SPV C100
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

broland 22.11.2006 - 09:57
Sem by sme mohli hodit informacie o fon Orange SPV C100. Skusenosti, otazky a odpovede a pod. Taka tema este asi nebola. Ked ano, tak prepacte! Oplati sa kupit za 2500 alebo pripadne za 1500 v OR? Je to slabsi alebo lepsi fon ako napriklad C500? Dakujem za odpovede!
Iwanp18.06.2007 - 01:30 Trvalý odkaz
inak kolko by ma stal Soft original wm5 do tohto fonu ? rozmyslam tak ze mam na haku celu zaruku... To co tam pomaranc porobil je fakt nehorazne. Hlavne nedomyslene veci atd... A kde ten soft kupim ?
metatron18.06.2007 - 01:47 Trvalý odkaz
No asi ho nekupis. Zaplatit za odblokovanie Cid locku nejaku tisicku,no a strcit tam romku z origos htc oxygen. Simu ma opravi ak sa mylim. ale ak ho predas za nejakych 4-5 litrov,nieco dolozis a kupis nieco ine.
simumarek18.06.2007 - 01:54 Trvalý odkaz
Presnu cenu si uz nepamatam ale na HTC S620 ma CID unlock online stal nejakych 900sk. Skus pozriet na www.imei-check.co.uk tam som to robil ja :) Myslim, ze vela veci by na nom poriesil original soft od HTC na oxygena.
Baroo01.07.2007 - 23:06 Trvalý odkaz
Chalani mam problem, mam O2 jednotku a chcem na tomto fone rozbehat: internet, wap, MMS.
lenze ked si dam poslat tu ich super nastavovaciu SMS tak mi nic nedijde, neviete co s tym??Skusal som to aj rucne lenze tento fon ma vsetko inak pomenovane ako klasicke fony.
Dik za rady.
Filipo02.07.2007 - 00:57 Trvalý odkaz
v datovom profile si daj miesto pristupu o2inetrnet...
settings->connections->GPRS->tam si zvolil niektory datovy profil a zmen to miesto pristupu...
Baroo02.07.2007 - 01:08 Trvalý odkaz
Lenze kde presne najdem ten datovy profil ??
Dam Start/nastavenia/pripojenia . A dalej neviem co mam kde nastavit, popis mi to blizsie, dik.
Filipo02.07.2007 - 13:07 Trvalý odkaz
pripojenia->GPRS->Orange Internet GPRS->miesto pristupu prepis na o2internet a malo by to ist
Baroo02.07.2007 - 14:38 Trvalý odkaz
Dost dobre mi pomahas , lenze ked nemam potrebne cisla tak mi to je na nic.
toto mam v mobile v GPRS napisane:
Pripaja sa k :Internet
Pristupovy bod : o2internet
meno pouzivatela :
heslo :
Primarny server DNS :0.0.0.0
Sekundarny server DNS : 0.0.0.0
Adresa IP :
A na stranke O2 som nasiel len toto:
http://sk.o2.com/sk/podpora/nastavenie-sluzieb.html
Co mi teda vobec nepomohlo.
dik
Baroo02.07.2007 - 14:40 Trvalý odkaz
OPRAVA !!!!
Uz mi to slape :D velmo dik filipe .
peckaaaaa hend si tam dam prelude alebo jimm.
A este otazocka, nevies ako si nastavim internet tak aby mi siel internet z PC do mobilu ?? cez USB .
