- Späť na článok
- 493 príspevkov
Samsung Galaxy Ace (Samsung S5830)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Martin Hombauer 05.03.2011 - 12:52
ako si nadstaviť zvonenie,aby mi to zvonilo na určenú osobu inak. Blbne to,raz to zvoní ako to mám nadstavené,druhýkrát zvoní inač.Zvonenie sa mi strieda ako sa mu chce.
anonymous04.10.2011 - 20:42 Trvalý odkaz
juraj: Kupil som si Samsung galaxy ace je to vyborny telefon ale uz prvy den som poriadne vytoceny :D pise sa tu ze kombinovana spotreba ako napr obcas wifi obcas internet daky ten telefonat a baterka vydrzi 3 dni. No ja som mal rano cerstvo nabity phone a o 3 poobede mi skapala baterka.. vypnuta wifi stiahnuty jas vsetko ak som sa 2 krat pozrel na 1min na net a mal jeden hovor a sem tam pozrel na hodiny tak ja len dufam ze mam chybnu baterku.. moze niekto poradit ako sa dopracovat k tomu aby mi vydrzala baterka aspon jeden den? Dalsia otazka mam 3G predplateny internet co je snad samozrejmost ktory sice na telefone ide ale ked zapnem aplikaciu napr cez operu alebo FB alebo market tak sa nikam nepohnem proste ako keby som nebol pripojeny.. ale cez wifi mi to ide vie niekto kde je problem? Dakujem za mudre odpovede :)
anonymous04.10.2011 - 22:09 Trvalý odkaz
Juro: juraj ja som riešil taký istý problém ako ty, ked som ace kúpil a nabil som ho tak my tiež skoro nič nevydržal. Mám ho už skoro 3 mesiace a s odstupom času je to už lepšie. Ja mám prepnutý mobil v 2G sieti, net používam len cez wifi či už doma alebo mimo domu a ty ak budeš mať prepnutý mobil stále v 3G sieti, rátaj s tým že je to najväčší žráč baterky. Takže bude pre teba samozrejmosťou ho nabíjať každý večer!
anonymous06.10.2011 - 03:17 Trvalý odkaz
Barbora: prosim vas ja to nechapem s tym marketom, to ked stiahnem nejaku aplikaciu tak potom vzdy ked ju chcem otvorit ma to hodi na internet? nedaju sa stahovat aj aplikacie ktore uz potom pristup k netu nepotrebuju? dakujem
anonymous06.10.2011 - 19:05 Trvalý odkaz
Jaro: Zabudol som vzor na nakreslenie a zablokoval sa mi telefon a nejde sa mi pripojit na wifi teze ho nemozem odblokovat.prosim poradte co s tym.
anonymous07.10.2011 - 16:44 Trvalý odkaz
andrew: chcel by som sa opytat ci bi sa dalo na tento fon dat ovi maps
anonymous08.10.2011 - 10:38 Trvalý odkaz
Annie: mobil skvely len vydrz baterie je velmi nanic.. k veceru nabijem a pocas jednej noci sa uz vybije, a rano mi uz oznamuje vybitie baterie.. a pritom ani wifi nemam zapnute, jedine hore mi ukazuje dve sipky co su v kruzku ako pri synchronizacii.. ma s tym niekto skusenosti? :)
anonymous08.10.2011 - 14:56 Trvalý odkaz
Emeres: Nejde mi pripojit ACE k PC bol som aj v nadstaveniach zafajkol som vsetko ale stale nejde. Teraz nemozem davat hudbu s Pc do Fonu a to ma sere prosim vas poradte.
anonymous08.10.2011 - 15:29 Trvalý odkaz
Juro: Emeres: A stiahol si si do počítača software samsung kies? Ak ano, tak potom neviem, ja som aj dneska tahal hudbu z počítača do Ace a všetko funguje ako má. Annie: Kedže mám Ace už niaku dobu, nie je možné ho vybiť za jednu noc ked nemaš zapnutý net ani wifinu. Ináč mal som tiež problémy z vydržou po kúpe, treba sa pohrať v nastaveniach. Ak nepoužívaš net cez 3G tak si prepni mobil do 2G sieti. A tu synchronizaciu sa snaž v nastaveniach vypnúť.
