SPV C100
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

broland 22.11.2006 - 09:57
Sem by sme mohli hodit informacie o fon Orange SPV C100. Skusenosti, otazky a odpovede a pod. Taka tema este asi nebola. Ked ano, tak prepacte! Oplati sa kupit za 2500 alebo pripadne za 1500 v OR? Je to slabsi alebo lepsi fon ako napriklad C500? Dakujem za odpovede!
Iwanp09.05.2007 - 23:51 Trvalý odkaz
aku verziu TC mas ? ja 2.0 a funguje v pohode. A inak s tym SmartFiltrom na wm2005 ma niekto komu funguje ? Pripadne je este daco podobne na wm2005 ?
simumarek09.05.2007 - 23:55 Trvalý odkaz
Ja mam verziu 2.5B a ide v pohode, na tych starsich mi blblo posielanie dat cez bt tu ide ok. Meta posli mi maila a odpovedou ti poslem instalacku :)
Iwanp10.05.2007 - 02:44 Trvalý odkaz
no ja na posielanie cez BT pouzivam SmartExplore . Je to celkom slusna app ale dakedy nechce nadviazat spojenie s inym fonom...
Iwanp10.05.2007 - 08:12 Trvalý odkaz
no a ted zas zistujem na tomto fone dalsiu blbost od Orangeu. Je tu limitovana velkost odosielanej MMS na 100 KB . Nieje daka app na posielanie mms s neobmedzenou velkostou ? na c500 to je aj bez omezenia tak nechapem preco to tuna blokuju.
simumarek10.05.2007 - 10:18 Trvalý odkaz
No jo to je jedna z vlastnosti, ale s tym si nepomozes, jedine unlock alebo ROM od HTC :) Ja mam rad TC, lebo mam vsetko v jednom a nie na kazdu funkciu jednu app.
metatron10.05.2007 - 17:30 Trvalý odkaz
Simu a tieto orange spv-cka su chranene nejako proti prehratiu romky? lebo na xda-developers je dostupna romka. Simu neviem ale ziadna verzia tot.commandera mi nejde :-( Furt ze to nie je verzia for Win CE.
simumarek10.05.2007 - 19:37 Trvalý odkaz
Meta ved mi napis maila na simumarek@gmail.com a poslem ti tu verziu co ide aj mne aj Risovi a ta ti musi ist. SPV su chranene proti nahraniu inej ROM-ky ako pre Orange, je nutny tzv CID unlock aby to islo, na niektore zariadenia je zdarma a da sa urobit doma, mne na S620 stal CID unlock okolo 900sk.
metatron10.05.2007 - 20:15 Trvalý odkaz
njn uz ho tam mas... len mi nesiel cez mob. gmail. Ozaj funguje vam niekomu gmail normalne cez emailove klienta v c100-ke???
simumarek10.05.2007 - 21:10 Trvalý odkaz
Nemam sice c100 ale mne ide takmer na 100%, len obcas mi zmiznu maily z telefonu, ked ich stiahnem aj do pc :(
metatron10.05.2007 - 21:12 Trvalý odkaz
dikes za TC slape mi pekne, BT som este neskusal... Mohol by si mi hodit aj ten xBar ak mas. A to nastavenie toho mailoveho konta ak sa ti chce... mozes aj sem, mozno to niekomu pomoze. vdaka. Ozaj, mam orange... aj tak sa da? lebo tam by malo byt nejake ine smtp-cko asi, nie?
