiel tam nie je vidieť, aspoň čo sa týka normálnej práce s telefónom. V benchmarkoch to je jasné, že to je špička, ale zatiaľ ten výkon sa asi nedá využit plnohodnotne okrem nejakých náročných hier? Pri telefóne mi ide skôr o to, aby som mal väčší displej na prezeranie fotiek, resp. pozeraní seriálov a potom na občasné surfovanie, aby sa pohodlne dalo prehliadať stránky bez zbytočne negatívneho zasekávania obrazu pri presúvaní prípadne zoomovaní.
anonymous22.08.2011 - 23:00 Trvalý odkaz
vilhy: ja by som ti poradil tento, kamoska ma SGS1 a moja masinka je pri praci plynulejsia, roby lepsie foto, prehra aj full HD co som skusal ale nebol tam vysoký bit rate,fakt najlepsi fon co som kedy mal moznost drzat v ruke a teraz aj vlastnit, jedine ta baterka,max 2 dni pri vypnutom datovom prenose a bez pozerania webu atd.
anonymous23.08.2011 - 11:18 Trvalý odkaz
daveb: Bol rychly a vsetko isiel na to "out of the box" Ale ked som userom XDA - tak som precital komenty userov a rozhodol som sa rootovat tiez - a nahrat optimalizovany ROM a zvlastny upraveny kernel.
Teraz to je este rychlejsi a vydrz baterie je ovela lepsi, a konecne tam mam iny launcher a interface ako Touchwiz (to je proste hroza - Sense/Android Launcher je pre mna 100krat lepsi).
anonymous23.08.2011 - 18:35 Trvalý odkaz
Alex: Mám na predaj Samsung i9100 Galaxy S II za cenu 430 eur. Viem dodať aj viac kusov. Viac info na alexdrabik@gmail.com