Samsung Galaxy S II (Samsung i9100)

• Martin Hombauer 18.05.2011 - 02:04

Ľudia vie mi niekto poradiť ohľadom tej akutalizácie na 2.3.5 bo telefón nemá evidetne záujem nič vyhladať,ked dám vyhladať aktualizácie,nenájde nič a samé mi tiež nič neprišlo :(

• anonymous19.09.2011 - 23:00 Trvalý odkaz

vilhy: Chcem sa zastat Majkiho,asi ma skusenost s operacnym systemom Symbian na mojej starej 5800 sa budik zapol aj ked bol telefon vypnuty,takze to je mozne,skoda ze to nejde na androjde,ale nic nie je dokonale

anonymous20.09.2011 - 11:52 Trvalý odkaz

Poldo: Kies mi prave ponukol novy firmware.Telefon mam z oficialnej CZ distribucie (XEZ) a momentalne aktualizujem...PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KI2

anonymous20.09.2011 - 15:22 Trvalý odkaz

pelalo: konecne. ten upgrade skutocne vyrazne upravil vydrz baterie

anonymous20.09.2011 - 18:07 Trvalý odkaz

Majko: Dakujem za Tvoj nazor.
    Vies,ja nechcem od telefonu aby mi stahoval nieco alebo aby prehraval video ked je vypnuty,chcel som aby len zazvonil budik. Kazdy telefon,ktory som mal doteraz to dokazal a skusil som uz naozaj vela mobilov. Ale android mam teraz prvy krat a zial nevedel som o tom,ze to nedokaze. Neviem ake bludy a nezmysly som este kydal.... chcel som len radu od ludi ktorí maju viac skusenosti ci to nejako ide. Vies,nemoze predsa kazdy vediet vsetko co vies Ty. Zopar ludi chce pomoct-poradit ale najdu sa aj takí ,ktorí maju menej trpezlivosti a hned Ta poslu niekam ,ze si totalny dement...

anonymous20.09.2011 - 18:30 Trvalý odkaz

_daRK: Tu nejde o to, kto je dement, to by som si nikdy nedovolil povedat, ale vsetky fora su preplnene a neprehladne prave kvoli tomu, ze zaciatocnici (a to nie je urazka,kazdy raz zacinal) napisu otazku bez toho, aby nieco sami vyhladali. Sam to spoznas, ked budes citat rovnake otazky stale dookola. Mas pravdu, ze su tu ludia, co chcu poradit, ale ty si poradit velmi nechcel, bez toho, aby si sa zamyslel si hned pisal, ze aky je to hrozny mobil, ked toto nezvladne (dokonca niekolko krat). Na druhej strane si tu vytrvalo ziadal odpoved na svoje otazky ohladom firmware, ale ked sa Ta niekto iny dotazoval, uz si velmi ochotny nebol (9.9.2011 16:16 [Re: Miro]).
    To ze slo budit v starych sunkach po vypnuti je celkom pochopitelne, stare "operacne" systemy zaberali par desiatok kB a udrzovat ich na pozadi pri vypnutom zariadeni nebol problem. SII je vsak pocitac, len vtesnany do mobilu, tam je to o inom. Skor by ma zaujimalo, naco to potrebujes, toto nie su zariadenia urcene na denne vypinanie, ak sa chces odrezat od sveta, daj si rezim lietadlo, ale to asi vies.

anonymous20.09.2011 - 21:38 Trvalý odkaz

dufus6: automatické blokovanie displeja mi nejak nefunguje. čím to môže byť?

anonymous20.09.2011 - 23:03 Trvalý odkaz

Mato: Update je uz pre vsetkych ??

anonymous21.09.2011 - 01:26 Trvalý odkaz

Jaro: Pokial chcem update SGS II na 2.3.4. cez ODIN, je spravna verzia firmveru PDA:XWKI4
    PHONE: XXKI1 ?
    OXX MultiCSC(AUT, COS, CYO, DNF, EUR, NEE, ODK, ORG, ORS, PAN, SEB, SUN, TDC, TMS, TPH, TRG, VDH, VOM, XEE, XEH, XEO, XEZ, XSK)

anonymous21.09.2011 - 21:03 Trvalý odkaz

Pepo: Update 2.3.4 je zatial len pre Cesko.

