SPV C100
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

broland 22.11.2006 - 09:57
Sem by sme mohli hodit informacie o fon Orange SPV C100. Skusenosti, otazky a odpovede a pod. Taka tema este asi nebola. Ked ano, tak prepacte! Oplati sa kupit za 2500 alebo pripadne za 1500 v OR? Je to slabsi alebo lepsi fon ako napriklad C500? Dakujem za odpovede!
Filipo16.12.2006 - 12:57 Trvalý odkaz
skusim, len neviem ako to pojde cez EDGE.
inac ja osobne som zatim neregistroval ziadne zmeny, odkedy mam tu aplikaciu od orange :?
graffoo16.12.2006 - 13:02 Trvalý odkaz
Filipo, to bude blacklistom ;)
skrat22.12.2006 - 19:19 Trvalý odkaz
neviete preco sa mi po nainstalovani xBar-u zmenilo ocislovanie pri polozkach v podmenu na pismena? strasne ma to stve, xBar som samozrejme odinstaloval...podotykam, ze raz som mal xbar nainstalovany a nejak sa mi to vtedy vratilo naspat, no neviem ako, nevsimal som si to vtedy moc
Billy22.12.2006 - 20:21 Trvalý odkaz
Tak z tohto dvovodu je mat dobre zalohovane registre... Ta odinstalacia nebola nahodou z HR? Vtedy sa registre "napravia"
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 240x320) Opera 8.60
Filipo23.12.2006 - 13:32 Trvalý odkaz
2skrat: to sa stava aj mne ale nie len pri xBare, mne to urobi hocikedy, len tak zrazu. ja vtedy urobim hard reset a ponahravam vsetko nanovo. a tiez ma to stve. keby to neblbo tak som s fonom spokojny na 90% :arg:
skrat23.12.2006 - 20:56 Trvalý odkaz
no mne to spravilo teraz prvy krat po tom xBare..teda mozno druhy, lebo uz som tam ten xBar mal, len som ho vyhodil, ale nevsimol som si ci tam boli pismena a nie cisla...stale cakam ze sa to same nejak napravi :D
mistik24.12.2006 - 01:25 Trvalý odkaz
ciao, poradite mi pls, ako synchronizovat fon cez active sync pouzitim bluetooth? cez kabel nemam problem, ale cez BT mi to nejde pripojit:( diiiky:)
Billy24.12.2006 - 10:00 Trvalý odkaz
Skrat, nespravi sa to samo :-( K tomu AS cez BT, ovladace (na BT) pouzivas ake?
skrat25.12.2006 - 01:25 Trvalý odkaz
a je nejaka moznost napravy okrem resetovania fonu, alebo nahrania zalohy registrov? no ked sme pri tom, mam pravdu ak poviem, ze resetom sa vrati fon do stavu v akom bol povodne (bez nastaveni a sw)???
juro25.12.2006 - 01:28 Trvalý odkaz
Vrati sa ti do stavu v akom si ho dostal z predajne
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320; SPV M3100; OpVer 14.123.8.783)
bloodko25.12.2006 - 01:30 Trvalý odkaz
juro: Nemusi byt pravda. Ja ked som kupil z Orange ten svoj Samsung tak tam bola vyfota na predavacka co mi ho predavala. :D a tu fotku by reset zmazal. :P
juro25.12.2006 - 01:33 Trvalý odkaz
no tak to som nejako nedomyslel... :lol:
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320; SPV M3100; OpVer 14.123.8.783)
Billy25.12.2006 - 11:34 Trvalý odkaz
HR dava fon na "tovarenske nastavenia" a k tomu vrateniu bez HR, no konkretne veci sa daju rucnim prepisanim registrou, kamarat mal problem na SPV C500ke z app RichtMenu na nete som nesiel ktory register je na to prave tlacitko a dol som mu tam Papirus..