Filipo03.07.2007 - 09:26 Trvalý odkaz
rado sa stalo ;)
navod najdes na instalacnom cd... ale myslim, ze nie cez autorun, takze radsej pozri data na cd a tam by to niekde malo byt. ono tam staci len nejaky ovladac nainstalovat tusim.
a potom v Accessories(prislusenstvo?) a tam cez WirelessModem, zvolis USB pripojis k pc a das start a valis. teda aspon ja som to tak nejak rozbehal :)
Baroo03.07.2007 - 12:29 Trvalý odkaz
Ono je taky problem ze ja nemam ziadne CD ani nic podobne. :(
Filipo03.07.2007 - 13:04 Trvalý odkaz
co si ho ukradol ? :D
oki doma ti to pozrem
Baroo03.07.2007 - 15:08 Trvalý odkaz
Nasiel som ho
PatrikL05.07.2007 - 00:03 Trvalý odkaz
Takze okrem toho ze chcem povedat ze Orange tento telefon riadne domrvil, mam otazku - ako sa robi Hard Reset? V navode je iba popis cez menu - ale ten shit zamrzne pri zadavani PIN-u :o
Filipo05.07.2007 - 01:57 Trvalý odkaz
ja co viek tak jedine takto cez menu.
simumarek05.07.2007 - 20:38 Trvalý odkaz
No malo by to ist aj kombinaciou klaves ale neviem ju. Skus pozriet na xda-developers.
Filipo05.07.2007 - 23:43 Trvalý odkaz
hmm, kriak nefunguje to
PatrikL05.07.2007 - 23:48 Trvalý odkaz
ale funguje, uz vcera som to tak skusal ale neslo to - ale uz som prisiel na to - drzat tie tlacidla a dost kratko stlacit to na zapnutie - pockat pokial vyhodi ciernu obrazovku a stlacit "odoslat" - zeleny telefonik :) Tento navod je na HTC Oxygen - len nechapem preco to Orange nespomenul v navode :x
Filipo12.07.2007 - 10:49 Trvalý odkaz
takze moje spvcko zacalo o5 blbnut ! ked mi niekto zavola, ukaze sa mi ikonka zmeskaneho hovoru, ale ked si chcem pozriet Call history tak tam nie je to cislo...
dalej ked mi niekto vola, mobil obcas zamrzne.
podla mna toto uz nieje normalne.. achjo
metatron12.07.2007 - 12:53 Trvalý odkaz
no veru, nechapem ako moze tel takto blbnut... normalne jak pocasie... Myslite ze by mi presla reklamacia? lebo sa da odvolat na to ze vkuse vibruje ked dojde sms, to je chyba hodna reklamacie. Toto 3x zopakovat a mozem si zobrat novy fon z pomaranca, nie? ale ako to je potom s viazanostou???
Filipo12.07.2007 - 14:45 Trvalý odkaz
nie. na software sa to nestahuje. ak sa ti 3krat pokazi software tak to neberu ako vadu hardware u. cize jedine zeby ti tri krat daco odislo. napr. ten vibrecny motorcek, disp, sluchadlo a tak... inac smola. teda za cias ked som mal 6280 to tak bolo
graffoo12.07.2007 - 14:56 Trvalý odkaz
no ked si clovek laicky vylozi zakon o reklamacii, je to vada vyrobku. zakon uz netrapi, ci je to HW alebo SW, nic take nerozlisuje, takze by som trval na treti krat uz na vymene alebo na stornovani viazanosti.
metatron12.07.2007 - 15:30 Trvalý odkaz
tiez si myslim. Kupujes vyrobok komplet HW+fw telefonu bez ktoreho by nesiel, takze je to celok. A je jedno ci odide vibr. motorcek alebo soft. Ved ked reklamujes tel. ze mu nieco je tak velakrat je to chyba softu a reklamaciu uznaju, flashnu novy soft a je to. Moja vyhoda by mohla byt ze OR ten svoj brand pokakal a pochybujem ze to opravia, takze 3x reklamacia tej istej chyby je realne dosiahnut. Ma este kopu inych nedostatkov ktore sa tykaju softu keby som to mal rozpisat tak by ich bolo aspon 5-6 kuskov.
