- Späť na článok
- 1302 príspevkov
Samsung Galaxy S II (Samsung i9100)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Martin Hombauer 18.05.2011 - 02:04
Ľudia vie mi niekto poradiť ohľadom tej akutalizácie na 2.3.5 bo telefón nemá evidetne záujem nič vyhladať,ked dám vyhladať aktualizácie,nenájde nič a samé mi tiež nič neprišlo :(
anonymous19.11.2011 - 11:06 Trvalý odkaz
SINKLER!: To je blbosť, že ťahá oči. Každý si ho môže nastaviť tak, aby mu oči neťahal. Ja mám štandardné zobrazenie farieb kde cez deň používam vyšší jas hlavne na slnku ale v tme takmer minimálny a nemám s tým absolútne žiadny problém. A samozrejme taký čo má jas nastavený stále naplno a dynamické zobrazovanie farieb, tak je to dosť pravdepodobné, že mu displej menej vydrží. ;)
anonymous19.11.2011 - 17:51 Trvalý odkaz
cumel: Viete mi niekto poradit?chcel by som si kupit tento telefon ale rad by som sa najskor dozvedel ci pri uchopeni telefonu sa nestraca signal-pri pouziti oboch sieti teda 3G aj GSM,mal som tento problem u HTC desire S tak preto sa nechcem sklamat pri tomto modeli,poradte ake su zapory tohto telefonu?
anonymous20.11.2011 - 02:04 Trvalý odkaz
insomniac: vcera sa mi aktualizoval firmware na XXKI4 a Andorid na verziu 2.3.5...okrem viditelnych zmien ako je zmeneny widget nastavenia wifi.bt.gps a pod.a v stavovom riadku mi teraz stale zobrazuje ikonu vybrovania co vtedy pri zapnutych zvukoch nebolo, tam nevidim ziadnu zmenu...
Vie mi niekto povedat ake zmeny nastali v systeme a ake to ma vyhody oproti 2.3.4?
anonymous20.11.2011 - 19:29 Trvalý odkaz
Martin: Zdravým, do konca roka by som si chcel kúpiť od O2 nejaký nový telefon a neustále uvažujem nad týmto Samsungom Galaxy S II ...Je to podľa vás dobrá voľba ohľadom výdrže batérie, rýchlosti a funkčnosti alebo by ste mi vedeli doporučiť aj niečo lepšie? Lebo zatiaľ čo som pozeral všetky druhy telefonov od HTC, tak som z nich dosť sklamaný.Síce čo sa týka rychlosti reakcí tak to u nich ešte chválim ale strašná nevýhoda je vydrž baterie...Tie htc niesu podla mojho nazoru na telefonovanie, ale iba ako taká hračka pre pubertákov na zabitie času....
anonymous22.11.2011 - 13:34 Trvalý odkaz
Dzony: Zdravim...kazdy s z vas tu pise,ze svoj fon nabija kazdy den....myslite,ze to nijak neskodi baterke nabijat ju kazdy den?
anonymous22.11.2011 - 23:12 Trvalý odkaz
jano: zdravim chcem sa spýtať, či sa mi bude dat aktualizovat ešte mobil na novšiu verziu androidu napr. aspon na 2.3.4 alebo 2.3.5? A ako to zistim? Skušam stale cez nastavenie a skotrolovat aktualizaciu a vypíše, že nie sú dostupne žiadne nové aktualizácie a ked pridpojim fon cez kabel do PC a spustim Samsung Kies tak tiež mi vypíše že toto zariadenie sa neda aktualizovat alebo niečo v tom zmysle.......bude sa mi dat niekedy, či nie? Diky za odpovede.
anonymous23.11.2011 - 07:39 Trvalý odkaz
joker2: telefóny z tak veľkým displejom a operačným systémom android sú pri priemernom zaťažení treba nabijat skoro kazdy den aj ked pri galaxy s 2 že vraj pomôže aktualizácia na 2.3.4 alebo 2.3.5 kde sa ďaleko lepšie využíva jadro telefónu
anonymous23.11.2011 - 15:39 Trvalý odkaz
pelalo: ja som povypinal vsetky datove prenosy na pozadi a 2G/3G, a ked vypinam aj wifi ked ho nepouzivam, tak mi baterka vydzi bez nabijania az 5 dni.
anonymous23.11.2011 - 15:41 Trvalý odkaz
pelalo: predtym den dva
anonymous25.11.2011 - 09:43 Trvalý odkaz
martin: Ahojte,
keby mi niekto vedel poradit, co sa "oplati" skor ?
