Samsung Galaxy S II (Samsung i9100)

• Martin Hombauer 18.05.2011 - 02:04

Ľudia vie mi niekto poradiť ohľadom tej akutalizácie na 2.3.5 bo telefón nemá evidetne záujem nič vyhladať,ked dám vyhladať aktualizácie,nenájde nič a samé mi tiež nič neprišlo :(

• anonymous08.09.2011 - 18:51 Trvalý odkaz

mikdie: ma aj nejaku notifikacnu diodu?

anonymous09.09.2011 - 02:33 Trvalý odkaz

hako: Jasne že som tam bol, ta internetová cena bola parádna, beriem prachy a ihneď utekám poň, ale čakalo mňa nemilé prekvapenie, pozerám na cenu a odrazu mam nábeh na infarkt cena 420E! pýtam sa či sa neohukali že na nete majú cenu 290E, a ta koza mi hovory na nete je asi chyba tato cena je reálna. Zasmial som sa jej do ksichtu a šiel som to rozdichat.

anonymous09.09.2011 - 14:05 Trvalý odkaz

Miro: A čo si si myslel, že sa 300euro kúpiš takýto mobil? veď je stále top na svete ja som ho kúpil za 540euro s offi distribúcie a neľutujem a ty tu vravíš o 420euro... to je skvelá cena ale daj si pozor aký majú reklamačný servis lebo večinou kde je lacná cena ide o servis ich vlastný nie od distribútora tak ak ti odíde ako môj prechádzajúci ti povie, že máš smolu... a máš po mobile

anonymous09.09.2011 - 18:16 Trvalý odkaz

Majko: Ale ja Ti v tomto moc neporadím... nevyznam sa v tom. Dokazal som si to "prepalit" ale nejako vysvetlovat veci okolo toho neviem :-)

anonymous09.09.2011 - 19:53 Trvalý odkaz

lowend: Chcem sa este spytat ze ak vide oficialny update, dokaze to navratit zaruku? Telefon mam aj rootnuty, ale to by mal vyriesit USB JIG.

anonymous10.09.2011 - 11:52 Trvalý odkaz

milan: neviete mi niekto poradiť. nejako sa mi podarilo zapat, že ked mi príde smska tak mi ide ton ktorý mam nadstavený na ohlasenie prichadzajucej smsky, ale aj nejaký hlas po anglicky mi to ohlasuje a neviem to vipať. Ďakujem

anonymous10.09.2011 - 19:26 Trvalý odkaz

Majko: Neviem presne ci to bude ono,ale skus pozriet ci nemas zapnutu funkciu "DRIVING MODE" najdes to v aplikacii "VOICE TALK"

anonymous11.09.2011 - 11:03 Trvalý odkaz

Kefas: mohol by si mi prosím objasniť ako to je s tými reklamáciami pri nižších cenách? lebo viem, že keď to nieje ofiko distribúcia na SVK tak to berú od T-mobile PL, vraj sa niektorým ľuďom už stalo, že tie mobily boli používané, pri reklamácii to zasielajú späť tomu poľskému tmobilu či ako to vlastne je?

anonymous11.09.2011 - 13:49 Trvalý odkaz

Majko: Existuje nejaká aplikácia ,ktorá aktivuje budík aj pri vypnutom fóne?

anonymous11.09.2011 - 20:11 Trvalý odkaz

Majko: To je fakt hrozné aby tak nadupany mobil nedokazal zapnut budik.... dakujem

anonymous15.09.2011 - 00:04 Trvalý odkaz

michal: zdravim, mam zalusk na tento phone, avsak som trosku sklamany z umiestnenia reproduktoru na zadnej strane, bojim sa, ze ked hodim mobil na postel tak za zavretymi dverami ho nebudem pocut zvonit. dalej ako je to s tym sklickom na fotaku? ja som velmi hravy clovek a mne sa musi mobil furt suchat po stole, je pravda, ze sa to sklicko rychlo poskriabe? je ta ruzova skvrna vidiet, aj ked fotim text? no a ak bola Vasa nadsenost z mobilu 100%-na, tak kolko percent ubralo prehrievanie? dikes za odpovede

anonymous15.09.2011 - 01:33 Trvalý odkaz

show: @Majko - Žiaden Android telefon nedokaže zapnuť mobil kvôli budíku, ani ten najvymakanejši. Nie je to chyba mobilu, ale systemu android.