anonymous21.09.2011 - 21:38 Trvalý odkaz

_daRK: Kolega ho dnes updatol cez Kies a ma ho zo Slovenska (XEZ)

anonymous21.09.2011 - 22:20 Trvalý odkaz

Mato: Tak ako? Uz tu viaceri pisali,ze je update

anonymous22.09.2011 - 01:28 Trvalý odkaz

Poldo: Ale produktovy kod XEZ patri Ceskej Republike.Oficialna Slovenska distribucia ma kod XSK (aspon myslim)...Pozri si to na stranke samsung.sk

anonymous22.09.2011 - 12:19 Trvalý odkaz

Pepo: oficialna Slovenska je aj ORS

anonymous22.09.2011 - 13:00 Trvalý odkaz

_daRK: Precital som snad vsetci zahranicne aj ceske a slovenske diskusie na tuto temu, zda sa, ze tie produktove kody vobec nesuvisia s tym, kde to ludia kupovali, aspon nie tak ako pisete - napr. urcite nie je pravda, ze ORS je oficialna distribucia Slovenska. Kolega ma mobil z volneho predaja (alza.sk) a ma XEZ, kamos ma z Orangu a ma ORS, a (to nekecam) ja mam telefon z T-Mobilu zobrany cez firmu na pausal a mam ORS. Co som tiez zistili ziaden slovensky operator nebranduje SII, iba ceski operatori. Vyzera to tak, ze predajcovia akosi nepozeraju na to, co je to oficialna SK distrubucia a predavaju polske (XEO) a ine produktove kody. A k tomu, co je na stranke Samsungu - cital uz niekde z vas na forach, ze by niekto mal XSK ? Ja teda este nie a ak aj niekto je, bude ich veeelmi malo. Pisal som do Samsungu Slovensko, aj do T-Mobilu, vsade je odpoved jedina - update je vo finalnej faze a hoci som v mailoch prave tieto chaosy s ORS, XEU, XEO, XEZ dotazoval, nikto z nich sa k tomu nevyjadril. Tetuska v T-Mob mi naznacila, ze to ani nemusi byt tento rok. Mne ORS s 2.3.3 robi problem s vybijanim baterie kvoli Wifi sharing, riesim to cez Super Task Killer a tiez pouzivam JuiceDefender, telefon s prehladom vydrzi den a par hodin, ale stve ma to a tak to asi flashnem. Ved po skusenostiach z predosleho Desiru sa sam sebe este divim, ze som to uz davno nespravil a cakam ako dement na update.

anonymous22.09.2011 - 13:28 Trvalý odkaz

Poldo: Ja som svoj SGS2 kupil v eshope mp3.sk a mam produktovy kod XEZ...Chcem tym povedat,ze telefon je dovezeny z Ciech,pretoze vsetky telefony znacky Samsung predavane v Cechach maju produktovy kod XEZ!

anonymous22.09.2011 - 14:32 Trvalý odkaz

_daRK: No ved, to netvrdim, ze nie je z ofic. ceskej distribucie, ale z toho vsetkeho mi skor vyplyva, ze na tom produktovom kode asi nezalezi tolko, ako si my myslime. Ved preco by potom predavali full telefon zo shopu s rovnakym kodom ako predava orange ale evidentne aj T-mobile (ORS) ? Niekde som dokonca cital, ze ORS mal niekto, co telefon kupil priamo zo Samsungu, neverim, ze by Samsung daval do svojich telefonov na priamy predaj firmware urceny pre Orange.

anonymous22.09.2011 - 17:33 Trvalý odkaz

_daRK: Dnesna odpoved zo servisneho strediska samsungu:
    Verzia androidu 2.3.4 este nebola u nas oficialne odsuhlasena. Na Slovensku mame oficialne zatial verziu 2.3.3. Treba este chvilku pockat na oficialny a schvaleny update, pracuje sa na tom.