Mam zaujem kupit Samsung Galaxy S2 z Bazosa...su tam nove telefony len z roznych trhov...
Naskyta sa otazka... skadial sa to viac oplati...zobrat ho od jedneho pana co ich nosi nove z Polska, neblokovane, nebrandovane,
alebo ho radsej zobrat vybraty zo Slovenskeho Orange ? ktory ma lepsie moznosti update, firmware atd...niekde som cital ze polske maju lepsie moznosti update.
dik za rady
anonymous25.11.2011 - 14:00 Trvalý odkaz
ja: tu uz to bolo spomenute stokrat
anonymous25.11.2011 - 15:50 Trvalý odkaz
martin: cital som ze polska verzia ma updaty skorej, hneva ma ale zaruka,ktora je neista. Je pre SK orange samsung gs2 uz verzia 2.3.4 alebo 2.3.5 ?
anonymous25.11.2011 - 15:51 Trvalý odkaz
martin: myslim legalna cez Kies ?
anonymous25.11.2011 - 22:56 Trvalý odkaz
ja: vravim, bolo to tu uz spomenute stokrat. precitaj si vlakno, a nespamuj dookola rovnakymi kokotinami ktore sa tu vkuse opakuju
anonymous26.11.2011 - 20:56 Trvalý odkaz
rtg: inak nechapem moc, minusom je kvalita fotografii... to pisal snad uplny dilentant, vsak vidim galeriu, aj v reali som videl fotky a su dokonale... na pisanie recenzii treba vytriezviet...
anonymous28.11.2011 - 11:25 Trvalý odkaz
G@b!n0: Zdravim Vas,
Chcel by som sa spytat, telefon mam naozaj len kratko, nabijal som ho len 2x ale ked som ho nabijal tak sa mi s telefonom nedalo nic robit. Zobrazilo mi iba obrazok setrica ale ten sa mi nedal prstom posunut a odomknut tak telefon ako pri normalnom pouzivani. Neviete kde by mohol byt problem? Za dpoved dakujem mozte napisat aj na gabo_masura@yahoo.com
anonymous28.11.2011 - 12:35 Trvalý odkaz
G@b!n0: Hore uvadzani problem mam aj ked pripojim usb kabel...proste setric ako keby mi zamrzol a neda sa mi odblokovat obrazok ktory mam na setrici. A vobec sa mi neda ani pri nabijani ani pri pouziti USB kablu pracovat s telefon az ked odpojim.
anonymous29.11.2011 - 16:15 Trvalý odkaz
gorilla glass: telefon je dobry, s parametrami som spokojny ale nenchajte sa oblbnut "nerozbitnym" displejom gorilla glass, je to plastova sracka ktora sa do tyzdna poskrabe a samsung tym pekne odrbal zakaznikov. chcem vediet kedy samsung vyrobi 100% vyrobok pretoze aj ked som so znackou priemerne spokojny, doteraz som na kazdom nasiel neaku totalnu prkotinu s ktorou ma vedia ale poriadne nasrat. inak povedane - taky citlivy displej na skrabance som nezazil ani pri mobiloch za 1 euro...
anonymous30.11.2011 - 08:53 Trvalý odkaz
sangala: Mala by uz byt aktualizacia ORS verzie na android 2.3.5. neskor skusim cez samsung kies ci mi ho uz ponukne.dosiel mi tweet zo samsungupdate.