anonymous15.09.2011 - 12:12 Trvalý odkaz

michal: joooj, riesite tu zapnutie budika pri vypnutom mobile... ja osobne ked si vypnem mobil, tak nechcem, aby ma rusil, a to ani budik...

anonymous15.09.2011 - 13:57 Trvalý odkaz

Majko: áno riesime tu budik a myslim,ze je to uplne normalna a dost dolezita vec aby Ta mobil zobudil vzdy ked potrebujes. Predstav si ,ze si "nahodou" zabudnes nabit vecer mobil a on sa do rana vybije a nezobudi Ta do prace.... moze sa to kludne stat. Pre mna velmi dolezita vec v mobile a velke sklamanie,ze to tento mobil nedokaze. Nevedel to moj prvy mobil ktory som mal v r.1999 EricssonGA628 a teraz tento....

anonymous15.09.2011 - 20:58 Trvalý odkaz

jazzmen: Každý by si mal kúpiť mobil, aký mu vyhovuje. Prečo si kupuješ taký, ktorý nemá tie veci, čo potrebuješ? A ozaj, v tesku majú budíky za 5 eur. ;) Proste, keď to android nepodporuje tak to nepodporuje. Kúp si mobil so symbianom...

anonymous15.09.2011 - 22:02 Trvalý odkaz

Majko: Ja som s mobilom velmi spokojny. Je to moj prvy mobil s androidom a nevedel som tuto vec,tak som sa na to pytal ci neexistuje nejaka aplikacia,ktora mobil nakopne. Zda sa mi to trosku "zaostale" v dnesnej dobe a v roku 2011 ... to je vsetko

anonymous15.09.2011 - 22:12 Trvalý odkaz

qOs: Ja osobne si na noc nevypinam mobil,ked treba budik,tak ho necham zapnuty..V pohotovostnom rezime neberie skoro nic..Inac,Majko, mne sa dnes stalo,ze mi nezazvonil budik,lebo sa mi vybil mobil=D Este,ze som zaspal iba o 10min neskor=]

anonymous15.09.2011 - 22:18 Trvalý odkaz

Majko: No vidis... Doteraz som mal Wave1 a ten ked sa aj vybil,tak dokazal zazvonit,takze sa nestalo,ze by som zaspal. Ale uz som radsej ticho,lebo zase niekto bude do mna rypat aby som presiel na hlupy symbian :) Myslim,ze kazdy sa raz na tomto "popali" .

anonymous16.09.2011 - 19:11 Trvalý odkaz

mikdie: na noc ho davam na nabijacku a zapnem aplikaciu Alarm clock super vec celu noc mi svietia hodiny-ako stary digitalny budik tak ked sa nahodou v noci zobudim-pozriem na mobil a vidim kolko je hodin bez toho aby som sa ho musel dotknut

anonymous16.09.2011 - 22:41 Trvalý odkaz

Miro: Nazdar čo sa týka budíkov neviem ako ste vy natom ja mobil vyuzívam na foto filmy natom pozerám občas wifi alebo hd games a vydrží mi od 2do 5dní úplne v poho ani raz sa nestalo, že by ma nezobudil alebo, že by sa vybil. Takže poviem pre každého iné je dobré ale uvedomte si, že tento mobil je top čo trh ponúka a nemá chybu takže naozaj keď niekto kúpi mobil a hľadá chyby od rána do večera aby tu mohol pindať koľko zato vyhodil nech sa spamätá tento mobil si každý môže prispôsobiť ako chce sú rom na výdrž batérie ja napr žiadnu rom nemám a 5dní vpoho vydrží...

anonymous17.09.2011 - 03:33 Trvalý odkaz

Majko: Ja pindam len na android ze nedokaze zapnut telefon. S mobilom som velmi spokojny a viem,ze je to TOP mobil :-) A prosim Ta, citaj pozorne celu diskusiu,ked sa uz ides do niekoho pustit :-) 5 dni Ti vydrzi baterka? Waw ,tak to mas asi specialnu od Supermana z kryptonitu :))

anonymous17.09.2011 - 13:58 Trvalý odkaz

pelalo: caute, potrebujem pomoct, poradit. mam tento fon treti den, a ked listujem v markete, dost to zatrhava... myslim ze to zatrhava aj pri prehliadani niektorych webovych stranok. chcel by som reinstalovat cely firmware, bios, ci operacny system abo co v tom vlastne je. proste to nahodit do vyrobneho stavu. neviete ako by som to mal spravit?