Filipo12.07.2007 - 18:53 Trvalý odkaz
graffo hej malo by to byt tak ako ty pises, ale pri tej nokii nam to tvrdili ako som napisal...
cipiksvk01.08.2007 - 18:16 Trvalý odkaz
Hmm rozmyslam nad vymenou mojej 6280 za tento fonik....oplati sa mi to teda??co tak citam som 50 na 50..teda na vazkach......
dajte mi prosim niekto vediet ci saa mi oplati alebo nie a kto chce mozme sa dohodnut aj na vymene
metatron01.08.2007 - 18:29 Trvalý odkaz
Erik,je to sice smart ale velmi slaby a este v Orange verzii no otras. Mal som ho 2 mesiace a som rad ze som sa ho zbavil,za 2500 sk. Ako som bol prve dni pozitivne prekvapeny,tak prichadzalo sklamanie za sklamanim. Mrznutia,nekompatibilita, drobnosti ach jo. Moja rada znie, radsej kup nieco ine,este aj N70 ka je lepsia v globale si myslim. Ale to je len moj nazor,myslim ze so mnou par ludi suhlasi.
warior01.08.2007 - 18:36 Trvalý odkaz
Ano je to slaby smart, ale mne taketo problemy nerobil, nemrzne, fici skvele... Ja si ho len pochvalujem aj ked mi cosi na nom chyba :)
metatron01.08.2007 - 19:06 Trvalý odkaz
Daj si hlasenie sms ako zvuk+vibra. Raz zvuk, inokedy oboje, niekedy nevypne vibrovanie. Stahovanie java,obycajna OM problem - otvori jad subor ako txt a nezacne stahovat, OM rusky mod.isiel 2 tyzdne potom nie. A ziadne zmeny som nerobil. O 3 dni isiel opat. atd. Problem je,ze napr. Fillipo s tym take problemy nemal. Ale mnohy ano ako som cital inde. Jednoducho niekedy si robi co chce ten fon.
cipiksvk01.08.2007 - 19:49 Trvalý odkaz
takze asi nic moc.....a neveiet mi poradit co by sa dalo pouzit na citanie knih hlavne.....lebo moju 6280 zacinam nenavidiet sice ma novy Fw ale aj tak....tak bud symbian alebo windows mobile....hlavne musi byt vela free aplikacii, pohot rezim na hlavnej obrazovke, moznost personalizacie, mp3 player s ekv, moznost doinstalovania aplikacii, miltitasking, pozeranie videa vo full screen mode(nemusi byt podmienkou)......proste funkcie co ma mat smartphone...naljlepsie teda WM5 alebo symbian 9.1 minimalne......a este lepsie aby bola mozna vymena 1:1.....teda bez doplatkov na jednej alebo druhej strane...maximalne 1000Sk.......co mi teda odporucite, lebo akoze tento mobil ma zaujal.....ale podla vasich odporuceni ze je z orange je na dve veci.....hmm a moznost zohnat original FW od HTC je problem...co pisete......tak neviem....proste ide mi o to nechem mat uz hlupy telefon.....ale nieco schopne multitaskingu, vela aplikacii free nie len java.....sony-ericsson nechcem ani za svet.....tie mobili su pre mna nezaujimave....
preto bud Windows mobile alebo symbian....
nechcem dotykovy dispalay, ani wifi( aj ked nebol by som proti) ale pochybujem ze by niekto vymenil 6280 za mobil s wifi....prosim poradte teda..ale skor ten windows mobile.....bavi ma hrabat sa v systeme upravovat ho na svoje poziadavky.....ano viem symbian do dovoluje, ale hmmm nema az take moznosti...symbian je skor na prezentaciu, a wm skor na pracu...a ja skor na pracu mobil....ted hry nehravam aj ked sem tam si zahram.....ale tak WM by som bral....
prosim teda o radu
dakujem
metatron01.08.2007 - 20:05 Trvalý odkaz
tak potom starsi WM, povedzme nieco ako MDA Compact... Simu v nom mal dokonca WM6 .. ale je velky, ma dotykac...