Durex03.01.2007 - 02:46 Trvalý odkaz
Chalani asi si kupim tento telefon,ponuka v podstate vsetko co by som od mobilu ocakaval.Ako je to s aplikaciami?Je ich dost?Stabilita systemu?Da sa nejako zbavit tej Orange listy?A celeho brandovania? :doubt:
graffoo03.01.2007 - 08:02 Trvalý odkaz
hmm, app locku sa zbavis oficialnou cestou, blacklistu sa nezbavis nijak. takze zabudni na plnohodnotnu editaciu registrov (da sa len par nepodstatnych klucov). dalej priamo vo fone mas volneho nieco cez 6MB ktore fon pouziva takmer na vsetko. zvonenia mozu byt len vo formate wma, nie mp3 a mozu byt len v pamati telefonu, nie na karte. mail klient nedovoli otvorit z prilohy akykolvek subor, nedokazal som otvorit CAB, XLS (tipujem aj DOC)... ak ti volne miesto v telefone klesne pod 1MB priprav sa na otravnu hlasku o nedostatku miesta ktora bude vyskakovat cca kazdych 40 sekund...
v com je tento fon dobry tak to je telefonovanie, mnozstvo dobrych aplikacii, prijemna klavesnica, synchronizacia...
metatron03.01.2007 - 09:32 Trvalý odkaz
No ale vyzera docela OK... a vlastne z neho len dostat prec kustomizaciu a bude FAJN, ne??? To by odstranilo vacsinu nedostatkov...
graffoo03.01.2007 - 09:35 Trvalý odkaz
vyzera vyborne. aj sa vyborne drzi a ovlada. ale tu customizaciu odtial nedostanes... bohuzial... jedine ma napada flashnut ho s FW z original HTC S310, ale na jednom fore to nejaky typek neodporucal, vraj ho potom hodil do kosa :( neviem ci to bolo zasahmi orange alebo nie...
metatron03.01.2007 - 10:14 Trvalý odkaz
Vies som zastancom nazoru, ze ked tu kustomizaciu orange dokazal do fonu narvat, niekto je (bude) urcite schopny ju odtial dostat.. otazka je kto, kde, kedy a za kolko.... :?
graffoo03.01.2007 - 10:18 Trvalý odkaz
hmm, zdielam tvoj nazor. ale nedokazem cakat rok na to aby bol moj telefon "pouzitelny". hlavne ta otazka KEDY? je velkym problemom tohto fonu. inak by som si ho nechal ;)
Durex03.01.2007 - 10:25 Trvalý odkaz
takze ho ides predavat?ak ano SS prosim ;) s tymi zvoneniami sa mi to nejako nezda ze keby boli na karte nemozu byt ako zvonenie.Aj na staruckom SDA to islo tak neviem.System nepada?ako je na tom baterka?Fotak,bt..? :doubt:
graffoo03.01.2007 - 14:00 Trvalý odkaz
:) uz je daaaavno predany ;) uz som stastnym majitelom SE M600i a W710i... S tymi zvoneniami je to bohuzial tak, z karty ich nenacita. Len z jedineho adresara v pamati fonu. System je stabilny, ani raz nepadol, baterka ma vybornu vydrz. Zvlada cely den stahovat maily kazdych 5 minut, byt 6-7 hodin na ICQ (z toho hodinku aktivne) a cca 20 minut hovoru a napisanie 40tich mailov. Fotak je celkom v pohode, ale ovladacie prostredie je nehorazne pomale. BT je rychle, potesi podpora A2DP. Treba dat ale bacha pri zapinani nastavit stav Zistitelny a nie Zapnuty ;) pozri si na www.pda.sk recenziu co som pisal ;)
Durex03.01.2007 - 14:02 Trvalý odkaz
Dakujem za rady,tipy a triky :D ale uz len tie zvonenia ma odradili.Chcel som sa aspon nachvilu o5 vratit k WM ale nebude to tak..Skoda
graffoo03.01.2007 - 14:13 Trvalý odkaz
:) WM je fajn, ale nie Smartphone edicia...
JS03.01.2007 - 14:26 Trvalý odkaz
Mam SDA a idu mi zvonenia z karty. Sam sa tomu divim ale je to tak.
Durex03.01.2007 - 14:34 Trvalý odkaz
No to je jasne ze na SDA idu aj z karty ale je to az neuveritelne ze z c100 nejdu :x
graffoo03.01.2007 - 14:35 Trvalý odkaz
hmm, ale SDA ma WM 2003 nie? C100 ma uz WM5 tak neviem ci tam nie je zrada. alebo sa zas hral orange kedze su tam od orange zvonenia a nejdu ani vymazat...