anonymous17.09.2011 - 14:32 Trvalý odkaz

qOs: Chod do nastaveni,sukromie a daj obnovenie do tovarenskych nastaveni...

anonymous17.09.2011 - 15:14 Trvalý odkaz

pelalo: ale to iba vymaze vsetky udaje v telefone. no skusim to aj ked si myslim ze to nepomoze lebo fon sekal od prveho zapnutia

anonymous17.09.2011 - 15:18 Trvalý odkaz

qOs: To mas nejaky bugovy,radsej ho reklamuj..Hned,ako som ho kupil ,som rootol a nahodil custom romku a nestazujem sa =]

anonymous17.09.2011 - 15:30 Trvalý odkaz

pelalo: tak som to spravil, nic sa nezmenilo

anonymous17.09.2011 - 16:33 Trvalý odkaz

pelalo: rootol? a custom romku? daj mi skype alebo icq a vysvetlis mi to, mozno aj ja by som to mohol spravyt. a videl som na nete aj take ze launcher, to tiez je nieco ine ako origo software

anonymous17.09.2011 - 17:13 Trvalý odkaz

qOs: Takto,custom ROM a launcher su 2 odlisne veci..Custom romkou a rootnutim stracas zaruku,ale da sa to hodit naspat..Co sa tyka launchera,ja napr.pouzivam Launcher Pro + namiesto klasickeho TouchWiz

anonymous17.09.2011 - 17:21 Trvalý odkaz

pelalo: launcher pro je v markete zdarma ale plus je uz za peniaze. ty si za to platil alebo si stiahol inde ako z marketu? a este dalsie vec, market, ako taky co bol, (biely) sa mi znicoho nic zmenil na cierny, s inym prostredim.. jednoduchsim. nevies preco?

anonymous17.09.2011 - 18:05 Trvalý odkaz

qOs: Ja mam platenu verziu,ale zadarmo=] Ale rozdiel v tom nezbadas,takze mozes stiahnut aj z marketu..ak sa zmenil,tak ty s tym nemas nic spolocne,proste nejake nove prostredie=]

anonymous17.09.2011 - 18:11 Trvalý odkaz

pelalo: sak mrkni sa ci aj ty mas cierny market alebo biely. a povedz kde si stiahol plusko zadara

anonymous17.09.2011 - 18:58 Trvalý odkaz

qOs: Ja mam biely,ale u mna to zavisi od custom romky..ani sam neviem,kde..proste som pouzil google =]

anonymous17.09.2011 - 19:37 Trvalý odkaz

pelalo: az teraz som si vsimol zakladny rozdiel toho marketu, ze je cely v slovencine. tak snad ked v nastaveniach zmenim nieco mozno nabehne stary biely

anonymous17.09.2011 - 20:14 Trvalý odkaz

pelalo: a dalsia vec co sa tyka toho zatrhavania, trha to len vtedy ked posuvam obraz tam kde este niesu donacitane obrazky, inac to prakticky netrha

anonymous17.09.2011 - 21:57 Trvalý odkaz

qOs: Vies,preco som sa k tomu zatrhavaniu nevyjadroval? Pretoze to zatrhavanie ma kazdy,bezohladu nato,ci ma SGS2 alebo daco ine. ak sa zamyslis,tak zatrhava sa preto,lebo to este nema nacitane=]

anonymous18.09.2011 - 14:59 Trvalý odkaz

anna8: Ahojte neviete ako vypnut reklamy ktore bezia ked si spustim nejaku aplikaciu z marketu alebo hru? dakujem pekne.

anonymous18.09.2011 - 15:06 Trvalý odkaz

vilhy: tie reklami v aplikaciach su sucastoukazdej jednej aplikacie,predovsetkym v aplikaciach ktore su bezplatne,pokial nechces mat reklami,treba si instalovat platene aplikacie

anonymous18.09.2011 - 18:33 Trvalý odkaz

raiden: chcem sa spytat, kebyze beriem tento super fon z Orange, dodavaju k tomu aj svoj Orangeacky soft? Alebo je to mobil priamo od vyrobcu???