Keby si chcel dat do C100 origi ROM-ku z HTC Oxygen, vyjde ta to minimalne na 1000Sk a to je este len CID unlock, teda ze donho mozes dat inu ROMku. Ale zo symbianov, no neviem, 6120c je super, ale cenovo je este o dost vyssie. Asi tak n70... myslim ze ta by sa dala... ale si zvyknuty na displej 320x240 tak neviem...
cipiksvk01.08.2007 - 20:21 Trvalý odkaz
Hmm radsej WM......s tym co tak citam sa da robit vela......hmm akurat smola ze podporuje sd/mmc karty.....skor nieco co podporuje miniSD karty.......alebo microSd by som si kupil......ale klasicku sd/mmc kartu ee......to ma odradilo.....nieco schopne za vymenu so 6280, ale nie symbian.....display nie je prekazkou.....doteraz pozivam Sagem myx5-2 takze asi tak ohladom displaya......N70 som skusal.....ale hmm nejak ma neuchvatil.....
asi tak co ocakavam od smartphonu....velka pamat na sms
BT, moze aj IrDA, multitasknig, podpora miniSd( popripade microSD), velka kopa podporovanych aplikacii a hlavne free.....citat knihy bez problemov a bez prerabania do ineho formatu teda aj pdb format, spolahlivost, stabilita, moznost zasahu do systemu a jeho upravy, najlepsie WM 5.....a mozno aj instalovat linux namiesto win....symbian je na to haklivy, proste s win sa da robit viac....a este prehravanie hudby na pozadi....radio nejak nepocuvam ani na 6280 takze nie je podmienkou...
metatron01.08.2007 - 20:28 Trvalý odkaz
instalovat linux miesto win??? To si kde cital??? Lebo ta alebo nechapem alebo mas velmi mylne info...
Co sa tyka citania knih, soft na ne zozenies ci uz pod symbian alebo WM. A vacsinu softu musis aj tak kupit alebo cracknut.. ani jedno v dnesnej dobe nie je problem :) Ale symbian sa tiez da pekne rozsirovat o to sa bat nemusis. Inac vsetko co si popisal poziadavky vacsina dnesnych smartov v pohode splna...
cipiksvk01.08.2007 - 20:31 Trvalý odkaz
hmm co by si mi teda ty odporucil??
metatron01.08.2007 - 20:49 Trvalý odkaz
no v tej cene.. ja neviem.. co ma hodnotu 6280... 4-5 tisic.. takze uvazujme do 6 tisic korun.. no neviem .. alebo kupis starsi WM povedzme MDA Vario.. alebo Compact (nema klavesicu len dotykac) alebo potom symbian n70, n3250 (skoro to iste len akoze music edition) 3250 mi nukali za 4000, aj som skoro kupil len sa mi vynorila 6210c :) neviem mne osobne viac sedi symbian ale asi preto ze som sa sklamal vo WM kvoli c100. Simumarek na WM neda dopustit ... u mna by to bola asi nokia 3250 na tvojom mieste, ale je to len moj nazor... bolo by fajn keby sa aj iny vyjadrili... skus zalozit temu do hyperfree.. lebo sem vela ludi cumiet nebude :)
PS: c100 kupis hadam aj za 3000 korun
cipiksvk01.08.2007 - 20:51 Trvalý odkaz
no hej mas pravdu teraz si s jednym pisem a ma spv c100 na predaj....ved asi ho zoberem ale este predtym nez sa uskutocni transakcia :-D tak si ho vyskusam.....porad mi na co si mam dat pozor??
cipiksvk01.08.2007 - 21:13 Trvalý odkaz
Dobry den
mam Nokiu 6280 a velmi rad by som ju vymenil za SPV C100 plus jeho doplatok 1000Sk, oplati sa to??
prosim o Vase rady a nazory
dakujem
metatron01.08.2007 - 21:22 Trvalý odkaz
no oni chybne asi velmi nebudu... aby nebol moc poskodeny.. skontroluj si imei ci sedi s papiermi... ci je pamatovka na mieste.. v krabici by malo byt aj CD, USB kabel, sluchatka..