anonymous22.09.2011 - 18:05 Trvalý odkaz

sajo: Dnes som pisal do Samsungu,tus u otazky, aj odpoved:
    „Vlastnim Galaxy s2 LKAORS, Android 2.3.3 XWKE7 updatnuty cez OTA (orig. XWKE2) nebrandovany, zakupeny vo velkoobchode Agem.
    Mal by som tieto otazky:
    1. Oficialna distribucia pre Slovensko je LKAXSK. alebo LKAORS?
    2. ORS je distribucia pre Orange Slovensko?
    3. Updaty budu poskytnute pre obydve verzie rovnako?
    4. Vo vicerych krajinach pred par dnami vysiel update na 2.3.4 XWKI4 (napr. Cesko). Kedy dostanu update verzie ORS?”
    Odpoved:
    „Obe Vami udanej verzie sú
    oficiálne distribude SK. ORS je telefón distribútora ORANGE. Informácie o dostupnosti aktualizácie nie sú v súčasnej dobe dostupné o možnosti aktualizácie vás bude
    informovať program Kies.”
    No comment

anonymous23.09.2011 - 00:27 Trvalý odkaz

Laci: Balik oficial firmveru osahuje Multi CSC, aj pre ORS, XSK atd..., neviem , co brani tym buzerantom to vydat na Kies napr. pre telefony z Orange...

anonymous23.09.2011 - 03:39 Trvalý odkaz

pelalo: Aj ja mam mobil z ciech, preto som ho neupdatol cez odin ale kies. A este som chcelndodat k nemu ze okrem vydrze baterky je poznat rozdiel aj v nahrievani... mne sa sice telefon nenahrieval ani predtym, ale teraz uz takmer vobec. Predtym bybal pri zatazii teply ale teraz je teply len velmi mierne,ze pri pouzivani nenarocnych aplikaci neni teply ani len mierne :-D asi mam dobry kusok procesora

anonymous23.09.2011 - 10:39 Trvalý odkaz

xxx: Ako zistim produktovy kod??

anonymous23.09.2011 - 11:03 Trvalý odkaz

sajo: To xxx
    V Kiese, alebo *#272*IMEI#

anonymous23.09.2011 - 14:24 Trvalý odkaz

xxx: Mne pise KOR ,ale ovplyvnuje to,ze mam Custom Villain Rom ? Asi hej,ze?

anonymous23.09.2011 - 16:36 Trvalý odkaz

jaro: Neslo byt urobit update na 2.3.4. takym sposobom, ze *#272*IMEI# zmenime CSC napr. na XEZ , cez Kies urobime update a zmenime nazad CSC napr. na ORS? (kvoli zaruke)

anonymous23.09.2011 - 16:47 Trvalý odkaz

stevo: Včera som si kupil samsung galaxy s2 a este vcera som ho pripojil na samsung kies a hned mi vyskocilo ze si mozem aktualizovat,a uz mam android 2.3.4

anonymous23.09.2011 - 17:13 Trvalý odkaz

roman: a kde si ho kupil..ake mas CSC?

anonymous24.09.2011 - 03:48 Trvalý odkaz

pelalo: Caute chcem vas poprosit aby ste vyskusali aplikaciu Stability test v. 2.3 od intostudios, ja ked spustim cpu+gpu test po chvili tam napocita stovky gpu errors, a potom to aj po minute padne a telefon sa restartuje

anonymous24.09.2011 - 16:55 Trvalý odkaz

pelalo: je tu niekto komu to nerobi a ide mu to normalne? aplikacia je zdarma v markete vola sa StabilityTest. dnes som bol koli tomu v prahe vratit telefon

anonymous24.09.2011 - 22:01 Trvalý odkaz

pelalo: tak som dnes bol kupit novu masinku, a ten stability test uz sice fici bez gpu errors, ale pocas otacania toho obrazu to seka rovnako ako predtym (co by asi ani nemal byt problem) ale po troch minutach sa fon opat restartne... :( ale snad mi aspon zynga poker nebude padat ako predtym. tebe ako dlho bezal test bez padu?

anonymous24.09.2011 - 22:12 Trvalý odkaz

qOs: Mne to tiez seka,co som fakt prekvapeny na takuto masinu..Neskusal som to dlho,nechcelo sa mi cakat,ale nepisalo ziadne chyby..Tebe ho vymenili za novy,ci co?

anonymous24.09.2011 - 22:26 Trvalý odkaz

pelalo: nie ja som mal prvy na splatky z alza.cz, tam som ho dnes odniesol a vyplatili mi plnu sumu telefonu, a za nu som siel do electroworldu po druhy

anonymous25.09.2011 - 03:23 Trvalý odkaz

pelalo: vyskusaj ako dlho ti dokaze bezat ten test. daj fon do nabijacky a pusti ho aspon na 15 minut. a povedz ci to zvladol.