anonymous18.09.2011 - 20:46 Trvalý odkaz

pelalo: tak som sa rozhodol ze aj ja si zaobstaram android 2.3.4 pomocou neoficialnej cesty (cez ODIN), kedze kies tuto moznost neponuka, a chcel som vediet aky je rozdiel medzi updatom andoidu a "vymenou" romky, ci by aj vymena romky za inu tiez nemohla odstranit problemy pri zatrhavani displeja pocas listovania. alebo staci updatnut len ten android? diky vsetkym za odpoved. a este som chcel poprosit nejakeho skusenejsieho cloveka, ktory tento update uz robil, ci by mi s tym nepomohol. ak ano napis mail prosim. kubcovy som uz pisal no nechce sa mi cakat

anonymous18.09.2011 - 22:11 Trvalý odkaz

vilhy: nema ziadny orange soft,podla kodu co tu jeden chalan pisal a on ho kupil priamo z obchodu mam rovnakuverziu,este bol aj zabaleny v samsung obale

anonymous18.09.2011 - 22:51 Trvalý odkaz

pelalo: precital som cele toto vlakno, ale nikto tu zatial nepisal o QWERTY a QWERTZ klavesnici, urcite ste si vsimli ze v telefone aj po nastaveni slovenskeho vstupu sa qwerty klavesnica nemeni. a urcite je vacsina z vas zvyknuta na qwertz klavesnicu. tak som skusal viacero aplikacii, SlideIT keyboard, po stiahnuti ceskeho packu sice funguje, ale da sa pisat iba pomaly... ked som chcel tukat pismenka rychlo za sebou, vynechavalo to. az som sa dopracoval k plnej verzii aplikacie PERFECT KEYBOARD, kde sa da lahko bez nutneho stahovania nastavit ceska QWERTZ klavesnica (v podstate slovenska), a vzhladom a funkcnostou sa nelisi od original ciernej samsung klavesnice. tuto mate link na volne stiahnutie plnej verzie aplikacie v zatial najnovsej verzii http://www.apktop.com/perfect-keyboard-1-2-0.html

anonymous18.09.2011 - 22:55 Trvalý odkaz

pelalo: no lisi sa, ale urcite je si lepsie zvyknut na jej nepatrne rozdiely, ako na qwerty klavesnicu, ktoru som ani ja nikdy v zivote nepouzival

anonymous19.09.2011 - 11:08 Trvalý odkaz

insomniac: Ahojte, veľmi rád si nechám poradiť ohľadne nákupu na splátky, najlepšie cez net a či vôbec kúpiť SGS2 alebo je aj niečo lepšie na trhu... HTS SENSATION XE tiež nevyzerá zle ale predáva sa už?

anonymous19.09.2011 - 11:12 Trvalý odkaz

raiden: aj ked som zastancom HTC, uznavam ze tento kusok je ovela lepsi, minimalne co sa tyka vydrze baterie. Nespekuluj a ber, pretoze o mesiac moze prist niec o vykonnejsie a zas budes spekulovat, keby clovek mal stale cakat a cakat co pride lepsie, tka fon nikdy nekupi...

anonymous19.09.2011 - 11:18 Trvalý odkaz

Jozef: vsetci mi odporucali sII.. mal som ho moznost vyskusat a absolutne MA NEZAUJAL ! velka tehla, slaby fotak, android uz pomaly upada..radsej pockam do oktobra a vezmem 64GB N9-tku :)

anonymous19.09.2011 - 17:46 Trvalý odkaz

_daRK: Majko nehnevaj sa, ale tvoje poznamky tu su uplny chaos a bludy, co keby si si najskor nieco precital o androide a az potom tu splechol tieto nezmysly ? SII bezi na operacnom systeme, ktory vychadza z linuxu... ako mozes chciet, aby ti napr. tvoj pocitac (hoci by to bol hypersupermega pocitac) stahoval na pozadi filmy, ak si ho vypol ? Nechcem Ta urazat, ale nemam rad ani ludi co sem pridu a kydaju nezmysly, lebo nerozumeju ani len zakladom... a tak som musel... snad rozchodis dobre mienenu kritiku. Ostatnym sorry za offtopic.