anonymous30.11.2011 - 13:52 Trvalý odkaz
T: Skusal som a zatial nic
anonymous30.11.2011 - 16:22 Trvalý odkaz
sangala: tak teraz mi KIES uz aktualizuje SGS2 :)
anonymous30.11.2011 - 16:51 Trvalý odkaz
sangala: fon aktualizovany.PDA:KJ1 PHONE:KI4 CSC:KJ1
anonymous30.11.2011 - 17:25 Trvalý odkaz
T: No mne stale nic neponuka :/
anonymous30.11.2011 - 17:27 Trvalý odkaz
mon: vie mi niekto poradit mam novy galaxy sII a neviem najst kde sa nastavuje platnost posielania sms...ak nebol adresat zapnuty,vypisalo mi ze platnost vyprsala, asi do 15-20 sekund...a neviem najst kde sa to nastavuje..dakujeeeeeeeem
anonymous30.11.2011 - 19:37 Trvalý odkaz
Lukas: Kies mi tiez konecne vyhodi 2.3.5 aktualizaciu ale vyhodi mi, ze program FirmwareUpdate prestal pracovat :/ mam Win 7 64bit, hladal som nieco na nete ale ziadne riesenie mi nepomohlo. Mal niekto podobny problem? Pripadne vie niekto ci vyjde aj OTA 2.3.5 update? Ked som cakal od leta az prakticky do decembra tak par tyzdnov este pockam.
anonymous30.11.2011 - 23:19 Trvalý odkaz
Laco: Ano, funguje cez Kies. Super ! Aktualizovane cez W7, 64 bit verziu. Je potrebne nainstalovat si novu verziu Kies.
anonymous01.12.2011 - 08:30 Trvalý odkaz
sangala: prve postrehy: na Lock screen ukazuje percenta pri nabijani, zmeneny font, zmeneny widget agendy, zda sa mi o cosi sviznejsi, neviem ci to uz bolo pri klasickom launchery (touchwiz) prechadzanie domacimi obrazovkami je v slucke, oznacenie konca strany (pri rolovani hore/dolu sa kraj sfarbi domodra).vyssiu vydrz neviem zatial potvrdit, ale zda sa mi ze sa menej prehrieva.
anonymous01.12.2011 - 10:24 Trvalý odkaz
yaxamp: Mam ho uz asi mesiac, kupil som ho u nas v eshope za 450€.. Maximalna spokojnost. Co sa tyka plastoveho tela, je to uplne v pohode, nemam ani jeden skrabanec, na displeji mam Crocfol antireflex foliu, taktiez bez jedineho skrabanca.. Pri totalnej zatazi je ho vsak treba kazdy vecer pred spanim dat na nabijacku. Full HD 1080p video je okolo 125 MB / minuta.
anonymous01.12.2011 - 17:27 Trvalý odkaz
Glassman: Plastova sracka si Ty sam. Kde si kupil mobil ? Na dealextreme ? Mam ho cca 4 mesiace a ani jeden skrabancek, absolutne nic.
anonymous01.12.2011 - 20:06 Trvalý odkaz
Martin: práve som zistil, že s batériou zž mať problém nebudem... batéria s 2600mah mi bude bohato stačiť :) http://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?shopGroupId=76612351&…
anonymous01.12.2011 - 20:39 Trvalý odkaz
Johno: Taktiež potvrdzujem úspešnú aktualizáciu na Android 2.3.5..čo sa týka zmien, tak zatiaľ som postrehol, že sa dá prejsť z úvodných obrazoviek priamo z poslednej na prvú a taktiaž sa dá s telefonom manipulovať v jeho obsahu aj keď je pripojený cez Kies...zistil niekto ešte niečo viac? VĎaka
anonymous01.12.2011 - 21:28 Trvalý odkaz
Lukas: Nechapem :( nepomohlo updatovat ani preinstalovat Kies, restart PC, preinstalovanie driverov pre telefon, spustenie Kies v rezime kompatibility, nic. Vzdy mi vyhodi tuto chybu http://imgur.com/NHpBz
anonymous02.12.2011 - 00:08 Trvalý odkaz
fff: More detailed Changelog:
CLOCK:
1. Multiple alarm entries can be selected and deleted at one go. (in alarms press menu> delete)
2. World clock is revamped, where the clock goes dark if indicating time of a country that is currently sleeping.
3. New desk clock feature (in clock, scoll the top tab where alarms, world clock etc are located to your left)
4. Overall, the themes are going more blue across the board.
CALENDAR:
1. Week view is more comprehensive now (not meant for the big thumbed!)
2. Improvements in creating calendar entries.
MUSIC PLAYER:
1. Still sucks like hell!
2. New animation when changing songs by swiping the cover in the “now playing” screen.
3. Wider sound stage, better sound management, better 5.1
4. Lower volumes via speakers and Bluetooth headsets
BROWSER (INTERNET):
1. New animation and look when switching tabs.
2. Removed tab numbers in the open tabs overview
3. Speed improvements.
4. New animation when opening a new tab
5. C-Grade over scroll glow, but non intrusive.
6. Still didn’t fix multi touch on the browser. (Try moving around the page using 2 fingers touched) – BUMMER!
CAMERA:
1. Improved cam quality
2. Improved UI and multi touch support when viewing recently clicked via camera.
GALLERY:
1. Now can directly access camera from Gallery (Top right)
2. New revamped path bar (on the top, when accessing folders or pictures)
3. Much faster thumb-nailing scripts and quicker rendering
4. Revamped options bar (the one that comes up at the bottom of every pic with options send via and delete)
5. Can see picture previews before entering any folder (just pinch any bunch outward to see a photo flow)
6. New zoom in and zoom out buttons when viewing pictures (on top right)
MARKET:
1. New market (takes some time to update after flashing)
2. Minor speed improvements
MY FILES:
1. Option to view as thumbnails.
2. UI improvements
GTALK:
1. UI improvements (look at your username, much smaller / look at the look of the bubble representing open chats)
VIDEOS:
1. Revamped UI when playing videos.
2. Now supports portrait playback (and will need to rotate for landscape view)
3. Power button while playback locks the screen (didn’t do that in some builds)
4. Can trim video (press menu while playback and select trim)
SETTINGS:
1. More options under “Call”
2. New vibrations options under “Sound”
3. New “Battery usage” link under “Applications”
anonymous02.12.2011 - 00:10 Trvalý odkaz
imicy: caute.ja by som sa chcel spytat ci sa oplati kupit tento telefon aj bez záruky.ci sa nekazia velmi. dakujem
anonymous03.12.2011 - 20:22 Trvalý odkaz
pelalo: tak telefon ani neni zeby sa kazil, dolezitejsie je skor aby si ho nekupil uz pokazeny. byva to hlavne nazltly displej, trhanie displeja pri prezerani, a mozno este zly signal siete. fon si riadne odskusaj aby si mal istotu ze je v poriadku. pokial bude, potom je mala sanca zeby sa neskor pokazil
anonymous04.12.2011 - 00:07 Trvalý odkaz
peter: funguje super navigacia igo my way
anonymous04.12.2011 - 13:21 Trvalý odkaz
Michal: Vie mi niekto poradiť, prečo nemám signál cez HML redukciu a kábel HDMI na TV zn. Panasonic TX-P42S10ES ? Tiež som to skúšal i na dva TV Samsug vyššej triedy - nejde to. Ďakujem.
anonymous05.12.2011 - 08:40 Trvalý odkaz
Pepo: Michal a pouzil si nabijacku?
anonymous05.12.2011 - 13:51 Trvalý odkaz
Wulfk: Veci ako slabá batéria a iné sú klamstvá. Mám kamarátov 3 ktorý majú tento mobil a pýtal som sa ich na výdrž. Odpoveď : ,,Keď sa hrám tak 8-12 hod inak 9 dní cca." Prehrieva sa ti alebo tak niečo ? Odpoveď : ,,Nie ... si robíš srandu ?" Nemáš nejaké problémy s displayom alebo tak niečo ? Odpoveď : ,,Nie... vôbec nič všetko je tak ako má byť... aj keby sa prehrieval čo by si čakal ... máš 1 GB ram a dvoj jadro ... ak chceš niečo čo sa neprehrieva kúp si kalkulačku... ." Takže tak ... ja si ho kúpim hovorte si čo chcete ani Nokia ani HTC ho neprekonajú.
anonymous05.12.2011 - 14:22 Trvalý odkaz
T: Keď sa hrám tak 8-12 hod inak 9 dní cca.????? Tak tomu to sa da len tazko uverit.