warior01.08.2007 - 21:33 Trvalý odkaz
IMEI na zarucaku tiez porovnaj :) pozorne prezri ho ci nie je obity ;) na prvy pohlad si to nevsimnes :) Ci ide cela klavesnica...
cipiksvk01.08.2007 - 22:03 Trvalý odkaz
oki dakujem...takez po SW stranke chybove nie su....to ma zaujimalo tiez.....oki na to si dam tiez pozor....dakujem
metatron01.08.2007 - 22:40 Trvalý odkaz
nie su chybove?? no to je smela hlaska.. vzhladom na to co som mal ja doma :) ved som pisal
cipiksvk01.08.2007 - 23:16 Trvalý odkaz
no jo ale ak nezasahujes do telefu velmi nerobis zmeny tak ide v pohode nie??
metatron01.08.2007 - 23:22 Trvalý odkaz
zmeny?? ake?? ved je to OS.. do kelu.. tak hadam si aplikacie budem instalovat, nie?? a upravy registrov ti Orange lock aj tak nedovoli... :(
Marian02.08.2007 - 00:47 Trvalý odkaz
ano aj nie. ja by som nemenil.
metatron02.08.2007 - 00:52 Trvalý odkaz
ja som ti hovoril...nebudem sam toho ze c100 radsej ee...
aquila02.08.2007 - 00:53 Trvalý odkaz
ja by som tiez nemenil. ziskas horsi pristroj, horsiu kameru a to doslova, lebo VGA video z 6280 je jedna z mala velmi fajn veci, a dojdes o FM radio ..
ee nemenil by som
warior02.08.2007 - 01:45 Trvalý odkaz
Ono ja som velmi do neho nebabral :D a ide super, problemy som nepostrehol, je to lepsie ako EL71 :)
teraz som si kupil na ebay redukciu za smiesnych 175 korun aj s postou :D :D :D :D
tu na SVK ma posta stoji asi rovnako ako posta z HONG KONGU, ale tam som kupil redukciu za 50sk :) nie za 400 alebo uz neviem presne uz kolko to stoji tu na SVK :)
simumarek02.08.2007 - 09:42 Trvalý odkaz
Uz si sa to v jednej teme pytal, tak naco zakladas novu. A nemenil by som ani ja a ked uz ten doplatok je maly. Urcite by som nesiel pod 2000. Ked uz tak silno chces wm tak by som sa poobzeral po qteku 8310. Je takmer vo vsetkom lepsi a cena je uz pomerne unosna, max by si doplatil cca 1000sk.
mistik21.08.2007 - 12:23 Trvalý odkaz
Stalo sa Vam niekomu co mate SPV C100, ze by ste mali nadmerne datove prenosy cez GPRS? Totiz, mam Orange world a davam si velmi pozor, aby mi na pozadi nebezala ziadna aplikacia. V nastaveniach telefonu som nic nerobil (mam ho cca od noveho roka) a od maja, alebo juna sa telefon neustale pripaja neviem kam. 10MB limit, co ma OW mini je minuty do tyzdna a potom mi nabieha navyse. Posledny vysledok bol, ze cez dovolenku sa mi nazbierala faktura o cca 3500Sk vyssia ako normalne. Co s tym? Pozeral som manual ku telefonu a nic som tam nenasiel, na reklamaciu mi Orange este neodpovedal. No data stale tecu a tecu a tecu... :(
Dakujem
Filipo21.08.2007 - 20:15 Trvalý odkaz
nie nestalo.
nemas aktualizaciu e-mailov zapnutu ? aj ked sa mi nezda ze ta by az tolko zrala..
mistik21.08.2007 - 21:03 Trvalý odkaz
nie, nemam ju zapnutu. prave to ma prekvapuje, ze som nerobil ziadne zmeny v nastaveniach. nejako mi to neprislo, som si nedavno uvedomil, ze sa ma pri stahovani MMS pyta, ze musim ukoncit vsetky aktivne pripojenia, co po potvrdeni spravil. ale toto sa pyta stale... nerozumiem :(