simumarek10.05.2007 - 21:19 Trvalý odkaz
Na gmail: meno/heslo vies :) pop: pop3.gmail.com, port 995, smtp: smtp.gmail.com, port 465, zapnut overovanie a ssl v oboch. Inac Gmail mi normalne ide iba ked ho na HTC nastavim tak, ze pri nastavovani konta mam moznost na vyber, stiahnut nastavenia z internetu, a ked tu zvolim tak mi to ide normalne, ked manualne nastavim pop/ smtp a porty tak to niekedy blbne :) Neviem ci je taka volba aj na c100? Xbar ti hned posielam :) Este vyhoda xbaru je aj v moznosti oznacovat a kopirovat text :)
metatron10.05.2007 - 21:27 Trvalý odkaz
oki, vdaka. Skusim ten mail a dam vediet. Aaaa... ak este smiem par otazok: Nejaky programek na udrzbu systemu, cistenie registrov... lebo ako poznam microsrot, tak to nebu take ruzove po 2-3 mesiacoch :) Ake apps sa este oplati mat nahodene, alebo ty co vsetko pouzivas??? Da sa do tohto zazraku nahodit aj crossbow??? (nieze by som po tom tuzil, len tak pre info - ale to bude spojene s tym CID lockom, vsak). Je nejaky rozdiel medzi instalaciou na kartu a priamo do tel.? Myslim rychlost spolahlivost atd. Ja viem musim este zopar FAQ precitat na forach :) Ale ty si dost dobra studna informacii :lol: ak ti to nevadi.... Ako viem podla aplikacie ze je urcena pre WM5 pre smartphones??? Lebo som niekde cital ze nie vsetky idu, kvoli mensiemu rozliseniu (sice ty mas QVGA, ale c100 ma mensie 220*176 ak sa nemylim). Dikes za odpovede...
simumarek10.05.2007 - 21:35 Trvalý odkaz
No s install na kartu nemam dobre skusenosti, vacsina veci to nevie rozchodit ale po HR mam takmer 68MB volneho v telefone, takze na aplikacie mam miesta dost. Na cistenie mam nahodeny SK Tools, a tym aj trosku tunim system :) a samozrejme cistim registre a temporary foldre, tiez mam pomocou smarttweakeru nahodene maily, ringtony, a ie cache na SD karte aby nezaberali miesto v telefone. Potom takym zakladom je Prelude na icq a free :) , right menu - co je skratene menu na pravu sw klavesu, opera, TC, resco photo viewer, facade, smartphone notes, docs to go, tcmp, a papyrus, to je zaklad co tam mam vzdy :)
metatron10.05.2007 - 21:54 Trvalý odkaz
super, tymto si mi pomohol.... myslim ze sa budeme mat radi... teda ja a oxygen :lol: No a s stebou to snad raz zapijem :) To forum je fajn. Vdaka a neboj este sa ozvem. Ozaaaaaj..... tak ma napada... Opera mini strajkuje... apn mam internet nastaveny... test spojenia je OK, ale ked ma nacitat stranku tak stresuje... vlastne nenacita. Sice som ju skladal cez opera construkter (rusky mod) ale ja s ofiko operou nemozem existovat.... tebe slape?
simumarek10.05.2007 - 22:04 Trvalý odkaz
No ja pouzivam naopak len tu ofiko a ta mi ide ok, len na niektorych verziach som musel prepnut zo socket na http :) skus to, ale Risovi som om na i600 nerozbehal ani na sty pokus, tomu vsak nejde ani test pripojenia :(
Billy11.05.2007 - 07:30 Trvalý odkaz
S tou OM som pocul, ze ju treba instalovat z .jad suboru, to koli pripojeniu na net..
simumarek11.05.2007 - 09:56 Trvalý odkaz
No ja som ju instaloval z oficialnej stranky :(
metatron11.05.2007 - 18:26 Trvalý odkaz
SIMU ten xbar mi nejde vypisuje: OwnerName not correct
simumarek11.05.2007 - 19:53 Trvalý odkaz
Neviem mne isiel hned ako som ho nahodil pozriem este v pc ci k nemu nieco nemam. Dnes som inac nahodil modovanu OM a ide no problemo, takze by mala slapat aj tebe. Uz som akosi aj zabudol aka dobra vec je modovana OM ked mozem mat niekolko okien naraz otvorenych a jednoducho medzi nimi prepinat :)
Iwanp13.05.2007 - 00:54 Trvalý odkaz
Aky unlock treba aby som si ja sam zvolil neobmedzeny limit v KB na odosielanie mms z c100vky ? Staci ta decertifikacia ? ax v tom orange su ale tupe hlavy, fonom fotim fotky co maju 300 - 500 KB a oni to zlimituju na max. 100 ...