anonymous08.10.2011 - 18:26 Trvalý odkaz
Mat: mal som podobny problem ale s mojim galaxy s.. "obnovenie udajov od výrobcu" to vyriesilo
anonymous08.10.2011 - 22:17 Trvalý odkaz
marek: zdravím mám ten mobil asi 2 mes spokojný som len nejako po čase mi nejde zapnúť bt,fotky nezobrazuje vždy neviem kde je chyba...a ešte minule som aktualizoval software a nejako to nešlo vypísalo nie je možné aktualizovať hm ? čo teraz akože ?
anonymous09.10.2011 - 17:55 Trvalý odkaz
Awesome: nwm sa rozhodnut ci kupit Samsung Galaxy Ace alebo LG Optimus One.
chcem telefon na hry.Co by ste poradili ??
anonymous11.10.2011 - 13:31 Trvalý odkaz
marek: cawte, mam taky problem ze ked z marketu chcem nieco stiahnut tak mi pise ze v zariadeni nie je dostatok miesta, pri tom mam v telefone volne este 110MB a na karte sd mam volna 3gb...neviete v com moze byt problem? diky moc
anonymous11.10.2011 - 16:48 Trvalý odkaz
andrew: mas zaplnenu pamat ram !!!
anonymous11.10.2011 - 20:27 Trvalý odkaz
Rasto: zdravim. mam problem so synchronizaciou cez Kies vo windows 7 ( vzdy mi ukonci program. viete mi poradit? este pred styrmi dnami som synchronizoval...
anonymous11.10.2011 - 23:07 Trvalý odkaz
marek: andrew lenze pamat ram mam tiez dost volne mam vyuzite 77/181 takze tam je nad 100mb volne ...
anonymous11.10.2011 - 23:15 Trvalý odkaz
marek: oprava----> pamat ram mam volne 176/278 takze pamate ram je volne cca 100
anonymous14.10.2011 - 00:30 Trvalý odkaz
Matussss: Ja by som chcel vediet ze aky typ videa mi to prehra..Lebo skusal som divx aj 3gp a neprehralo..Pytam sa kvoli filmom
anonymous14.10.2011 - 18:41 Trvalý odkaz
Lea: ahojte, viete mi poradiť ako dám pesničky z pamäťovej karty do prehrávača hudby ? ďakujem
anonymous14.10.2011 - 19:40 Trvalý odkaz
fero: Vie mi niekto poradit ako nadstavit na sgace aby mi ukazovalo aj meno k cislu ked mi niekto vola zo zoznamu dik trapim sa uz dva dni.
anonymous15.10.2011 - 13:19 Trvalý odkaz
martex: Ono Nokie su uz davno sunty mrtve...symbian je strasne onicom system aj ja som sa bal preist ja som mal SE k810 a presiel som na Androdid kupil som SE X10 velku a som strasne spokojny je to jak pocitac uz by som android nevymenil za ziadny iny ...ani trapny apple tej je pekne onicom s tym itunes jak to musis pripajat furt atd mal som aj 3gsko onicom cely apple...a tento samsung mno vela ste sa pytali ci wildfire ci toto neviem ja by som bral samsung aj ked ma DOST ODRAZA JEHO OTRASNA KVALITA VIDEA..teda zaznam myslim..v tomto je wildfire lepsi.. inak asi nic samsung ma vacsi display lepsi procak ale zato htc ma omnoho vacsiu ramku coz znamena ze pohyb v menu je omnoho plynulejsi videl som to sam... htc ma rychle reakcie zatial co ace zaostava v tomto..pretoze ace ma malo MB ram...ten procesor ma o 200 mhz vacsiu frekvenciu coz nehra rolu.. takze je to take no... a este som chcel povedat ze htc ma krajsi cistejsi display ako ten ace TFT display je krajsi....aj napriek tomuto vsetkemu by som sikupil samsung ace ..nejste odkazany len na dotykove tlacitka jak u wildfire ked odide dotykova plocha mozes wildfire zahodit do kosa-aj ked to jedno tlacitko neviem co sa s tym da :D Dizajnovo vyzera ace skor ako iphon ale zase