Durex03.01.2007 - 14:37 Trvalý odkaz
v tom to nemusi byt lebo aj ak si si dal do SDA WM5 tak isli zvonenia aj z karty ;)
graffoo03.01.2007 - 14:41 Trvalý odkaz
no tak potom to bude tym orangeom... :lol:
Filipo09.01.2007 - 19:21 Trvalý odkaz
bacha zvonenia idu aj z karty, len ich musis mat v MyDocuments foldri co je dost otravne....
ale inac je to pekny fonik, kazdemu sa paci z vonku. ale akonahle ho dam nejakemu klasickemu uzivatelovi tak mi ho do cca 30 sekund vrati :lol: so slovami: to co je za pip :D?!
a este by sa patrilo spomenut, ze robi docela o nicom videa. nehorazne sekaju. myslim, ze aj k700i robi lepsie. ale fotky robi obcas lepsie ako 6280 :D
ozaj a neviete o sposobe ako podtaktovat procak alebo ako znizit jas displeja ?
juro09.01.2007 - 19:33 Trvalý odkaz
ako uz na zaciatku pisal graffoo, kvoli tomu orange blacklistu nejde aplikacia na pretaktovanie procaku...a jas displeja znizit nejde
Billy09.01.2007 - 19:52 Trvalý odkaz
Skus v /HKEY_LOCAL_MACHINE/System/GDI/Gamma zmenit hodnotu, cim vecia, tym slabsie podsvietenie, a potom soft reset(vypnut a zapnut tele).. hmm, tento register by hadam nemal byt zamknuty..
graffoo09.01.2007 - 22:07 Trvalý odkaz
Mne nesli ani z karty ked boli v my doc... Ale mozno som niekde robil ja chybu. S tou editaciou registrov to bude este zabava. Mne sa podarilo zmenit typ menu na klasicky zoznam ale potom mi uz nedovolilo zmenit tu istu hodnotu znova aby som sa vratil k povodnemu zobrazeniu :( a ta aplikacia na pretaktovanie mi isla spustit ale ak som chcel zmenit frekvenciu tak vypisala ze nema pristup do registrov... Tak neviem...
graffoo09.01.2007 - 22:10 Trvalý odkaz
Ale inak mas pravdu filipo. Ten fon je pekny, tiez mi ho kazdy chvalil v okoli. Ale teraz vsetci chvalia W710 :lol:
Filipo10.01.2007 - 20:11 Trvalý odkaz
tak som skusal upravit register cez total commandra vo fone a nist. dokelu, to ma hneva...
inac dnes sa mi stala taka haluz. nakrucal som svojho psa asi, bolo asi 5minutove video, lenze ako som tak nakrucal, tak sa mi to nedalo zastavit :D . tak som musel zrusit nakrucanie tlacitkom Home. video bohuzial neulozilo :(
skrat14.01.2007 - 20:25 Trvalý odkaz
mne sa nejak podarilo, aby fon bral aj mp3 ako zvonenia...tusim nejaku somarinu som to toho nahraval a uz to ide...inak neviete o nejakej aplikacii ktora vie zaheslovat adresare? kamosi si kukaju casto mobil a nechem aby nasli cosi co nemusia vidiet.
juro14.01.2007 - 22:04 Trvalý odkaz
neviem ci je nejaka taka aplikacia, ale poznam jednu co ti dokaze zaheslovat odkazy v menu http://www.gpcarreon.com/?p=476
graffoo14.01.2007 - 23:10 Trvalý odkaz
no ta aplikacia asi moc nepomoze. mne neslo totizto vymazat alebo upravit systemove linky - teda zastupcov na systemove programy... dve slova - orange blacklist :( mam pocit ze jedinou pomocou bude preflashovat tento fon FW priamo z S310, co je original nazov od HTC...
