- Späť na článok
- 493 príspevkov
Samsung Galaxy Ace (Samsung S5830)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 05.03.2011 - 12:52
ako si nadstaviť zvonenie,aby mi to zvonilo na určenú osobu inak. Blbne to,raz to zvoní ako to mám nadstavené,druhýkrát zvoní inač.Zvonenie sa mi strieda ako sa mu chce.
anonymous28.12.2011 - 10:44 Trvalý odkaz
pupcef111: laky7777 tu pupcef111 prosim ta mohol bisi mi to lepsie lopatickejsie vysvetlit moc to nechapem cele a zvlast na karte vytvorit polozky stym nazvom neviem sa v tom moc pohybovat a chodit ovladat vopred dakujem snad za jednoduchsie vysvetlenie dakujem.
anonymous28.12.2011 - 10:49 Trvalý odkaz
Kaja: Ahojte, mam problem so stahovanim z marketu na sd kartu . Stale mi tam vzskakuje ze interna pamat telefonu,je plna pritom na sd karte mam volne 2gb.dakujem
anonymous28.12.2011 - 12:45 Trvalý odkaz
Laky7777: Telefon treba pripojit kablom k PC, zvolit rezim mass storage, potom vytvorit na karte nove zlozky s nazvami ringtones, notifications, alarms a do nich nakopirovat potrebne subory so zvoneniami.
Kaja:
Mas pravdepodobne predvolenu instalaciu do pamate telefonu, ktora je uz plna, musim presunut niektore aplikacie na kartu
anonymous28.12.2011 - 13:32 Trvalý odkaz
katusik: prosim vas ako si stiahnem tie aplikacie z marketu? lebo mi to na gmaili stale pise ze "K tomuto účtu není přidružen žádný telefon se systémem Android". diky moc :)
anonymous28.12.2011 - 15:19 Trvalý odkaz
jarka: prosím o radu ,existuje nejaká aplikácia na rozpoznávanie hudby-track it ,zatiaľ som ju v telefóne nenašla, čo je veľká škoda.zisťovala som ňou všetky pesničky,ktoré ma zaujali.prosííím poradte
anonymous28.12.2011 - 16:10 Trvalý odkaz
fero: katusik:mne robi to iste ale potom so to ztiahol rovno z mobilu cez wifi z marketu sprav to tak
anonymous28.12.2011 - 17:59 Trvalý odkaz
fanusik fony.sk: neviete ci ma ten mobil prednu kameru vopred dakujem zaodpoved
anonymous28.12.2011 - 19:09 Trvalý odkaz
Juro: fanušik fony.sk:
Myslíš prednú kameru na videohovory typu skype, nie nemá.
HIISS,Laky 7777:
čo sa týka ROM a RAM, pamäť ROM tohto telefonu je 158mb a RAM je 256mb, ano v oboch prípadoch je to žalostne málo! niektoré aplikácie nainštaluje na pamäť telefonu a najme hry na sd, HIISS tú mapu sygic aura by dalo určite na sd.
anonymous29.12.2011 - 01:11 Trvalý odkaz
gogo: ĽUDIA NEKUPUJTE SI TENTO FÓN,STRAŠNE SLABÁ BATERKA,aha shift pardón.Malá ram pamäť.A ešte raz baterka!Display tiež nič moc na fón za 199 eur,a ešte sa poriadne leskne,fuuj,viem bo ho mám.baterka,baterka????Tak to už radšej a lacnejšie lg optimus net alebo zte blade.
anonymous29.12.2011 - 01:17 Trvalý odkaz
gogo: ten zte blade ma aspon krajší display,baterka tieź nič moc,ale samsung galaxy ace cez 2g sieť na internete 1hodina a kapút,to isté divx film,no prosťe hrozné,som aj baterku vymenil,fuuj.
anonymous29.12.2011 - 01:23 Trvalý odkaz
gogo: Skúšal som android 2.3.3,2.3.4,2.3.5,2.3.6+nejaké romky,no tá baterka je proste hnus!IŠIEL NA REKLAMÁCIU,ALE VEĽKÚ šancu tomu nedávam.Už vidím ako ho pošlú naspäť že mu nič nie je.ŽEVRAJ mobil pre masy,tak to určite!