wilfire je taky stylovejsi ...ace skor elegantnejsi.. ale ajtak Samsungy su proste mrte dobre telefony napr galaxy s a S2 maju super amoled display... taky nema ani trapny iphone 4 co uz je zastarala vec.. Co sa technologii tyka tak samsung vsetko skova do vacku... uvidime ako na tom bude sony s tym Bravia engine este som nevidel jak vyzera ten display.. ale na samsung sa to nebude chytat .. takze si skuste spravit nazor sami ci samsung alebo ten wildfire - ja osobne som pocul na htc dost zlych veci kamosi to mali a vymenili to alebo to predali neskor... a to mali drahe modely nie ako toto wildfire..takze tak, Omg pisem tu list ? :D
anonymous20.10.2011 - 18:26 Trvalý odkaz
Marek: Jedine a podstatne dost velke minus na samsungu ace ja mala pamat ram, inak som s telefonom velmi spokojny ta ramka ma trosku stve ale clovek si zvykne vypinat zbytocne aplikacie v pozadi, tym setrite ramku tym je fon rychlejsi.... moj nazor aj napriek tomu minusu je jednoznacne samsung ace
anonymous22.10.2011 - 23:37 Trvalý odkaz
Niki: Prosim vás z ničoho nič mi prestala fungovať na mobile wifina, nemôžem sa prihlásiť na moju domácu wifi sieť a notebook mi ide v pohode. Takže problém bude v mobile, s nastaveniami som nerobil nič, takže nechápem. Môže pomôcť ak mobil obnovím do továrenského nastavenia? Má niekto s tým skúsenosti....
anonymous25.10.2011 - 15:38 Trvalý odkaz
palcimm: Mám mobil Samsung Galaxy Ace S5830 s ktorým sa t.č. viac menej zoznamujem. Nemôžem vyriešiť jeden problém. Ako pri sťahovaní aplikácii nastaviť mobil tak, aby sa aplikácia dostala na mikrokartu, ktorú mám skoro prázdnu a všetko mi ide do pamäti mobilu ??? Ďakujem za dobrú radu ...
anonymous25.10.2011 - 22:38 Trvalý odkaz
Paco: Mám jednu otázku? dajú sa aplikácie a hry nahrané v internej pameti telefonu presunuť na SD kartu? stále mi vypisuje upozornenie o plnej internej pamati a akosi to neviem presunuť na kartu
anonymous26.10.2011 - 00:07 Trvalý odkaz
Dzony: Caute....mam SG ace s verziou androdidu 2.2.1 oplati sa mi to upgradovat na 2.3.5 ?Ake su v tom a ci su vobec nejake rozdiely ?Co ziskam aktualizaciou na novsi androdid respektive co stratim?Mate niekto skusenosti? Dakujem pekne za radu :)
anonymous26.10.2011 - 17:57 Trvalý odkaz
marek: Ahoj aplikacie sa daju presunut na microSD kartu ale nato je potrebny root telefonu... pokial mas na telefone verziu androidu 2.3.3 gingerbread tak tato verzia uz automaticky nahrava na microSD kartu ale treba mat na pamati ze nie vsetko sa da presunut na kartu napriklad hry sa daju skoro vsetky ... zalezi na vyrobcovi ...
anonymous28.10.2011 - 01:36 Trvalý odkaz
palcimm: Marek vďaka za radu - pomohlo a ešte by som sa opýtal - neviem nastaviť do mobilu svoje telefónne číslo ani Správcu zariadenia - jednoducho neviem dané položky otvoriť tak, aby som požadované údaje mohol do nich vpísať .. Dopredu ďakujem za dobrú radu..
anonymous28.10.2011 - 14:18 Trvalý odkaz
Ludo: Ahojte chcel by som sa len opítať ako si mam nastaviť respektivne ako mam spojiť telefon s pc lebo sa mi to nedary niako spojazdniť
anonymous28.10.2011 - 17:45 Trvalý odkaz
prue3111: Cawte..newe mi niekto poradiť ako si mam zmeniť zvonenie na nejaku mp3?