simumarek13.05.2007 - 01:32 Trvalý odkaz
Potrebujes unlock aplikacii a tym sa ti unlockne aj uprava vsetkych registrov. Obmedzenie MMS potom zmenis v registroch telefonu, alebo pomocou aplikacie Smart Tweaker.
metatron13.05.2007 - 02:07 Trvalý odkaz
no pokial viem pri Orange spv c100 ti unlock aplikacii nestaci, vraj sa vela registrov neda editovat,su bloknute , pisal to graffo v plus/minus sa mi zda. A orange nahodou neobmedzuje velkost mms do 300kb, myslim v sieti, vacsia nejde poslat.... opravte ma ak sa mylim.
simu nejde ani gmail, este sa s tym musim potrapit. ale dik
Filipo13.05.2007 - 12:29 Trvalý odkaz
no mne na c100ke ide aj gmail aj om oficialna a modovana vpohode, nic som nemusel menit v nastaveniach..
metatron13.05.2007 - 13:05 Trvalý odkaz
sakra filipo.... ja som asi lammer :lol: no nic snad to nejako doriesim(e)
Nepoznate nejaky theme creator pre wm5 ??? pre smarty samozrejme , ktory pozna rozlisenie c100ky
simumarek13.05.2007 - 13:14 Trvalý odkaz
Vola sa Home screen designer a je to len jednoducha appka na pc pre upravenie pozadi a farieb, najlepsie je ak si screeny uz hotove stiahnes z netu :)
metatron13.05.2007 - 13:31 Trvalý odkaz
dikes....
simu Xbar je rozbehany nemal som vyplnene info o vlastnikovi v nastaveniach, thanx... len sa uz nejako pohnem dopedu :)
Iwanp13.05.2007 - 13:43 Trvalý odkaz
no tu app. reg.Tweak mam ale kde tam najdem MMS ?
simumarek13.05.2007 - 13:57 Trvalý odkaz
Ja mam oficialne kupeny smart tweaker, stal nejakych 150sk tak som to ozelelel a normalne ked ho zaregistrujes tak potom mas priamo nejakych 50 volieb upravy registrov. Uz len kliknes na enable ktore chces a mas to, ziadne ine nastavovanie nie je treba :) mam tak prehodenych niekolko veci :) Ale musi to byt smart tweaker nie iny, su aj ine tweakery ale s tymto mam najlepsie skusenosti a je aj uzivatelsky najpristupnejsi, niekde na nete urcite najdes aj liecenu verziu, minimalne na tom fore co som ti pisal :)
metatron13.05.2007 - 14:00 Trvalý odkaz
homescreen designer for wm5 podporuje iba QVGA landscape a portret, nejake ine napady???
simumarek13.05.2007 - 14:07 Trvalý odkaz
Tak potom len stiahnut uz hotove screeny, nieco este mozno dokaze aplikacia Jeyo personalizer, ale tu som nemal chut skusat :)
metatron13.05.2007 - 14:09 Trvalý odkaz
simu kuk na http://www.airfagev.com/ smarttoolkit aplikacia a vedla nej je animacia screenu.. take chcem :lol: (alebo to je crossbow???)
edit: myslis ze to je homescreen tak upraveny alebo co do pekla, bo to vyzera suprovo....
edit2: ty kokso, to je ono, ten programek, uz to chceckujem :) je to pekneeeeeee
japoj15.05.2007 - 19:34 Trvalý odkaz
zopar otazok :
ked vyberiete baterku aj Vam odide cas a datum ????
funguje vam daky GPRS meter (prenesene data ..)
dokazete namapovat daku app na bocne tlacitka ???
metatron16.05.2007 - 19:14 Trvalý odkaz
japoj : sorry este som nic z toho neskusal...