anonymous29.12.2011 - 14:48 Trvalý odkaz
fero: Baterka je šmejd stým musím suhlasit
anonymous29.12.2011 - 16:23 Trvalý odkaz
ady: prosim vas poradi mi niekto neviem spojit samsung galaxy ace s notebookom
anonymous29.12.2011 - 16:24 Trvalý odkaz
ady: samozrejme cez USB
anonymous29.12.2011 - 17:20 Trvalý odkaz
Juro: ady:
Na prepojenie mobilu s notebookom potrebuješ software samsung kies, stiahneš si ho s Samsung.sk v sekcií podpora.
gogo: mám tento mobil už niaky mesiac, podstate som s ním spokojný aj ked s tou baterkou máš bohužiaľ pravdu.
anonymous30.12.2011 - 11:20 Trvalý odkaz
fero: ja baterku nabijam kazdy druhy den ak to takto bude pokracovat tak sa mi pokazi za pol roka
anonymous30.12.2011 - 15:26 Trvalý odkaz
Amy: Mám dotaz:prečo ked si večer nastavím budik a VYPNEM mobil tak mi rano nezazvoní.šak tak je to aj na starych fonov ze sa zapne budik a rovno aj fon a tento ma nebudí
anonymous30.12.2011 - 15:26 Trvalý odkaz
fero: mne to iez nejde neviem prečo
anonymous30.12.2011 - 15:46 Trvalý odkaz
gogo: Chlopi nechcem biť múdry,ale čo ja viem tak android je niečo podobné ako pc.To znamená,že pokiaľ nie je naštartovaný tak nevie nič robyť.Ahoj.
anonymous30.12.2011 - 17:41 Trvalý odkaz
MCCS: Zdravím, chcem sa spýtať či mi treba na spustenie GPS-ka pripojenie k internetu. Alebo to ide aj bez neho???
Ďakujem.
anonymous30.12.2011 - 18:18 Trvalý odkaz
bea: vie mi niekto poradiť? mám predplatených 1000MB mesačne no doteraz sa mi nepodarilo pripojoť sa na internet - iba cez wifi... ako sa to nastavuje?
tiež ma štve že baterka vydrží iba pol dňa a to vybavím 1-2 hovory o dĺžke max. 1 min. To mám zapnuté iba zvuk a vibrácia a automatické otáčanie...všetko ostatné mám vypnuté.... to je najstrašnejší telefón čo sa týka batérie. už aj pri nastavení MMs mali v Oragei 2 pracovníci problém 1 hod. až sa im to podarilo nastaviť... pls. poradí mi niekto ako nastaviť ten telefon aby išli aj emaily??? Vdaka B
anonymous30.12.2011 - 18:29 Trvalý odkaz
jozko: JA HO POJDEM ASI REKLAMOVAT!!!!BATERKA TOTALNY šmejd
anonymous30.12.2011 - 18:36 Trvalý odkaz
Amy: Mám dotaz:prečo ked si večer nastavím budik a VYPNEM mobil tak mi rano nezazvoní.šak tak je to aj na starych fonov ze sa zapne budik a rovno aj fon
anonymous30.12.2011 - 21:20 Trvalý odkaz
gogo: Bea.Bež na www.ingbrzy.eu.Tam najdeš nastavenia internetu podľa operatora.Ferko alias Ami,ten budík pri vypnutom fóne asi nepôjde.
anonymous31.12.2011 - 15:54 Trvalý odkaz
Juro: Budík vo vypnutom stave funguje tuším len na Nokiach, síce aj iných telefonoch ale na tých starších bez operačného systemu.
anonymous31.12.2011 - 16:08 Trvalý odkaz
palo: Amy,budik pri vypnutom fone nefunguje,preto treba mat mobil vecer dostatocne nabity, aby v noci nezhasol....bea:MENU_NASTAVENIA_BEZDROTOVE PRIPOJENIA_MOBILNE SIETE_POUZIT PAKETOVE DATA ,odfajknut aby svietila zelena,toto nemas zapnute,preto ti nejde net cez vzduch..