anonymous28.10.2011 - 20:27 Trvalý odkaz
marek: prepac ale s tymto ti neviem poradit nemam ten telefon moc dlho a to cislo mam aj ja doteraz nezname :(
anonymous28.10.2011 - 20:30 Trvalý odkaz
marek: ahoj, tak jedine naco som zatial prisiel je to ze zvonenie mozem menit len na dany kontakt alebo si vytvoris skupinu a nastavis zvonenie pre celu skupinu.viac asi neporadim
anonymous29.10.2011 - 19:03 Trvalý odkaz
dano: stačí aby si stiahla app "ringdroit"..a pomocou nej môžes nastavit hociakú mp3 ako zvonenie
ja som sa chcel spýtat ako stiahnem do telefonu app mobilný stopár...lebo neviem ju nájst v markete....respektívne či neviete názou tejto app v markete dakujem
anonymous29.10.2011 - 19:10 Trvalý odkaz
palo: zdruv,ludia ta vydrz baterie je ozaj na zamyslenie,nabijam tri krat za den,mimo civilizacie sa s tymto mobilom neda ist,uvazujem nad kupou novej,lebo niekto tu pise o dvoch,az troch dnoch,a fon nemam ani tri mesiace.Fon dobry,len treba nosit ku nemu elektrocentralu.
anonymous29.10.2011 - 22:48 Trvalý odkaz
Juro: dano:::Tu aplikáciu ktoru spomínaš "ringdroid" mam ju nainštalovanu od začiatku a naozaj funguje perfektne, mením si na nej tony zvonenia a sms od akejkolvek minuty a sekundy a v akejkolvek dlžke, takuto app som vždy chcel takže nieje o čom! palo:::To čo spomínaš tie dva až tri dni, to som tu písal pred časom ja! Lenže ja mám mobil prepnutý v 2G sieti, kedže používam net len cez wifi či už doma alebo niekde inde. To 3G je najväčší žráč baterky, takže ked sa ty po niekolkých nabíjaniach ustáli baterka rataj bohužiaľ s každodenním nabíjaním.
anonymous30.10.2011 - 16:51 Trvalý odkaz
palo: juro hej,skusal som aj pouzivat len 2G,nic sa nezmenilo a v 2Gsieti mi neprijimalo mms,ostavali ulozene na nete.Mal som pred tymto samsung preston(GT S 5600)a ten bol nonstop v 3G a bateria bezala 4 dni,no toto je andras,a toto je dan za to. Jak mozu napisat 600 hodin vydrz baterie v pohotovosti,ked vecer o 11 odpojim nabijacku,a rano o 5 ked vstavam do roboty uz pyta nabijacku.Aplikacie vypinam.
anonymous30.10.2011 - 18:02 Trvalý odkaz
Juro: No ja neviem ale ked máš mobil prepnutý v 3G sieti, aj tak nieje možné ho za tak krátky čas cez noc vybiť, tak ako píšeš. Mne sa to nestávalo ani zo začiatku ked som mobil kúpil. Takže neviem ale skús sa pohrať s nastaveniami, lebo asi niečo nemaš s kostolným poriadkom.
anonymous30.10.2011 - 19:08 Trvalý odkaz
palo: juro,nechcem sparat do nastaveni,ten fon musi byt nastaveny z vyroby,nic som nemenil,nema ani 3mesiace.Ako hovorim,kupim druhu bateriu a mozno bude lepsia.Reklamovat to nepojdem,v zaruke mi na nokii odislo tlacitko zap.vyp.,prepalili mi v pomaranci soft,neviem preco,ked bolo len tlacitko chybne,a odvtedy som tam nemal hry,na co som prisiel az doma,mimo predajne. Takze fon si treba odskusat po reklame hned na predajni.
anonymous31.10.2011 - 15:15 Trvalý odkaz
z 3G na 2G: Ahojte ludkovia. PROSIM Vas ako alebo kde si mam prehodit z 3G na 2G? nechcem tam nieco do... DAKUJEM :o)
anonymous31.10.2011 - 18:49 Trvalý odkaz
palo: postup na 2G-menu-nastavenia-bezdrotove prip.a siete-mobilne siete-pouzit iba siete 2G...