anonymous25.09.2011 - 14:58 Trvalý odkaz

daniel: Ak pripojim telefon cez kabel do PC a spustim program Samsung Kies tak mi vypíše: Tuto verziu zariadenia nemožno aktualizovať. Budem moct niekedy este aktualizovat svoj mobil napr. na verziu 2.3.4? Dakujem.

anonymous25.09.2011 - 15:22 Trvalý odkaz

sajo: Ak mas CSC:ORS a XWKE7, Kies preto pise, ze Tuto verziu zariadenia nemožno aktualizovať, lebo aktualizacia na KE7 vysla cez OTA. Kies nepozna KE7 pre ORS.
    Dufajme,ze aktualizacia bude co najskor.

anonymous25.09.2011 - 16:58 Trvalý odkaz

SINKLER!: Zdravím. Zatiaľ som to moc neštudoval, ale tak v skratke, na čo mi je dobré vedieť aký mám produktovy kód? Sú tam nejaké rozdiely vo firmware alebo o čo tam ide?

anonymous25.09.2011 - 17:54 Trvalý odkaz

mobilka: chcela by som vediet ci je ta ruzova skvrna na fotak velmi vyrazna alebo sa to da prehliadnut

anonymous25.09.2011 - 18:07 Trvalý odkaz

klemo: ja neviem co vas trapi ta ruzova skvrna... ja som si to este nevsimol nikdy...zevraj je to vidiet pri foteni bielej steny... a pochybujem ze chces focovat bielu stenu... :D
    A k aktualizacii este tolko... aj ja mam XWKE7 (ORS)... dufam ze to, ze vysla aktualizacia "cez OTA" neznamena, ze nevyjde aj cez KIES...hm? Diky...

anonymous25.09.2011 - 18:34 Trvalý odkaz

aaa: A v nastaveni telefonu mam aktualizacia softweru,tak sa aktualizovat na 2.3.4 neda?

anonymous25.09.2011 - 21:05 Trvalý odkaz

daniel: Ja mam XWKE1 čo pozeram na číslo zostavy a verziu jadra...čiže budem si moct niekedy aktualizovat na novšiu verziu? Dakujem

anonymous25.09.2011 - 21:08 Trvalý odkaz

jana: caute chcela by som sa opytat tych čo maju verziu 2.3.4 ake novinky a zmeny nastanu ak si aktualizujem z 2.3.3 na 2.3.4 dik

anonymous25.09.2011 - 22:09 Trvalý odkaz

sajo: CSC mas co. *#272*IMEI#
    Skusal si update cez mobil?
    Nastavenia - O telefone - Aktualizacia softveru

anonymous26.09.2011 - 01:06 Trvalý odkaz

daniel: Ano skusal som aj tak a pise ze nenaslo zatial ziadnu aktualizaciu.

anonymous26.09.2011 - 01:50 Trvalý odkaz

pato: caute chcel by som si tento fon kupit tak aky je roziel medzi z orange a kupeny z obchodu???

anonymous26.09.2011 - 10:43 Trvalý odkaz

sajo: CSC stale nepises, *#272*IMEI# - alebo z Kiesau

anonymous26.09.2011 - 15:28 Trvalý odkaz

pelalo: vyskusajte niekto ten test, kupil som koli nemu novy telefon, a aj ten mi s tym testom nedokaze pracovat. hadze gpu errors, a do troch minut sa telefon aj restartne. Aplikacia je zdarma v markete (StabilityTest v 2.3) (typ testu Cpu+Gpu Test)

anonymous27.09.2011 - 14:40 Trvalý odkaz

_daRK: V noci bol updatovany KIES a ta hlaska o nemoznosti aktualizacie je este desivejsia - najma pre tych, co maju ORS z priameho predaja :) No, nic, idem do flashu ! Ale pozor - KI4 ma novy bootloader, kde uz JIG nepomoze na znulovanie poctu flashov.

anonymous27.09.2011 - 16:09 Trvalý odkaz

klemo: ...no ja mam ORS... a uz som aj updatol KIES...a precital som si co to pise... vazne je to desive... :S nechapem...