Filipo14.01.2007 - 23:58 Trvalý odkaz
graffoo ale to len v servise ci aj doma cez USB by to slo ?
graffoo15.01.2007 - 07:24 Trvalý odkaz
praveze skor doma ako v servise. ale uz si netrufam povedat ako na to. treba zajst na nejake zahranicne forum, svajciari mali dobre, len uz si nepamatam ten nazov :(
broland16.01.2007 - 15:07 Trvalý odkaz
Ako mozem nieco poslat cez bluetooth?
simumarek17.01.2007 - 01:21 Trvalý odkaz
Mam dojem ze na to budes potrebovat nejakeho ineho spravcu suborov ako je ten vstavany, lebo aspon na starsich typoch neslo posielanie suborov cez bluetooth pomocou vstavaneho spravcu suborov.
skrat17.01.2007 - 02:55 Trvalý odkaz
da sa to pomocou toho file explorera, ale najprv si musi zapnut to bluetooth na stav zistitelne a po preneseni suboru aj vypnut...alebo aj cez total commandera to ide a tam to ani nemusis rucne zapinat a vypinat, je to tam automaticke...len niekedy blbne v spojeni s druhym mobilom, ale iba niekedy...vtedy treba cez ten file explorer
graffoo17.01.2007 - 07:49 Trvalý odkaz
cez total commander mi to neslo. staci mat pred posielanim zapnute BT a ide to takmer odvsadial, staci dat Beam... (neviem ako to bolo po slovensky)...
broland17.01.2007 - 09:57 Trvalý odkaz
boooze, kolko otazok by som mal... :doubt:
da sa napr. pridat zvonenie, fotku ku kontaktu?
automaticky zamknut klavesnicu?
ked mi ide media player, ako zavriem tak, aby mi nezostal v pameti?
ako zistim volne miesto na pametovej karte?
naozaj nemoze spolu zvonit aj vibrovat?
:?
graffoo17.01.2007 - 10:03 Trvalý odkaz
fotka aj zvonenie islo isto pridat menu. daj si editovat kontakt a tieto veci boli tusim normalne medzi telefonnymi cislami...
automaticky zaomk klavesnice - hmm tak to neviem, nejak som to nepotreboval... filipo, kdesi? :)
aplikacie zavries jedine cez tak manager, pozri v start menu > prislusenstvo. tusim tam sa nachadzal...
volne miesto sa dalo zistit vo file manageri, aj v nastaveniach v info o pristroji...
jasne ze moze aj zvonit aj vibrovat naraz. neslo to standartne? alebo nemas nahodou nejaky special profil?
Filipo17.01.2007 - 16:03 Trvalý odkaz
tu som.. :)
takze automaticke zamknutie klavesnice funguje, cez jednu sikovnu aplikaciu Automatic Keylock. je aj v slovencine a je zadarmo. je v nej nespocetne vela moznosti nastavenia.
pri individualnom zvoneni pre kontakty si ale zvonenie mozes vybrat iba ak ich mas nahrate v priecinku MyDocuments na karte alebo vo fone..
zatvaranie aplikaci je tak ako pisal grafo. v slovencine sa to vola Spravca uloh ;)
no a vibrovat a zvonit dokaze. dokonca moze najprv zvonit a az potom vibrovat a variacie tychto moznosti.
inak v polozkach kontaktu som nasiel aj radiovy telefon :D
edit: jo a s tym prehratim softu je to tak ze si stiahnem nejaky installpack a instalnem ? apredpokladam, ze tymto cinom stracam aj zaruku vsakze ?
graffoo17.01.2007 - 20:38 Trvalý odkaz
dik za upresnenie. s tym prehratim softu by to malo byt nejak tak ako pises, ale neskusal som to, nebol cas kedze tento telefonik isiel po tyzdni dalej odo mna...
broland18.01.2007 - 00:00 Trvalý odkaz
Chlapi vdaka za pomoc! Treti den mam ten mobil a stale neviem, ci sa mi paci... Ale asi ano... :D
graffoo18.01.2007 - 11:57 Trvalý odkaz
no daj mu aspon tyzden. bud si ho zamilujes, alebo naopak ;) ja som si ho nezamiloval, ale to preto ze som si zvykol na SonyEricsson...
simumarek18.01.2007 - 12:16 Trvalý odkaz
Ja som nad nim tiez uvazoval ako druhy mobil k mojemu mda ale brzdi ma trosku to blokovanie niektorych app a tiez problem s registrami. Skusil uz niekto nahrat original ROMZ