anonymous05.12.2011 - 15:01 Trvalý odkaz
Michal: Pepo ahoj. Najprv som to bral ako žart. Zapojil som i nabíjačku a ono to ide!!! Ďakujem!!! Ak by si bol niekde poblíž Piešťan - pozývam Ťa na pivko. Mišo.
anonymous05.12.2011 - 17:34 Trvalý odkaz
palo: Chceô by som sa spytat ze ake formaty videa prehrava?
anonymous05.12.2011 - 20:43 Trvalý odkaz
palo: presnejšie či prehráva filmy vo formate .avi
anonymous06.12.2011 - 03:12 Trvalý odkaz
pelalo: ja som niekde cital ze tento fon prehrava vsetky formaty co existuju
anonymous06.12.2011 - 19:33 Trvalý odkaz
Martin: Dosť veľa z vás sa tu sťažuje, že čo sa týka výdrže batérie, tak to stojí za hovno.Ja vám napríklad môžem povedať že tento problém sa dá jednoducho vyriešiť. Ak chcete vedieť ako, tak iba zákúpením kvalitnejšej 2600mah batérie ktorá sa dá velice jednoducho objednať nejak za 24eur čo síce ne ni málo, ale na používanie takéhoto skvelého telefónu to stojí zato
anonymous06.12.2011 - 19:39 Trvalý odkaz
weqe: Cawte mam S2 uz par mesiacov musim povedat maximalna spokojnostale mam mensi problem s videom. KEd natacam Full HD tak v minulosti telefon natacal v 3gpp a asi som ho musel nejak cez market aktualizovat myslim soft fotaka lebo teraz mi uz nahravky robi vo formate mp4. Kvalita je v pohode ale ked som si pustal to FULL HD nahrate v 3gpp na LCD cez ALL SHARE tak pekne prehralo ale teraz v mp4 mi uz telka napise ze nepodporuje dany kodek. Telefon som dal aj do povodneho nastavenia vyrobcom ale aj tak sa format nahravanie uz nezmenil na 3gpp ostal na tom mp4. Trocha ma to stve nevie niekto preco to tak je ? este maly poddotaz pokial video nahravam len v HD tak na telke sa da prehrat , neprehrava iba to FULL. inac vsetkym co o nom rozmyslaju vrelo doporucujem bol som stary nokiak a sonyericsonak :) tieto znacky su uz pre mna minulostou ... max o com by som este uvazoval je HTC. Dik za kazdu radu.
anonymous06.12.2011 - 20:06 Trvalý odkaz
KIES: mam S2 s 2.3.3 ORS dnes mi ponukol Kies novu aktualizaciu PDA:KJ1/PHONE:KI4/CSC:KJ1 (ORS) predpokladam ze to bude asi 2.3.5 aktualizoval uz niekto telefon cez Kies ? ako je priebeh aktualizacie ? a co zaruka ? pokial je to cez KIES plati nadalej alebo sa straca ? dakujem za kazdy nazor.
anonymous06.12.2011 - 20:17 Trvalý odkaz
iAn: Dnes som tu aktualizaciu na 2.3.5 robil a kedze mi zblbli USBcka prave pocas aktualizacie, cele zle..ale hopsa Samsung mi ponukol opravu software a po vypnuti phonu natvrdo, sa software bez problemov nainstaloval a aj ked hovoria, ze vydrzi vraj menej bateria, zatial badam plus vo zvysenej rychlosti chodu smartphonu :))
anonymous07.12.2011 - 15:34 Trvalý odkaz
pmicahu: SExtended Battery 3500 mAh pre Samsung Galaxy S2 i9100 Matte, 19,90 €
http://www.ipshop.sk/extended-battery-3500-mah-pre-samsung-galaxy-s2-i9…
anonymous07.12.2011 - 17:40 Trvalý odkaz
Majco: Zdravím vymenil by som s niekým mám NOKIU N8 záruka este 1,5 roka neposkriabaná stale v gumenom puzdre s foliou zelena, nemal by niekto zaujem vymeniť sa SAMSUNG GALAXI S 2? + moj doplatok..v prípade zaujmu piste na email fabianmarian8@gmail.com dohodli by sme sa