anonymous31.12.2011 - 19:36 Trvalý odkaz
mojace: Caute, mam tento telefon tyzden, je to moj 1.android a som maximalne spokojna, hoci som bola zastancom antidotykovych telefonov:) Kupila by som si ho znova:) vsetko funguje ako ma, market, net, maily, proste parada. Za 6 dni som sa toho vela naucila, hlavne mi pomohli tieto diskusie a android fora:) Baterka mi vydrzi max. 2dni, ale inac palec hore za tento telefon:)
anonymous01.01.2012 - 11:32 Trvalý odkaz
Amy: škoda toho budiku,lebo zasa celu noc mat zapnuty telefon...
anonymous01.01.2012 - 11:35 Trvalý odkaz
samo: Ahojte,prosim vás čo znamena ked je android 2.3.5 napr.aky je rozdiel medzi napr 2.3.5 a 2.3.3?
anonymous02.01.2012 - 22:36 Trvalý odkaz
andrew: za velky nedostatok telefonu povazujem slabu vydrz baterie ,ale celkovy dojem z telefonu je velmi dobry..vytknut este musim sluchatka, ktore su z kategorie pingpongacov alias cinsky obchod, ale to je vsetko..zatial som nenatrafil na nejaky velky nedostatok..
anonymous03.01.2012 - 18:05 Trvalý odkaz
biba: nemám cas to tu cele citat..ale da sa na zvonenie nastavit aj normálna pesnička ? lebo nejak to newem nájst :-) dakujem
anonymous03.01.2012 - 19:51 Trvalý odkaz
palo: V hudbe si vyber pesnicku,klikni na lave dotykove tlacitko,objavi sa ponuka,vyber-NASTAVIT AKO ZVONENIE.Lave dot.tlacitko vela krat ponuka dalsie moznosti pri nastavovani,alebo dalsej prace s fonom..
anonymous04.01.2012 - 00:30 Trvalý odkaz
niga: Nevite niekto ako si mozem zablokovat priencinky v mobil napr spravy hudbu atd.
anonymous04.01.2012 - 10:40 Trvalý odkaz
samo: Da sa to v nastaveniach to mas
anonymous04.01.2012 - 12:31 Trvalý odkaz
niga: diki viem ze sa to da ale ja som to hladal cely den a aj tak som prd nasiel keby si mi mohol napisat kde presne to je
anonymous04.01.2012 - 18:38 Trvalý odkaz
sdfxcv: Dobry den... Ako mam peniest veci z pc do mobilu cez usb??, Ked to zapichnem tak mi napise len ze sa nabija... Tak ako??? :D
anonymous05.01.2012 - 00:12 Trvalý odkaz
eldiablo: viete mi niekto poradit, ako dostanem dnu slovencinu ked si ho kupim v UK, resp. kolko jazykov ma volitelnych ten co sa predava na slovensku? THNX;)
anonymous05.01.2012 - 10:27 Trvalý odkaz
Helpik: - skus to risknut, ja mam Samsung ACE od Telekomu a je v nom viac ako 40 jazykov, lebo napr English je 6 verzii, Deutsch su 3 verzie a pod. V ponuke su dokonca "exkluzivne" jazyky ako Kazachstan, Estonsko, Litva, Dansko, Norsko, Macedonsko, Srbsko, Bulharsko .....
anonymous05.01.2012 - 13:50 Trvalý odkaz
Samo: NIGA:menu-nastavenia-Umiestnenie a zebezpecenie-Nastavenie odomykania obrazovky tam to mas aj pomocou pin,vzoru a hesla
anonymous05.01.2012 - 15:35 Trvalý odkaz
nosko: Neviete poradit ako ho na instalovat? Na markete mi napise ze zariadenie je nekompatibilne mam android 2.2 popripade nieco co by ho nahradilo? Dakujem
anonymous05.01.2012 - 20:57 Trvalý odkaz
POMOC: pomoc pomoc.. čo mam robiť? ... chcela som si zablokovat uzamknutu obrazovku pomocou tych znakov čo kreslim na obrazovku ... a nejde odomknuť ... čo mam robiť ???????? prosim pomoc :(
anonymous05.01.2012 - 22:18 Trvalý odkaz
eldiablo: dikes kamo:-)