anonymous31.10.2011 - 21:05 Trvalý odkaz
Jarmila: Dobrý deň. Končí mi paušál a chcem sa spýtať či by ste mi tento mobilný telefón odporúčali.Nie sú sním problémy?
anonymous03.11.2011 - 15:45 Trvalý odkaz
Fabregas: doporucit mozem, mam ho dva tyzdne a zatial vsetko funguje tak ako ma :-)
anonymous04.11.2011 - 11:31 Trvalý odkaz
Marek: Cawte aplikaciu ringdroid nie je vobec potrebne instalovat, mp3 si mozes ponastavovat aj bez nej staci ak spustis prehravas hudby zapnes danu skladbu vojdes do nastaveni a tam mas ponuku nastavit ako zvonenie, a ton na smsky nastavis tak ze vojdes do smsiek otvoris si menu a tam mas moznost zvolit si vlastnu melodiu.A Juro niekde som cital ze ked mas problem s baterkou tak skus telefon uplne vybit pokial sa nevypne nabit ho pocas toho ako je vypnuty a zopakovat to aspon 2-3krat a baterka by sa mala ustalit a vydrzat 2-3dni ale samozrejme ak mas nastavene automaticke synchronizacie na fb twitter maily pocasie a ostatne veci, tak potom je jasne ze baterka nevydrzi ani den.
anonymous04.11.2011 - 19:49 Trvalý odkaz
Juro: Máš pravdu na nastavenie zvonenia a sms nepotrebuješ ringdroid, ale ringdroid slúži na to aby si si mp3 vystrihol na akukolvek dlžku a aby hrala od akejkolvek sekundy a minuty, takže táto aplikácia sa my osvedčila je jednoduchá a zadarmo, takže odporúčam stiahnuť. A na tú baterku sa sťažuje stále viac ľudí, určite že ked máš zapnutú synchronizáciu a 3G tak Ace ty nevydrží ani pol dňa! Ja na mojom Ace nepoužívam ani jedno ani druhé, tak my vydrží o niečo dlhšie. Ale čo čítam diskusie tak výdrž na baterku na Ace je naozaj žalostná.
anonymous05.11.2011 - 14:20 Trvalý odkaz
judit: Zdravím, naištalovala som kies do pc, pripojím SGA a pripája a pripája, nič nenájde. Už som zúfala, urobila som 10 pokusov a nič. prosím o pomoc.....
anonymous05.11.2011 - 23:27 Trvalý odkaz
david: z nejake dovodu mi nejdu mapy a miesta, vypise mi to: zlyhanie siete
anonymous06.11.2011 - 00:36 Trvalý odkaz
fero: ide tu GPS zadarmo alebo treba ho nejak aktivovať dík
anonymous06.11.2011 - 13:01 Trvalý odkaz
Tinna: ahoj mám menší problém ... ak si chcem pozrieť MMS a dám že stiahnuť obrázok tak mi vypíše: Načítanie sa nepodarilo. Musí byť definované nastavenie siete. Pomôžte
anonymous06.11.2011 - 22:07 Trvalý odkaz
david: z nejake dovodu mi nejdu mapy a miesta, vypise mi to: zlyhanie siete a ked dam navigaciu, tak mi vypise aplikacia potrebuje funkcne datove pripojenie, prosim pomozte mi :-)
anonymous08.11.2011 - 21:10 Trvalý odkaz
viktoria: Mozete mi poradit mam telefonne kontaky aj na sim karte aj skopirovane do telefonu kde si nastavim aby mi ich neukazovalo dvojmo ale trebarz len kontakty ulozene v telefone a ako si nastavim pripojenie tohto telefonu k pc dakujem velmi mi pomozete
anonymous11.11.2011 - 03:33 Trvalý odkaz
pepo: dobry den, mam velky problem, ked sa prihlasim na net vpohode mi to ide... ale nemozem sa dostat do marketu a ani na gmail, neviete preco??? mam pausal s neobmedzenym internetom od orange . kde je problem v telefone ci v internete?lebo cez wifi ma to pripoji v pohode...a ako si mam nastavit telefon aby mi bateria vydrzala min 4 dni ? ked prepnem na 2g siet tak predplateny internet mi pojde v pohode??? dakujem za odpovede