SPV C100

• 321 príspevkov
  • broland 22.11.2006 - 09:57

Sem by sme mohli hodit informacie o fon Orange SPV C100. Skusenosti, otazky a odpovede a pod. Taka tema este asi nebola. Ked ano, tak prepacte! Oplati sa kupit za 2500 alebo pripadne za 1500 v OR? Je to slabsi alebo lepsi fon ako napriklad C500? Dakujem za odpovede!

• skrat22.08.2007 - 00:15 Trvalý odkaz

ako najhorsie riesenie vidim prepisanie pristupovych udajov, potom sa ti nedokaze prihlasit...ale mam tento fon a na tento problem som este nenarazil..ale bude to nieco s nastaveniami..zalohuj si cez active sync kontakty a resetni fon na zakladne nastavenia...

metatron22.08.2007 - 14:13 Trvalý odkaz

Mistik:
    No to je pekny problemik. Ak mozes vypis sem vsetky aplikacie pripadne hry ktore mas naistalovane. Nemoze byt ze niektora ti bezi potajomky na pozadi a pripaja sa na net?? Skus len tak v comm managerovi natvrdo vypnut datove spojenie a o chvilku (alebo pravidelne) kontroluj ci sa nepripaja, ak ano tak mas nieco co ti pravidelne zerie data. Mne sa stavalo ze sa po skonceni exploreru neodpojil dost casto ale data mi nezral. Popripade nahod nejaky task manager aby si videl ake procesy ti bezia a z nich to moze byt niektory. Pretoze telefon sam data by nemal zrat, skor nejaka aplikacia. Je tu este moznost virusu, ale s tym skusenosti nemam a nechcem tu sirit ziadny flame. Popripade by som skusil master reset a kontorloval ci aj vtedy tie data tecu. Jo, a pozri sa do pocitadla dat pravidelne povedzme kazde 2 hodinky ci sa ti navysuje objem dat (ale ty so ziadnou aplikaciou na net nepracuj). A napis na co si prisiel.

samo23.08.2007 - 00:25 Trvalý odkaz

ak mas,skus tam dat na den Easy alebo nieco co ema kredit,mozno ti to vypise ze sa nepodarilo pripojit cez to a to ;)

chylo04.09.2007 - 15:43 Trvalý odkaz

Neviem ako vam ale mne neide na SPV C100 nic nainstalovat. Dokonca ani taku banalitu ako Opera mini java nefunguje. Na vsetko mi hlasi ze instalacia neuspesna . Na Java mi hlasi "Zlyhalo nainstaovanie MIDlet" C500 bola lepsia . Mohol som instalovat co mi srdce racilo.

metatron04.09.2007 - 19:49 Trvalý odkaz

Kwak! K teme,toto nie je OT. A mas unlocknutu certifikaciu? Bo c100 ma lock na necertifikovane aplikacie. Podrobnejsie info najdes v diskusii pod recenziou k c100. Zial link ti sem neviem dat,som tu z mobilu.

broland15.10.2007 - 18:16 Trvalý odkaz

Mozno sa uz pisalo o tom, ale nenajdem... :-(
    Ako mozem urobit zalohu z mobilu? Potreboval by som ulozit vsetky kontakty, SMS a pod. do PC, len neviem ako. moze niekto poradit?
    Diky.

broland15.10.2007 - 18:53 Trvalý odkaz

A ako treba synchronizovat s outlookom? co treba nastavit v outlooku? Inac dakujem za odpoved!

simumarek15.10.2007 - 19:30 Trvalý odkaz

Pouziues program active sync a pomocou neho ho zosynchronizujes. ten protram by si mal mat v baleni na prilozenom cd.

broland15.10.2007 - 20:21 Trvalý odkaz

Mam ten program nainstalovany, aj sa podarilo zosynchronizovat s Outlookom, len mi nejaku chybu vypise, ze vraj nemam dobre nastaveny profil v Outlooku. Alebo nieco pod.

simumarek16.10.2007 - 00:05 Trvalý odkaz

Tak napis presne znenie tej chyby a nie nejaka chyba, z toho sa nejako extra dobre vychadzat neda :-D

broland16.10.2007 - 15:47 Trvalý odkaz

Neviem prelozit presne, je to po madarsky. Ale jednoznacne znamena to, ze nemam dobre nakonfigurovany profil v Outlooku. Treba tam nieco nastavit? SMS-ky spoznal s tym Jeyo programom, ale ani tie som nevedel prekopirovat do PC, len zmazat. Poslem na opravu ten fon, a nechcem, aby zmizli cisla co mam ulozene. Mam ovela viac ako 250, takze sa nezmesti na SIM.

simumarek16.10.2007 - 16:17 Trvalý odkaz

Tak skus online synchronizaciu, napriklad pomocou servera mobical.net :)

broland16.10.2007 - 21:46 Trvalý odkaz

Uz to necham tak. Prekopirujem cisla na 2 SIM karty a hotovo. Dakujem za rady!

simumarek16.10.2007 - 21:51 Trvalý odkaz

Skus si natukat na pc stranku co som ti pisal a uvidis ake to je jednoduche.

kuchty29.01.2008 - 11:52 Trvalý odkaz

pokial viem orange si tam dava vlastne menu...da sa odstranit na povodne? ak ano ako? prosim napiste na mato.kuchar@gmail.com budem velmi vdacny dikes.

Marian29.01.2008 - 17:42 Trvalý odkaz

Ano da, musel by si si pohladat niekde na webe original ROMku a tou flashnut telefon. Skus fora na xda-developers.com - na vlastne riziko samozrejme.

kuchty03.03.2008 - 10:24 Trvalý odkaz

viem ze je mozne ze sa to tu niekde uz riesilo ale je tu strasne vela stranok a citat to vsetko je stata casu tak prosim ako niekto vie AKO NA ORANGE SPV C100 ROZBEHAT T-MOBILE GPRS pls HELP dik kuchty@uiq.sk thx thx moc moc krat ;)

cipiksvk07.03.2008 - 07:59 Trvalý odkaz

jaby som ho potreboval rozbehat na O2 gprs