ale moj problem s netom... vyzera to tak ze som to vyriesil, maily mi uz idu.. este ceknem operu... nastavenie - pripojenia - ponuka - spresnit a je to tam .... pripojenie na internet... ufff.... nepytajte sa ako som to nasiel :lol:
Diky Simo, Filipo
Iwanp19.05.2007 - 13:48 Trvalý odkaz
Ak sa ti vynuluje cas , nato je dobra app. TimeSync , po zapnuti fonu sa pripoji na net a zaktualizuje ti presny cas (SEC) da sa tam nastavit aj aktualizacia kazde 3 hodiny
Iwanp19.05.2007 - 13:56 Trvalý odkaz
Nevite mi niekto poradit kde stiahnem mapy ako na GPS do tohto fonu , ale jedine s priponou mps. Mam vo fone app. PocketStreets mam aj nejake mapy ale nemam tam SR,CR a prip. dalsie okolite stat. Kde by som to stiahol ? ale otvori mi to iba subor mps
japoj20.05.2007 - 03:25 Trvalý odkaz
mapy vyexportujes z kazdej MS AUTOROUTE...
ale kvalita SK je slaba....
japoj20.05.2007 - 03:26 Trvalý odkaz
Ak sa ti vynuluje cas , nato je dobra app. TimeSync , po zapnuti fonu sa pripoji na net a zaktualizuje ti presny cas (SEC) da sa tam nastavit aj aktualizacia kazde 3 hodiny
Iwanp20.05.2007 - 12:29 Trvalý odkaz
japoj no musim to upresnit : robi mi to iba na starej spv c500vke na c100vke ktoru mam 2tyzdne nie. Mozem v pohode aj pocas chodu vybrat baterku a nic. Asi sa v tom fone pocase znehodnoti daky nahradny zdroj. Ale vyriesil som to pak stou app. Bo uz mi slo na nervy ked som napr. potreboval kuknut inu simku a zakazdim nastavovat cas/Datum.
Iwanp22.05.2007 - 20:18 Trvalý odkaz
Skusal uz niekto nahodit ICQ app Jimm ? je tu nato aj tema ale co je tam link tak mi to nefunguje. Nema niekto funkcny link na jimm pre spv c100 ?
simumarek22.05.2007 - 23:40 Trvalý odkaz
Preco jimm, ved prelude je podstatne lepsi na icq ako jimm v pripade WM pre smarty.
Iwanp23.05.2007 - 08:13 Trvalý odkaz
a kde stiahnem najnovsiu verziu na wm2005 ?
JS23.05.2007 - 09:21 Trvalý odkaz
http://shadowork.net/index.php?sekce=clanek&clanek_id=824
tu mas link na prelude, ten program je free
Iwanp23.05.2007 - 22:02 Trvalý odkaz
JS Diky
japoj25.05.2007 - 14:02 Trvalý odkaz
ten cas... je to chyba v o fone.. asi odisla daka baterka... UZ FICAL DO SERVISU...
japoj25.05.2007 - 14:03 Trvalý odkaz
naozaj to nikto nepouziva ????
funguje niekomu nejake ????
Iwanp25.05.2007 - 20:22 Trvalý odkaz
hm zabudol so ake mam UIN na ICQ a na www.icq.com skusam vyhladavanie ale nemoze ma to najst. Vedel by mi s tym niekto pomoct ? Nick mam Iwanp
JS25.05.2007 - 21:03 Trvalý odkaz
skus si kliknut na svoj profil 397525887
Iwanp26.05.2007 - 18:00 Trvalý odkaz
no to sa budem musiet ale nanovo registrovat inym nickom. Na svoj profil si uz nekliknem bo som mal Jimm-a a odstranil som ho takze uz sa to neda. A inak ked som si dal v icq search tak nechapem jak je mozne ze naslo 5 nickov Iwanp
JS26.05.2007 - 18:03 Trvalý odkaz
Tu na fony v profile mas ICQ a cislo
Iwanp26.05.2007 - 18:37 Trvalý odkaz
kokso tak to je sranda , som zabudol ze som ho sem vkladal. Nikde inde som ho nedaval... super :D